To ambitiøse pædagoger søges til kommunalt specialtilbud på Rask Mølle Skole - 8763

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rask Mølle

Om jobbet

Grundet elevtilgang og ambitioner om at opbygge yderligere professionel kapacitet i vores specialtilbud, søger vi to uddannede pædagoger, der har erfaring inden for specialområdet, til to faste fuldtidsstillinger i vores kommunale specialklasser og special-SFO på Rask Mølle Skole med tiltrædelse pr. 1. august 2020.

Det ene er en alsidig stilling, hvor du primært får opgaver i specialtilbuddets skoledel og SFO, men hvor også inklusionsopgaver i almendelen kan komme i spil. Denne stilling er på 37 timer pr. uge.

Den anden stilling er specifikt tiltænkt vores MS-klasse for elever med socioemotionelle- og relationelle udfordringer i en lille elevgruppe i alderen 10 -14 år. Her er der tale om en skolepædagogstilling med en årsnormsfordeling på 40 skoleuger og 2 planlægningsuger.

Din profil

I begge stillinger forventer vi, du er uddannet pædagog med spidskompetence og erfaring i at arbejde med børn med opmærksomhedsforstyrrelser, socioemotionelle- og relationelle udfordringer. Derudover vil kendskab til pædagogiske tilgange for børn med ASF og indlæringsvanskeligheder være en fordel.

Du skal kunne bidrage med ”drive”, dedikation, visioner og være fagligt stærk inden for specialområdet. Du skal ”turde byde ind”, være ambitiøs og være indstillet på at gå forrest i videreudviklingen af vores specialskole- og SFO tilbud. Det er nødvendigt, at du er helt afklaret med denne rolle, og at du motiveres ved at arbejde med børn, der er særligt udfordret på adfærd, tålmodighed og relationer. Hvis du derudover har flair for bevægelses-, praktiske- eller musiske aktiviteter, vil det være et yderligere plus.

Arbejdet vil i begge stillinger primært bestå i at opbygge relationer, skabe tillid og sikre en tryg og stabil ramme for eleverne i løbet af skoledagen. Derudover vil social træning, pausetilsyn og understøttelse af den fagfaglige udvikling i skolen også være en del af opgaverne. Du skal desuden varetage et tæt og opfølgende skole-hjemsamarbejde med opholdssteder og familier.

Der vil i den førstnævnte stilling primært være tale om arbejde i vores mellemtrins- og indskolingsklasser i den omtalte målgruppe. Du må desuden påregne morgen- og eftermiddagsvagter samt feriepasning i vores special-SFO. Derudover er du tiltænkt en mindre rolle som inklusionspædagog i indskolingen, som en del af vores ressourcegruppe i almendelen.

Den anden stilling er målrettet 4-5 elever på vores mellemtrin, som er udfordret af tilknytningsforstyrrelser, socioemotionelle- eller relationelle vanskeligheder. Dette job vil i højere grad minde om det social- og specialpædagogiske arbejde, der foregår på opholdssteder med anbragte børn og unge.

Begge stillinger varetages i et tæt og forpligtende teamsamarbejde med øvrige pædagoger og lærere og fra afdelingen.

Vi forventer:

Du er helt afklaret med at arbejde med en udfordret elevgruppe, hvor ”bølgerne af og til går højt” både verbalt og adfærdsmæssigt.

Du ser bag elevens adfærd, handler relationskompetent og har høje forventninger til eleverne uanset diagnose.

Du er tillidsskabende, vedholdende, robust og har en tydelig klasserumsledelse og formår at skabe genkendelighed, struktur og en tryg ramme.

Du kan handle aktivt og konstruktivt i konflikthåndtering i forbindelse med elever med udadreagerende adfærd.

Du arbejder reflekterende omkring den specialpædagogiske praksis og kan bidrage til udviklingen af vores professionelle læringsfællesskaber.

Du kan bidrage med at udarbejde skriftlige mål og beskrivelser af de enkelte elever til internt og eksternt brug.

Vi forventer, du er mødestabil, da disse elever i forvejen ofte tidligere har været udsat for voksensvigt.

Derudover skal du udvise fleksibilitet og kunne navigere i en omskiftelig og hektisk hverdag.

Derfor skal du vælge os

Lidt om os:

Rask Mølle Skole er en velfungerende folkeskole beliggende blot 25 minutters kørsel fra Vejle og Horsens. Skolen har ca. 460 elever, hvoraf 32 p.t er tilknyttet vores kommunale specialtilbud.

Specialafdelingen består aktuelt af fem klasser/grupper: IK (indskoling), MGA, MO, MS (mellemtrin) og UGA/UOS (udskoling). Antallet af elever og klasser varierer fra år til år, alt efter antallet af visiteringer. Afdelingen er p.t. i en positiv vækst.

Eleverne i specialklasserne har forskellige udfordringer/diagnoser, som typisk er: indlæringsvanskeligheder, ADHD, autisme, socioemotionelle- og relationelle udfordringer. De er typisk visiteret til os fra skoler i Hedensted Kommune.

Vi kan tilbyde:

Vi kan tilbyde en attraktiv arbejdsplads med gode kollegaer fra både special- og almendelen, hvor du får mulighed for at bringe dine specialpædagogiske kompetencer i spil.

Du vil få mulighed for at indgå i en innovativ proces, hvor du primært skal medvirke til at videreudvikle vores specialtilbud for den beskrevne målgruppe i afdelingen. Du vil udvikle dig og blive udfordret på din egen faglighed/praksis via fælles reflekterende team og supervision med ledelse, kollegaer og eksterne fagpersoner.

Rask Mølle Skoles vision og værdigrundlag:

  • Vi tør dyrke forskelligheden, fagligheden og værne om mangfoldigheden
  • Vi er en skole, der forbereder eleverne til at tage aktivt del i et globaliseret og samfund.

Værdigrundlag:

  • Ansvarlighed og gensidig respekt gennem dialog.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelse i henhold til gældende overenskomst. Der kan forhandles kvalifikations- og funktionsløn.

Hvis du vil vide mere

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

  • Afdelingsleder specialafdelingen, Morten Præstbro på tlf. 6162 9606 eller
  • SFO-leder, Dorthe Schrøder på tlf. 4046 7177

Ansøgning

Vil du være en del af dette, og kan du leve op til ovenstående forventninger, så send din ansøgning og CV med billede samt relevante bilag hurtigst muligt. Skriv venligst hvilken stilling du søger.

Vi vil læse ansøgninger løbende men med ansøgningsfrist den 7. juni 2020.

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt på Rask Mølle Skole den 11. juni. Du vil blive kontaktet pr. telefon og indkaldt til samtale, hvis du kommer i betragtning til jobbet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Rask Mølle.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Rask Mølle
  • Søndag den 07. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Rask Mølle

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Rask Mølle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Rask Mølle over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0