Vikarstilling: PPR Solrød søger en logopæd til et vikariat med start 1. juni eller snarest muligt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Solrød Strand

I Solrød PPR glæder vi os alle meget til at tage godt imod en ny logopæd-kollega!

Vi er en arbejdsplads som er præget af tæt samarbejde, høj faglighed, engagement, højt til loftet og en god stemning. Da vores dygtige logopædfaglige koordinator er blevet headhuntet til et år som konstitueret leder i Væksthuset, har vi nu mulighed for at byde en ny ildsjæl og kollega velkommen.

PPR er en afdeling i Børn og Unge Rådgivningen og består af en leder, 8 psykologer, 6 logopæder, 2 PPR-konsulenter og 2 fysioterapeuter. PPR’s primære opgave er at rådgive og vejlede forældre, dagtilbud og skoler omkring trivsel, læring og udvikling for børn og unge i alderen 0-18 år. Vi brænder for at bidrage til at skabe reel positiv forandring for børn i forhold til deres trivsel og udvikling, og håber at høre fra dig som har det på samme måde.

Du vil blive en del af en velfungerende og fagligt ambitiøs logopæd-faggruppe, hvoraf den ene har koordinerende funktioner. Vi har ud over vores almindelige logopædiske opgaver på skoler og i dagtilbud alle et subspeciale, så den specialiserede viden om fx høretab, stammen og dyspraksi er på få hænder. Vi deler viden og udvikler vores praksis på jævnlige faggruppemøder, og vi henter sparring hos hinanden både på møderne og i hverdagen. Vi stræber efter ensrettede og evidensbaserede metoder og procedurer, og vi har i øjeblikket særligt fokus på vores indsatser for børn med DLD. Derudover lægger vi stor vægt på et godt arbejdsmiljø, hvor vi bakker hinanden op i en travl hverdag.

Den specifikke opgavesammensætning foretages i forbindelse med ansættelsen, idet vi ønsker at finde det bedste match mellem kandidatens kompetencer, foretrukne arbejdsområder og relevante opgaver. Du vil sandsynligvis skulle samarbejde med både dagtilbud og skoleområde, og derudover er der mulighed for at fordybe sig i et speciale, som du brænder for, fx stammen, høretab eller dyspraksi.

Dine opgaver:
  • Logopædisk undersøgelse og undervisning af børn sammen med deres forældre
  • Rådgivning og vejledning af forældre, dagtilbudspersonale og lærere om børn med kommunikative og sproglige vanskeligheder.
  • Fra april 2022 styrker vi vores samarbejde med dagtilbud for at understøtte implementeringen af en Fælles styrket sprogindsats, og du vil være med i denne proces.
  • Tværfagligt samarbejde med kolleger fra PPR og andre faggrupper i Børn og Unge Rådgivningen (bl.a. støtte- og ressourcepædagoger, sundhedsplejersker og familierådgivere).


Vi ønsker, at du:
  • har en uddannelse som audiologopæd, logopæd eller tale-hørelærer. har erfaring med eller interesse for PPR-området
  • er tydelig i din kommunikation og har gode evner til at samarbejde med både børn, forældre, kolleger og de professionelle i praksisfeltet.
  • trives med at arbejde selvstændigt og selvtilrettelæggende i en travl og indholdsrig hverdag.
  • er systematisk i din tilgang til opgaveløsningen og er god til at skabe overblik.
  • er engageret og udviklingsorienteret, og gerne deler dine ideer og udfordringer med kolleger.


Vi tilbyder:
  • en arbejdsplads i trivsel med gode og engagerede kolleger
  • et stærkt fagligt miljø med mange spændende udviklingstiltag og muligheder for kompetenceudvikling
  • et introforløb, hvor du følger dine kolleger de første uger og efterfølgende har mulighed for tæt faglig sparring.
  • fleksible arbejdsforhold, hvor du i vid udstrækning selv kan tilrettelægge arbejdsdagen og har mulighed for hjemmearbejdsdage.


I Solrød Kommune er vi sammen om at gøre en forskel for borgerne. Vi har som en mindre kommune et særdeles veludbygget og tæt tværfagligt samarbejde, som vi til stadighed har fokus på, og som vi også ser som vores særkende.

Løn og ansættelsesforhold:
Solrød Kommune indhenter straffe- og børneattester inden ansættelse. Løn og ansættelse er omfattet af principperne om Ny løn og efter gældende overenskomst. Vikariatet løber fra 1. juni 2022 eller snarest muligt, til 28. februar 2023, med mulighed for forlængelse Stillingen kan være på 32-37 timer om ugen

Vil du vide mere? Du er velkommen til at kontakte PPR leder Marie Malver, tlf. 21225674.

Ønsker du at vide mere om Solrød Kommune, kan du finde oplysninger på kommunens hjemmeside: www.solrod.dk

Ansøgningsfrist:
Din ansøgning skal være os i hænde senest den 18. april 2022. Ansættelsessamtaler afholdes onsdag d. 20. april 2022 fra kl. 8.00.

Tiltrædelse:
Stillingen er en fuldtidsstilling og til besættelse fra den 1. juni 2022 eller snarest muligt. Der er mulighed for nedsat arbejdstid ned til 32 timer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Solrød Strand.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Solrød Strand
  • Mandag den 18. april 2022

Lignende jobs

  • Pædagog søges til vuggestue

    Fri kontakt
    Solstrålen er en 0-6 års institution med ca. 30 vuggestuebørn og 80 børnehavebørn. Solstrålen er et stort hus med mange muligheder for leg og aktiviteter, og vi har en dejlig stor naturpræget legeplads. Vi har ladcykler så vi kan køre ud at opleve naturen med børnene.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Mosedeskolen søger pædagog

    Fri kontakt
    Vi er 12 pædagoger, der søger dig der brænder for vores mange dejlige børn. Er du et menneske med et stærkt børnesyn, og brænder du for at skabe et trygt og udviklende miljø for børn? Så er det dig, vi leder efter på Mosedeskolen SFO!
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Er du en stærk pædagogisk brobygger – relations sk...

    Fri kontakt
    Formår du at skabe tryghed og fællesskaber både i skolen og i SFOen. Vil du være den røde tråd i barnets hverdag, hvor du bl.a. skal brobrygge fra skoletiden ind i SFO-tiden. Du vil have tæt samarbejde og kontakt til forældre og dine kollegaer.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog søges til Krogårdskolens Indskoling/SFO

    Fri kontakt
    Du vil blive en del af en medarbejdergruppe, som er ambitiøse med deres kerneopgave. Som handler om at lykkedes med at få alle børn i trivsel, handler om at alle børn skal føle sig en del af et fællesskab. Vi skaber miljøer hvor børn trives og udvikles, hvor vi leger sammen rigtigt meget.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Solrød Strand

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Solrød Strand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Solrød Strand over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
18. september 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3
19. august 2024 3