[xxxxx] S/I søger en børnerådgiver / pædagog

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Ringsted Krisecenter S/I søger en børnerådgiver 37 t. med tiltrædelse

den 1. marts 2023.

Om stillingen

Du vil blive den ene af krisecentrets 2 børnerådgivere, og du vil blive kontaktperson for børn, der er på krisecenter sammen med deres mor.

Du skal kunne skabe ro og kontakt og kunne arbejde anerkendende og ressourceorienteret med udgangspunkt i viden om børn, om den kønsbaserede vold og børns reaktioner på den vold, de har levet i.

Du skal have individuelle samtaler/samvær med børn i alle aldre.

Du vil indgå i et samarbejde med den anden børnerådgiver om tilrettelæggelsen af aktiviteter og udvikling af tilbud til børn, og du vil indgå i et samarbejde med kvinderådgiver og psykolog i teamet om den enkelte familie.

Du vil også indgå i et samarbejde med det øvrige personale og med frivillige om at skabe gode og rolige rammer for børn med ophold på krisecentret. I en uforudsigelig hverdag skal du også kunne svare henvendelser og varetage almindelig vejledning til kvinder og børn.

I dit arbejde skal du føre elektronisk journal, du skal i samarbejde med kvinderådgiver kunne udfærdige skriftlige underretninger og krisecenterfaglige erklæringer samt afholde samarbejdsmøder. Du skal deltage i personalemøder, beboerkonferencer og supervision.

Du vil få skiftende arbejdstider og weekend hver 6. uge.

Din profil

Du har en pædagogisk eller anden socialfaglig uddannelse eventuelt med efteruddannelse.

Vi ser gerne, at du har bred erfaring og viden fra børne- familieområdet.

Du skal kunne lave socialfaglige vurderinger med fokus på børn og være interesseret i at dele og sparre med dine kollegaer.

Du må gerne have erfaring med at arbejde med børn i krise med bevidsthed om egne reaktioner.

Du må gerne have voldsfaglighed med forståelse for køn og ligestilling.

Hvis du ikke har indsigt i fænomenet ”kønsbaseret vold mod kvinder” skal du være indstillet på at sætte dig ind i det.

Du kan arbejde struktureret og selvstændigt og har evne og vilje til at reflektere over både dig selv og andre og derved udvikle egne og andres faglige og personlige kompetencer.

Du har erfaring med samtale, har skriftlighed og IT-kompetencer på Office niveau.

Hvis du ikke kan se dig selv afspejlet i alle ovenstående punkter, skal du være villig til at indgå i en læringsproces. I det hele taget skal du være villig til at modtage undervisning og være interesseret i at lære nyt og tilegne dig særlig viden inden for feltet.

Vi tilbyder

En arbejdsplads der altid tilstræber høj voldsfaglighed.

En arbejdsplads, der altid har fokus på det gode tilbud til børn.

Engagerede og støttende kollegaer.

Stor fleksibilitet med indflydelse på varetagelsen af egne opgaver.

Et godt psykisk arbejdsmiljø.

Mulighed for kurser og efteruddannelse.

Et spændende felt hvor Ringsted Krisecenter er ambitiøs i forhold til tilegnelse af ny viden og udvikling af nye tiltag og ideer. Vi ser gerne at du kan se dig selv være med på den rejse.

Om Ringsted Krisecenter

Ringsted Krisecenter er en selvejende institution, landets ældste krisecenter fra 1978. Krisecentret tilbyder midlertidigt ophold og voldsfaglig hjælp til kvinder og børn iht. SEL § 109. Krisecentret har plads til 8 kvinder og deres børn. Ofte bor der flere børn end voksne i krisecentret. Ringsted Krisecenter tilbyder også ambulant voldsfaglig rådgivning i Sig det til nogen/Ringsted.

Krisecentrets tilbud varetages af et professionelt personale og suppleres med aktiviteter fra en Støtteforening med frivillige medarbejdere. Krisecentret har desuden grønne frivillige tilknyttet til pasning af en stor dejlig sansehave.

Ringsted Krisecenter har som overordnet vision at tilbyde kvinder og børn en hjælp der trækker på en høj voldsfaglighed og med et særligt blik for det gode tilbud til børn.

Målgruppen for ophold på krisecentret, er kvinder der har brug for den sikkerhedsmæssige beskyttelse krisecentret kan give. Kvinder som oplever eller har levet i et i voldeligt parforhold og har brug for hjælp til at forstå og håndtere de konsekvenser, der er forbundet med at være voldsudsat. Vold har mange udtryk, og den rammer kvinder med forskellige socioøkonomisk baggrund og i forskellige livssituationer. For nogle er volden ny, mens andre kan have levet med den i mange år. Samtidig kan kvinderne være belastet af volden i forskellig grad og på forskellige parametre.

Det samme gælder børnene som lever i eller har levet med vold, enten direkte eller sekundær vold. Det er forbundet med risiko for fejludvikling og negativ påvirkning af sundhed og trivsel for et barn at befinde sig i voldens spændingsfelt.

I Ringsted Krisecenter har vi en vision om at have ”Den gode arbejdsplads”, for de ansatte medarbejdere såvel som for de frivillige hjælpere.

Ansøgningsfrist

Ansøgning vedlagt CV og relevante bilag sendes senest fredag d. 13. januar 2023 til [email protected]. Det forventes, at der afholdes samtaler i uge 3 og 4.

Ved ansættelse vil der blive rekvireret børne- og straffeattest.

Yderligere oplysninger

Ønskes der yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte stedfortræder Pia Sommer eller forstander Kirsten Hejnfelt på 57618994.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Ringsted
  • Fredag den 13. januar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2