Pædagog til Børnehuset På Toppen 34 timer fra 1 august

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Risskov

Om jobbet:
Teamplayer og fagligt nysgerrig pædagog søges.

I Børnehuset på Toppen er pædagogik det liv og læringsrum, vi får til at leve i vores hus, lige fra de mindste vuggestuebørn til de skoleparate børnehavebørn. Vi tør eksperimentere, prøve nye pædagogiske veje og arbejder sammen på tværs i huset om ex. Forældresamskabelse, robusthed, sprog og digital pædagogik.

Vores nye pædagog er en som både forældre, børn og kolleger kan mærke er tilstede i hverdagen. Vedkommende er fagligt nysgerrig og synes lige som os, at kreativitet i en pædagogisk hverdag er mere end perleplader og modellervoks, men også er en spændende og lærerig vej ind i bl.a. sprogarbejde, motorik, natur og almen dannelse. Vedkommende ved desuden, at omsorg er mere end knus og kram, og at passende udfordringer skaber robuste børn. Vi søger en person der arbejder målrettet, metodisk og struktureret, men som også evner at fungere i ”den forudsigelige uforudsigelighed” - en teamplayer, der kan skabe værdi sammen med forskellige kolleger med andre kompetencer end en selv.

Vores nye pædagog skal samarbejde med anden pædagog i vores storebørnsgruppe i børnehaven, men skal kunne agere i et teamsamarbejde med kolleger om alle børnehavebørn. I storebørnsgruppen er robusthed ex. tæt forbundet med venskaber, ”Fri for Mobberi” og bamsevenner, en tæt dialog med forældrene om, hvordan vi hjælper barnet bedst på vejen mod skole og sprog og læsning er både gode dialoger i gruppen, med den enkelte i hverdagen, kapitelbøger m.m. Vi arbejder desuden tæt sammen med de andre afdelinger i dagtilbuddet med storebørnsgrupper samt vores distriktsskole Vorrevangsskolen.

Vi har også et stort fokus på formidling – både i den daglige kommunikation med børn, kolleger og forældre men også i vores brug af Intra, faglige oplæg eller anden formidling af vores pædagogiske praksis. Vi vil rigtig gerne arbejde tæt sammen med vores forældre og vores nye medarbejder evner derfor den gode og nysgerrige kommunikation, der reelt inkluderer alle børn samt inddrager alle vores forældre.

Din profil:
Vi søger en medarbejder:
  • der er robust, nysgerrig, samarbejdsvillig og handlekraftig
  • der er fagligt ambitiøs samt har læring og udvikling som et grundfundament i sin faglige bagage
  • der kan sætte aktiviteter i gang og vække begejstring blandt børnene
  • der aktivt byder ind til fællesskabet ift både opgaver og daglig trivsel i personalegruppen
  • der evner den åbne og tillidsskabende kommunikation med alle børn, forældre og kolleger
  • der har gode formidlingsevner – skriftligt som mundtligt
  • der kan inspirere sine kolleger og samarbejde på tværs af grupper i huset og i DT

Derfor skal du vælge os:
Vi har og prioriterer:
  • Et godt børnemiljø, hvor børnene og deres udvikling er det centrale omdrejningspunkt i vores arbejde og hvor vi tager fælles ansvar for, at dagligdagen fungerer for alle børn i hele huset
  • En engageret og fagligt ambitiøs personalegruppe med en positiv indstilling til nytænkning
  • Et omsorgsfuldt og lærende miljø, hvor teori og praksis er hinandens forudsætninger
  • En tydelig, nysgerrig og anerkendende kommunikation
  • Et tillidsfuldt og engageret forældresamarbejde, med forældre som medspillere

Løn og ansættelsesvilkår:Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.Ugentligt timetal: Deltid
Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Pædagogisk leder, Ulla Vibeke Lundorff på telefon 21386567. Vil du vide mere om vores dagtilbud og afdelingen DII Børnehuset På Toppen, kan du gå ind på www.toppen.dagtilbud.dk

AnsøgningKlik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfrist: Mandag 25.05.20. kl. 12.00
Ansættelsessamtaler: Onsdag 10.06.2020
Bemærk: Der vil blive indhentet børneattest
Om os
Vi er en del af Skejby Vorrevang Dagtilbud, der består af 7 afdelinger i område Nord (DII Skibet, vuggestuen Firkløveren, vuggestuen Lærkebo, DII Bonanza, DII Huset På Bakken og DII Nordlys) Viprioriterer et trivsels-, lærings- og udviklingsorienteret miljø for ansatte, børn og forældre, hvor nye måder at arbejde og samarbejde om leg og læring har høj prioritet. Vi har forskellige særpræg, men arbejder tæt sammen og lægger vægt på en ressourceorienteret tilgang til arbejdet, hvor nye vilkår og rammer mødes på en positiv måde.

Børnehuset På Toppen er en integreret institution med 12 vuggestue- og 40 børnehavebørn. Vi er ikke stueopdelt med organiseret i ”abe”grupper, med en vuggestuegruppe og tre børnehavegrupper. Læs mere på www.toppen.dagtilbud.dk

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Risskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Risskov
  • Mandag den 25. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Risskov

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Risskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Risskov over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0