Scialpædagog til Bocenter Harridslev, afd. Kernen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Randers NØ

Er du nysgerrig og omsorgsfuld, optaget af faglig udvikling og sikker i din pædagogiske værktøjskasse?

– og synes det kunne være spændende at være en del af et struktureret og pædagogisk miljø, så er stillingen som socialpædagog på Kernen lige noget for dig. Du må gerne have erfaring med målgruppen, men det er ikke en nødvendighed.

Om Bocenter Harridslev
Bocenter Harridslev er en del af ”Botilbuddene i Randers” under Center for Handicapindsats i Randers Kommune.

Bocenter Harridslev er bygget i 1999 og er beliggende i et roligt villakvarter i udkanten af Harridslev ca. seks km fra Randers Centrum. I tilknytning til bocenteret er der store og handicapvenlige udeområder.

Bocenter Harridslev er hjem for 25 voksne beboere med fysiske- og/eller psykiske funktionsnedsættelser. Beboerne har i forskellig omfang brug for støtte til udvikling af deres fysiske eller mentale kompetencer og/eller deres relation til andre mennesker.

Bocenter Harridslev består af 25 handicapvenlige lejligheder og en aflastningslejlighed. Bocenter Harridslev er inddelt i 3 afdelinger med Bofællesskab 1, Bofællesskab 2 og Kernen.

Afdeling Kernen har gennemgået en udvidelse og en større renovering i 2019.

Der er primært tilknyttet pædagoger og sundhedsfagligt personale samt to vågne nattevagter til Bofællesskab 2 og Kernen. I Bofællesskab 1 er der mulighed for at tilkalde en nattevagt.
Bocenter Harridslev er godkendt efter Almenboliglovens §105. Du får bostøtte efter Servicelovens § 85 og praktisk hjælp i lejligheden, hjælp til personlig pleje og hjælp til kost efter Servicelovens § 83.

Om borgergruppen på Kernen
Den ledige stilling er i afdeling Kernen, hvor der er 10 lejligheder. Der bor 9 borgere i alderen 28-62 år og 4 borgere, der deler den sidste aflastningslejlighed på skift. De 9 borgere har alle en fysisk og psykisk funktionsnedsættelse og en udviklingsalder på 3 måneder til 6-7 år. De har alle et omfattende behov for pædagogisk støtte, pleje og omsorg. Samtidig har de brug for kontinuitet og tryghed i hverdagen, og vi skal sikre, at de får den rette pleje og omsorg, samtidig med at vi hele tiden har fokus på at vedlige holde deres færdigheder i forhold til at mestre så meget som muligt af eget liv.

Kernen har sit eget §104 aktivitetstilbud for 7 af borgerne. Du vil derfor også blive en del af Aktiviteten, og du vil få indflydelse på de aktiviteter, vi laver med borgerne.
Vi arbejder med udgangspunkt i den enkelte borgers ressourcer og udfordringer ift. at kunne mestre eget liv, med stort fokus på borgerens egne ønsker, håb og drømme. Dette tror vi skaber mest mulig livskvalitet for den enkelte og for fællesskabet.
Borgerne mødes af medarbejderne med udgangspunkt i KRAP (Kognitiv, Ressourcefokuseret, Anerkendende Pædagogik) og vi sætter en ære i at borgerne mødes med åbenhed, ordentlighed og respekt for forskellighed.
Du kan læse mere om vores andre botilbud her: Botilbud Voksenhandicap

Om job og opgaver
På Bocenter Harridslev sætter vi den faglige barre højt. Det betyder en særlig fokus på pædagogisk faglig refleksion og sparring samt dokumentation. Du vil derudover bl.a. komme til at arbejde sammen med borgerne omkring vores visuelle borgerplaner som du læse mere om her: Mit liv - Min plan. Vi vil arbejde ud fra metoden KRAP og med afsæt i faglige tilgange som low arousal. Du skal kunne understøtte en hverdag med tydelige rammer og struktureret pædagogik. Derudover skal du udvise stor omhyggelighed i at varetage sundhedsfaglige opgaver, som du selvfølgelig vil blive oplært i.
Du kommer til at få et tæt samarbejde med interne og eksterne samarbejdspartnere som myndighedsrådgivere, pårørende, aktivitetstilbud, praktiserende læger mv.

Af konkrete opgaver kan nævnes
  • Støtte borgerne med daglige gøremål, plejeopgaver, indkøb, ture ud af huset etc.
  • Være med til at sikre daglig koordinering mellem teams
  • Varetage kontaktpædagogfunktion, herunder indkalde til borgermøder, samtaler med eksterne samarbejdspartnere, pårørende mv
  • Pædagogisk og sundhedsfaglig dokumentation
  • Bidrage til teammøder og personalemøder med observationer, faglighed og nysgerrighed
  • Arbejde i og med forskellige IT-systemer bl.a. Sensum, hvor vi dokumenterer borgernes mål og delmål


Derfor søger vi dig, som…
  • er uddannet pædagog gerne med erfaring fra socialområdet. Måske er du nyuddannet? det vigtigste er, at du er bevidst om dine pædagogiske redskaber og refleksioner
  • bruger nysgerrighed som en del af dit pædagogiske ståsted
  • kan bidrage til den psykologiske tryghed på Bocenter Harridslev ved at være nysgerrig på egen og andres pædagogiske praksis
  • udviser en høj professionel etik og kan omsætte det i det daglige arbejde
  • vil understøtte borgerne i deres ret til at bestemme over eget liv
  • sætter en ære i det gode samarbejde med såvel kollegaer, eksterne samarbejdspartnere og de pårørende.
  • har kørekort


Vi tilbyder dig
  • En spændende stilling på 30-34 timer i et hus, hvor du får mulighed for at være med til at sætte retning.
  • En arbejdsplan med weekendarbejde hver 2. weekend, med blandede vagter, dog ikke nattevagter. Hverdage mellem kl. 6.45-23.00 og weekender kl. 7.00-23.00
  • Deltagelse i koloni, ferieture og andre aktiviteter som gavner borgernes livskvalitet
  • Løbende faglig sparring
  • Uddannelse i KRAP-metoden.
  • En ledergruppe, der tager ansvar for din faglige udvikling og trivsel.
  • Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.


Yderligere information
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Carlo Regnarsson Mains på telefon 21 14 60 54 i dagtimerne mellem 9.00-15.00.
Du kan læse mere om handicapområdet og vores handicapplaner i Randers Kommune her: Handicapområdet Randers Kommune

Ansøgningsproces
Indsend ansøgningen vedlagt relevant dokumentation via vores rekrutteringssystem senest torsdag den 19. oktober 2023 kl. 23.59. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
Vi indkalder til samtaler mandag d. 23. oktober fra kl. 15.00.

Tiltrædelse d. 1. december 2023.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.
Ugentligt timetal: 30-34 timer.
Forud for endelig ansættelse indhentes der referencer samt straffeattest 10 år tilbage. Stillingen er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende offentlig straffeattest.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Randers NØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Randers NØ
  • Torsdag den 19. oktober 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Randers NØ

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Randers NØ over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Randers NØ over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2