Flere pædagoger til vuggestue og børnehave

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Solrød Strand

Flere pædagoger til børnehave og vuggestue - måske du er den helt rigtige til os!? Parkbos søde børn blir flere så vi har brug for dig! - Vi har plads både i vuggestuen og i børnehaven, så husk at skrive hvilken afdeling du ser dig selv i, hvis du har en præference!

Stillingerne er ansættelse til hele huset, men med primær tilknytning til en af afdelingerne i 30-34 t. pr. uge. Husk at skrive til os hvilken afdeling du ser dig selv i!

I Parkbo er vi behagelige og teoretisk velfunderet i den anerkendende tilgang og søger en dygtig kollega, der udstråler rigtig god energi og positivitet i relationen med både børn og voksne.

Vores børnesyn: Vi skaber børn der kan klare sig godt i livet - vi er optaget af at skabe en god dag for alle børn hver dag! Dagene skal være fyldt med læring, gode venner og engagerende voksne der viser vejen for det gode børnefællesskab. Vi har fokus på at understøtte børns selvfølelse og selv-hjulpenhed, fordi børns udvikling handler om at mestre eget liv og kunne deltage i fællesskaber. Vi er det sted hvor der er plads til at øve sig, med hjælp fra støttende, guidende og opmuntrende voksne.

Parkbos særlige krydderi:

I Parkbo er vores helt særlige krydderi at bruger den anerkendende pædagogik i guidningen af børnene. Vi har stort fokus på hvordan vi med den anerkendende tilgang formår at skabe de betingelser der skal til for at børn kan udvikle mod, nysgerrighed, robusthed og medmenneskelighed.

Med den anerkendende tilgang betyder det også at vi har en grundlæggende forståelse af at pædagogik er det, vi udfører hele dagen. Vi er optaget af hvilken læring, udvikling, trivsel og dannelse vi skal understøtte igennem hele dagen. Vi er mere optaget af hvordan vi og børnene er sammen i aktiviteter, hvordan vi kommer til og fra aktiviteten og hvilke læringsmuligheder der er i rutinesituationer for børnene end selve aktiviteten. Vi ser aktiviteter med børnene som det pædagogiske værktøj vi bruger for at støtte børnene i deres udvikling. Vores holdning er at en daginstitution er et læringsmiljø frem for pasning.

Vi arbejder sammen:

I børnehaven har vi 3 børnegrupper, Krokodiller, Pandaer og Løver der er aldersintegrerede 3-6 årige med hver deres faste voksne. I hvert team kan der være mellem 25-38 børn. Vi arbejder således i teams, ikke stueopdelt.

I vuggestuen arbejder vi også team baseret. Her har vi to stuer, Pingvin og Delfin samt en tredje stue der udspringer fra de to der hedder Oceanet - mulighedernes rum :-) Derudover skal vi til at udvikle på vores gruppeinddeling da vi er blevet opnormeret med 4 -6 børn i 2022 og med videre mulighed for udvikling i løbet af 2022.

Alle rum i huset er forskellige og vi har et stort fokus på at sammensætte aktiviteter og rutinesituationer i hverdagen ud fra den aktuelle børnegruppe. På samme måde vægter vi det brede kollegiale samarbejde højt.

Når Corona ikke kræver styring af smittekæder, har vi et hus hvor børnene I stor udstrækning må færdes hvor de vil i huset. Dette kræver stort nærvær og ansvarlighed blandt personalet. Det kræver f.eks. at personalet arbejder godt sammen om strukturen og kommunikationen, således at det er tydeligt for børnene hvornår vi har åbent plan og hvornår vi går i mindre grupper og har fokus på det nære. Strukturen og kommunikationen i personalegruppen er meget vigtig, for at vores hus og vores team fungerer optimalt og understøtter børnenes oplevelse af mestring og deltagelse i eget liv. Vi samarbejder om projekter og aktiviteter hele året igennem, både på tværs og aldersopdelt, i mindre grupper og for alle. Vi arbejder bl.a. med pædagogiske ugeplaner, Skema-til-handling, Relationsmålinger, Fri for mobberi, LPmodellen, Alle-MED og vurderingsværktøjet KIDS.

Vi har en høj grad af samarbejde med tværfaglige samarbejdspartnere, psykologer, fysioterapeuter, ressourcepædagoger, logopæder, familierådgivere og støttepædagoger. Vi tager udgangspunkt i at hjælpe det enkelte barn når der er behov for støtte, men altid i forhold til hvordan barnet kan deltage i fælleskaber og ud fra en ressource tænkning.

Nu hvor Corona muliggør samarbejdet endnu mere, er vi i den spæde start til at udvikle vores samarbejde og kigger derfor på en organisering med at skabe mere tid til forberedelse for det pædagogiske personale og fremme muligheden for at du som pædagog kan opnå og fastholde den høje kvalitet i det pædagogiske arbejde.

Om dig:

Det er vigtigt for os at du virkelig brænder for kerneopgaven og hele den faglige tilgang til det pædagogiske arbejdsfelt og er dygtig til at være en del af et team. For stillingen er det en forudsætning at du i det pædagogiske arbejde kan arbejde anerkendende, rart og omsorgsfuldt, over for børn, forældre og kollegaer samtidig med at du kan sætte retningen for strukturen i teamet igennem dagligdagen.

Vi forventer at du:

  • Er i stand til at levere et tydelig/fagligt billede af sig selv.
  • Er grundlæggende mild af sind og evner den gode dialog.
  • Evner at tage barnets perspektiv og handle anerkendende.
  • Evner at skabe små grupper ud fra den store gruppe og strukturere hverdagen ud fra børnenes behov, i samspil med øvrige kollegaer.
  • Evner at have mange bolde i luften og danne og skabe overblik.
  • Er igangsættende i hverdagen og formå at få dine kollegaer med.
  • Har kompetencer til det gode og omsorgsfulde forældresamarbejde, med samtalen som værktøj.
  • Har gode og tydelige formulerings og kommunikationsevner både mundtligt og skriftligt.
  • Har evnen/lysten til at arbejde ud fra den styrkede pædagogiske læreplan og politiske mål i den pædagogiske hverdag, samt at kunne dokumentere det.
  • prioriterer forældresamarbejde højt
  • Evner at håndtere den svære og mere konfliktfyldte forældresamtale både i hverdagen og ved forældrekonsultationer.
  • Har lyst til at udvikle sig selv og den pædagogiske praksis - da muligheden for kompetenceudvikling vægtes højt.


Vil du vide mere? Har du spørgsmål så skriv en mail til Institutionsleder, Henriette Knudsen, [email protected]

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst for pædagoger ved daginstitutioner, skolefritidsordninger, klubber mv. Ved tilbud om ansættelse indhentes der børne- og straffeattest samt referencer fra tidligere ansættelser.

Ansættelse er hurtigst muligt :-)

Samtaler afholdes løbende.
1. samtale afholdes via teams og 2. samtale afholdes ved fysisk fremmøde i institutionen.

Vi glæder os til at modtage din motiverede ansøgning! Venlig hilsen børn og personaler i Parkbo

I Solrød Kommune gør vi en forskel sammen med borgerne. Vi arbejder for at virkeliggøre byrådets vision om, at Solrød skal være det bedste sted at leve og bo. Som arbejdsplads er vi et fællesskab, hvor vi løfter opgaverne på tværs af institutioner og afdelinger, og hvor du som medarbejder er en vigtig medspiller. Vi er i bevægelse og har hele tiden fokus på at lære og blive bedre. Vi tager ansvar for at løse opgaverne med blik for helheden, og du har som medarbejder indflydelse på løsningen af opgaverne og på din arbejdsplads.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Solrød Strand.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Solrød Strand
  • Lørdag den 14. maj 2022

Lignende jobs

  • Pædagog til Dagtilbud Lundebo

    Fri kontakt
    I Lundebo gør børn og voksne deres bedste. Lundebo er fordelt ved 4 vuggestuestuer, hvor en af vuggestuestuerne er med to basispladser. Vi er to pædagoger og to pædagogmedhjælpere på hver stue i vuggestuen.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Mosebo

    Fri kontakt
    Er du en pædagog, der kan holde hovedet koldt, når tingene er i forandring? Brænder du for at skabe trygge rammer for børn, selv når hverdagen hurtigt kan ændre sig, og vil du være en del af et team, der sammen gør en forskel – også når hverdagen er travl. Så er vi i Mosebo Børnehave klar til at høre fra dig!
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog til børnehavegruppe

    Fri kontakt
    Solstrålen er en 0-6 års institution med ca. 30 vuggestuebørn og 77 børnehavebørn. Solstrålen er et stort hus med mange muligheder for leg og aktiviteter, og vi har en dejlig stor naturpræget legeplads. 2 dage om ugen kører 2 voksne og 7 børn ud i naturen med vores bus.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog, SSA, sygeplejerske, ergoterapeut eller an...

    Fri kontakt
    Kan du smitte dine omgivelser med godt humør, energi, faglighed og engagement. Har du en pyt knap og tager socialt ansvar, er det lige dig, vi godt vil have på vores hold i Pædagogisk Psykiatrisk Vejledningscenter (PPV).
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Solrød Strand

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Solrød Strand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Solrød Strand over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1