Pædagoger til vuggestue

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Legeglade børn og voksne søger pædagoger til vuggestue.

Børnehuset Pileparken består af tre børnehavegrupper og tre vuggestuegrupper, hvoraf den ene er en modtagerstue for de yngste børn. Vi er et børnehus fordelt på tre etager, hvor vuggestuen holder til i stuen, de yngste og mellemste børnehavebørn på 1. sal og de ældste børnehavebørn på 2. sal. Det er i vores vuggestueteam, at vi søger nye dygtige kollegaer. Teamet er på nuværende tidspunkt i gang med at opbygge en ny og fælles kultur i vuggestuen efter en lang periode med corona-restriktioner Vi har været i gang med - og er fortsat i gang med - bl.a. at indrette vores læringsmiljøer på ny, samtidig med at vi er nysgerrige på at justere vores rutiner. Vi har kontinuerligt faglige dialoger omkring de behov, vi ser i børnegruppen og hvordan vi sammen kan sætte rammer og agere i praksis for at tilbyde vores børn det bedst mulige børneliv.

Vores ledelsesteam er ungt, forholdsvis nyt og optaget af at være nytænkende. I vuggestuen har vi bl.a. ansat en ergoterapeut, som vi bruger til læringsforløb med børn i hele børnehuset. I børnehaven har vi ansat en naturvejleder, som kan bidrage med sin viden og kompetencer i planlægningen og udførslen af særlige læringsforløb for børnene.

Hos os er børnenes behov og trivsel i centrum, og vi tilbyder blandt andet et hjemmebesøg før start i vuggestuen samt en samtale igen når barnet er ca. et år gammelt. Vi er meget optagede af at blive klogere på børns læring og de læringsmiljøer, vi stiller til rådighed, samt hvordan vi inddrager forældrene, så barnets læring bliver et fælles ansvar.

Vi søger derfor en kollega, som har stærke pædagogiske, refleksive- og kommunikative kompetencer og som kan sparre med kollegaer og bidrage til at fremme pædagogiske processer og forløb i børnehuset via projektarbejde og legeværksteder.

Pileparken er en del af områdeinstitutionen Mørkhøj/Enghavegård, der består af seks børnehuse, hvor alle børnehuse har den samme profil: ”Kunst, kultur og æstetik”. Vi tror på, at kunstneriske aktiviteter er med til at tilføje særlige former for tænkning, og at det giver børnene mulighed for at bearbejde og omdanne alle de indtryk, som de møder i løbet af dagen. Vi lægger stor vægt på, at der i kunstens verden ikke findes noget der er rigtigt og forkert, og at alle børn kan bidrage med noget ind i fællesskabet.

For arbejdet i vuggestuen betyder det, at der er et særligt fokus på krop, sanser og bevægelse. Det er tanken, at vores ergoterapeut skal understøtte dette arbejde i hele børnehuset. Derudover afholdes forskellige kursusdage med fokus på sanser og æstetik i praksis, for at støtte op om arbejdet og den fortsatte udvikling og nysgerrighed i praksis.

Vores udgangspunkt er ”Den styrkede pædagogiske læreplan” og læreplanstemaer - i Gladsaxe omsat til DAP (didaktisk anvendt pædagogik). Vi arbejder med projekter i børnehøjde, hvor vi arbejder med at følge børnenes spor og lade børnene have medbestemmelse i de processer, vi er sammen om.

Vi er et børnehus i udvikling med en nysgerrighed på hinanden, vores praksis og de rammer og læringsmiljøer, vi stiller til rådighed for børnene.
Vi ligger i et multikulturelt område, hvor udvikling af sproget og dialoger med børnene vægtes højt og er en central del af arbejdet i vores praksis. Vi søger derfor en pædagog med en særlig interesse for sprogarbejdet. Her vil der være mulighed for at deltage i et sprognetværk med pædagoger fra de andre børnehuse i området.

I løbet af det næste år sender vi to pædagoger fra vuggestuen afsted på et diplom-modul på KP omkring tidlig indsats, kaldet 1000 dages-programmet. Her vil du have en mulighed for at tilegne dig ny viden til brug i praksis og til vidensdeling i området.

Hvis du kan se dig selv i ovenstående og har lyst til at være med på denne fortsatte udviklingsrejse, ser vi frem til at høre fra dig.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst.
Stillingerne er på 32 - 37 timer ugentligt med besættelse efter aftale.

Vil du vide mere?
Har du brug for at vide mere om os og stillingerne, eller er du blevet nysgerrig på en rundvisning, er du velkommen til at kontakte børnehusleder Janni som er til rådighed på telefon 20 73 48 49 i ugerne 29 - 33 eller souschef Louise på telefon 20 45 62 80 i uge 27 - 28 og 32 - 33.

Frist
Vi skal modtage din ansøgning senest 20. august 2021.
Vi indkalder løbende ansøgere til samtaler efterhånden som vi modtager ansøgningerne.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Søborg
  • Fredag den 20. august 2021

Lignende jobs

  • Pædagog søges til vuggestue

    Fri kontakt
    Solstrålen er en 0-6 års institution med ca. 30 vuggestuebørn og 80 børnehavebørn. Solstrålen er et stort hus med mange muligheder for leg og aktiviteter, og vi har en dejlig stor naturpræget legeplads. Vi har ladcykler så vi kan køre ud at opleve naturen med børnene.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Mosedeskolen søger pædagog

    Fri kontakt
    Vi er 12 pædagoger, der søger dig der brænder for vores mange dejlige børn. Er du et menneske med et stærkt børnesyn, og brænder du for at skabe et trygt og udviklende miljø for børn? Så er det dig, vi leder efter på Mosedeskolen SFO!
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Er du en stærk pædagogisk brobygger – relations sk...

    Fri kontakt
    Formår du at skabe tryghed og fællesskaber både i skolen og i SFOen. Vil du være den røde tråd i barnets hverdag, hvor du bl.a. skal brobrygge fra skoletiden ind i SFO-tiden. Du vil have tæt samarbejde og kontakt til forældre og dine kollegaer.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog søges til Krogårdskolens Indskoling/SFO

    Fri kontakt
    Du vil blive en del af en medarbejdergruppe, som er ambitiøse med deres kerneopgave. Som handler om at lykkedes med at få alle børn i trivsel, handler om at alle børn skal føle sig en del af et fællesskab. Vi skaber miljøer hvor børn trives og udvikles, hvor vi leger sammen rigtigt meget.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Søborg over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
15. september 2024 14
14. september 2024 15
13. september 2024 15
12. september 2024 14
11. september 2024 14
10. september 2024 14
9. september 2024 13
8. september 2024 13
7. september 2024 13
6. september 2024 15
5. september 2024 13
4. september 2024 12
3. september 2024 9
2. september 2024 10
1. september 2024 10
31. august 2024 13
30. august 2024 14
29. august 2024 14
28. august 2024 15
27. august 2024 14
26. august 2024 17
25. august 2024 19
24. august 2024 19
23. august 2024 20
22. august 2024 19
21. august 2024 20
20. august 2024 19
19. august 2024 19
18. august 2024 22
17. august 2024 21
16. august 2024 22