Medarbejder til Fonden Botilbud Engsaard

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørre Alslev

Har du lyst til nye udfordringer samtidigt med du brænder for et job, hvor du arbejder med voksne med komplekse psykosociale problemstillinger, og hvor du er med til at udvikle et spændende botilbud?

Så er et arbejde på Fondens Botilbuddet Engsgaard lige noget for dig. Fonden botilbud Engsaard Fonden Botilbud Ensgaard er et tilbud til voksne midlertidigt botilbud for voksne jfr. SEL § 107 med beskyttet beskæftigelse jfr. SEL § 103, hvor der ydes socialpædagogisk støtte til bevarelse og udvikling af færdigheder til borgere, der har behov herfor, grundet bl.a. autisme, medfødt/ erhvervet hjerneskade, udviklingshæmning og el. anden psykisk lidelse og som følge heraf, betydelig nedsat kognitiv og psykisk funktionsevne. Tilbuddets indhold Som socialpædagogisk opholdssted bygger vores værdigrundlag for arbejdet med voksne på et humanistisk menneskesyn med borgeren i centrum.

Vi arbejder ud fra en neuropædagogisk tilgang, hvilket er med til skabe en fælles forståelse for den enkelte borgers vanskeligheder, behov og ressourcer. Ud fra denne tankegang skaber vi, i samarbejde med borgeren, en tryg og forudsigelig hverdag båret af den struktur, der er bygget op omkring den enkelte.

Jobbet Vi to ledige stilling som er i blandede aften- dagvagter/ døgnvagter. Gennemsnit 37 t. om ugen og med mulighed for weekendvagter.

Vi er på udkig efter pædagogisk og/ eller SOSU- assistent uddannede medarbejdere, der ikke nødvendigvis er ”erfaren”. Det vigtigste er, at du er en person, der har lysten, evnerne og ikke mindst personligheden til at være ansat på Fonden Botilbuddet Engsgaard. På Engsgaard arbejder vi ud fra en Neuropædagogisk referenceramme med høj grad af selvstændighed og initiativ. Vi har en positiv tilgang til nye udfordringer og er ikke styret af regler, men sund fornuft, og ser humor som et vigtigt element i det daglige arbejde. Kommunikationen er uformel og åben og vi lægger stor vægt på at man hele tiden udvikler sig fagligt og personligt. Vores forventninger Som medarbejder skal du medvirke til at vedligeholde en kultur hvor tillid, respekt, anstændighed, inddragelse og anerkendelse er bærende elementer. Har du evnen og lysten til at løfte vores opgaver, så kan du være den vi søger, men det kræver, at du har en anerkendende og pædagogisk tilgang til enhver opgave omkring beboerne. Til gengæld har du i samarbejde med kollegaerne og ledelsen indflydelse på at sætte dit præg på opgaverne. Hvis du har brug for flere oplysninger om stillingen, kan du kontakter leder Gitte Terney på telefon 51772931. Ansættelsesprocedure

Ansøgningen og relevante bilag skal sendes til mail: [email protected]

Senest d. 12. april 2021.

Vi frabeder os uanmeldte besøg aht. Beboerne, men ring gerne for at aftale en tid til evt. besøg på stedet

Der afholdes ansættelsessamtaler i d. 15.04. 2021 og d. 21.04.2021

Tiltrædelse snarest muligt eller 1. juni 2021.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørre Alslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Nørre Alslev
  • Mandag den 12. april 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Nørre Alslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Nørre Alslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Nørre Alslev over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1