Unik stilling, som Familiekonsulent til foranstaltningsteamet i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Solrød Strand

Har du mod på at træde ind i en organisation, hvor der er sat gang i en vigtig faglig udviklingsrejse i en veldrevet kommune? Vi ønsker os en kollega, som er fagligt og metodisk velfunderet, og som har erfaring med familiebehandlingsarbejde, gerne i kommunalt regi. Vi værner om vores forskellige faglige baggrunde og søger en teamplayer, der vil være med til at bringe kvaliteten i vores forskelligheder i spil. Hvis det er dig, så er du måske vores nye kollega?

Lidt om os I Solrød Kommune er vi sammen om at gøre en forskel for borgerne. Børn og Unge Rådgivningen (BUR) har i 2021 sat en række spor for initiativer, der skal iværksættes de kommende år. Det drejer sig om at sikre rette hjælp til rette tid, udvikle de rette tilbud, sikre kvalitet i sagsbehandlingen og indsatsen. BUR omfatter fem faglige afsnit: Familieafsnittet, PPR, Sundhedstjenesten (sundhedspleje og tandpleje) og Væksthuset (som er et forebyggende tilbud) samt Administrationen. BUR omfatter ca. 100 medarbejdere, 4 ledere og 1 chef. Vi har som en mindre kommune et særdeles veludbygget og tæt tværfagligt samarbejde, som vi til stadighed har fokus på, og som vi også ser som vores særkende.

I BUR er myndigheds- og udføreropgaven organisatorisk placeret under samme chef, og der er derfor optimale betingelser for et godt tværfagligt samarbejde. Det tætte samarbejde mellem Familieafsnittet og PPR er også med til at sikre helhedsorienterede løsninger for vores borgere. I BUR lægger vi stor vægt på medarbejdernes indflydelse, så du har gode muligheder for at være med til at forme fremtiden med udvikling af nye initiativer og nytænkning. Vi lægger vægt på, at du både er selvtilrettelæggende og kan indgå i samarbejder på tværs i forhold til kerneopgaven.

Familieafsnittet består af 1 leder, 2 fagkoordinatorer og 4 teams: En ny modtagelse (4 rådgivere), Børn og unge teamet (9 rådgivere), Specialrådgivningen (4 rådgivere) og foranstaltningsteamet (3 familiekonsulenter, 2 familiepsykologer, 2 familieplejekonsulenter og 1 tilsynsførende for ungeboliger).

Familiekonsulent
Dit team vil bestå af dig og to familiekonsulenter. Familiekonsulenterne er en del af et samlet foranstaltningsteam, som består af 5 andre kollegaer.

Som familiekonsulent vil du arbejde med hele familiebehandlingsarbejdet, som spænder fra konkret og praktisk vejledning til mere indsigtsgivende familieterapi. Der arbejdes både individuelt og gruppeorienteret med familierne. Vi arbejder målrettet med familier og børn mellem 0 - 18 år med en helhedsorienteret familiebehandling i henhold til Lov om Social Service §52, stk. 3, nr. 2 og 3 og kortere rådgivningsforløb efter §11, stk. 2, stk. 3 og 11. stk. 8 mv. Vi vægter en høj arbejdskultur med et socialt fællesskab, hvor åbenhed, omsorg og nysgerrighed er væsentlige elementer. Som familiekonsulent arbejder du fortrinsvis selvstændigt i familierne, og samtalerne foregår hovedsageligt i familiens eget hjem og i vores lokaler. I det daglige arbejdes der ud fra en helhedsorienteret behandlingsmetodik, og i vores faglige forståelse af familiernes problemkompleksitet trækker vi i høj grad på nyere udviklingsteorier. Vi vægter en anerkendende, metalliserende og ressourceorienteret tilgang, og vores indsatser har fokus på at styrke barnets og familiens relationer og netværk.

Kvalifikationer
Vi ønsker, at du har:
  • En uddannelse som pædagog med relevant efteruddannelse
  • Meget gerne erfaring og specialist viden indenfor ADHD og Autisme området
  • Erfaring med individuelle familiebehandlingsforløb
  • Evner at have et tæt arbejdsfællesskab med og omkring familierne
  • En gruppeleder uddannelse og kan varetage gruppeforløb af børn, unge og deres forældre
  • En positiv livsindstilling og gerne en god portion humor
  • Gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner
  • Kan tage ansvar og ejerskab i eget arbejd og være i proces med familierne.
  • Evt. Marte Meo, Theraplay


Vi tilbyder:
  • En arbejdsplads med gode kollegaer
  • Et familieafsnit hvor vi har gang i mange spændende udviklingstiltag, som vi glæder os til at invitere dig med ombord i, og som uanset ståsted vil skærpe din faglighed
  • Dygtige og engagerede kollegaer og mulighed for tæt faglig sparring og tværfagligt samarbejde
  • En nærværende ledelse og tæt faglig sparring med fagkoordinator
  • Ekstern supervision og muligheder for kompetenceudvikling
  • Der vil kunne forekomme weekend arbejde, aftenarbejde mv.


Løn og ansættelsesforhold
Solrød Kommune indhenter straffe- og børneattester inden ansættelse. Løn og ansættelse er omfattet af principperne om Ny løn og sker efter gældende overenskomst mellem relevant faglig organisation og KL. Vi har fokus på at matche løn og erfaring/kvalifikationer.

Vil du vide mere?
Du er velkommen til at kontakte faglig koordinator Nisa Rafiq tlf. 24 59 01 30 eller afdelingsleder for Familieafsnittet Charlotte Jensen tlf.nr 28 70 30 10.

Ønsker du at vide mere om Solrød Kommune, kan du finde oplysninger på kommunens hjemmeside: www.solrod.dk.

Ansøgningsfrist
Din ansøgning skal være os i hænde senest den 22. juni 2022.

Ansættelsessamtaler afholdes den 27. juni 2022 fra kl. 08.30.

Tiltrædelse
Forventet tiltrædelse 1. august 2022. Den ugentlige arbejdstid er på 37 timer i gennemsnit pr. uge

I Solrød Kommune gør vi en forskel sammen med borgerne. Vi arbejder for at virkeliggøre byrådets vision om, at Solrød skal være det bedste sted at leve og bo. Som arbejdsplads er vi et fællesskab, hvor vi løfter opgaverne på tværs af institutioner og afdelinger, og hvor du som medarbejder er en vigtig medspiller. Vi er i bevægelse og har hele tiden fokus på at lære og blive bedre. Vi tager ansvar for at løse opgaverne med blik for helheden, og du har som medarbejder indflydelse på løsningen af opgaverne og på din arbejdsplads.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Solrød Strand.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Solrød Strand
  • Onsdag den 22. juni 2022

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Lundebo gør børn og voksne deres bedste. Lundebo er fordelt ved 4 vuggestuestuer, hvor en af vuggestuestuerne er med to basispladser. Vi er to pædagoger og to pædagogmedhjælpere på hver stue i vuggestuen.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Vi var i mål med ansættelserne, men en hoppede fra. Derfor har du nu muligheden for at blive en del af et nyt team omkring vores børnehaveklasse og S-SFO. S-klasserne er en autismepædagogisk specialklasserække fra 0. – 9. klasse. Vi ligger på en helt almindelig folkeskole lige ved Hundige Station, Hundige Strand og Waves.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog (vikar) i Greve

    Fri kontakt
    Strandskolen er en tresporet skole i Karlslunde tæt på skov, strand og mose, med 620 elever, hvor indskolingen og SFO udgør ca. 300 børn. Skolen er faseopdelt i 0-5. klasse og 6.-9 klasse og er nu og frem til 2025 i gang med en omfattende renovering.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Solrød Strand

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Solrød Strand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Solrød Strand over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
10. juli 2024 3
9. juli 2024 2
8. juli 2024 2
7. juli 2024 2
6. juli 2024 2
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 2
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2