NATURBØRNEHAVE SØGER PRAKSISNÆR UDELIVSPÆDAGOG

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Solrød Strand

Ville du elske at arbejde i en mindre institution i et skønt naturområde med gode kollegaer, der som dig mener at udeliv og pædagogik kan noget særligt? Vi søger en kollega der udstråler god energi og positivitet og som i samarbejde med gode og dygtige kollegaer har lyst til at skabe de bedste muligheder for en skøn hverdag i det fri med leg, læring og naturligvis masser af omsorg for vores 46 børnehavebørn.

Er du faglig dygtig og initiativrig? Er du god til at følge børnenes spor? Kan du overføre friluftsaktiviteter til en pædagogisk kontekst? Og kan du omsætte faglige mål til hverdagens praksis? Så er det DIG, der skal være vores nye kollega.

Hvem er vi
Naturbørnehaven er en 46 børns børnehave, som opholder sig 4 dage om ugen på eget område i Karlstrup Nyskov. Her har vi et skønt område med masser af skrænter med varieret beplantning, bålpladser, aktivitetsplads, orangeri, junglesti samt en hel række andre spændende muligheder for et aktivt friluftsliv med alsidige naturaktiviteter. Høns og hønsehus har vi også, samt et charmerende hus med science-lokale, køkken, garderobe og toiletter. Onsdag opholder vi os i Egebo Børnehave, vores "søster institution" Vi opholder os primært ude alle ugens 5 dage.

Jobbet
I Naturbørnehaven arbejder vi med en funktionsopdelt struktur som understøttes af tydelige læringsmiljøer. Man vil som ansat skulle kunne indgå og agere i de forskellige læringsmiljøer der er på området og kunne formå at arbejde selvstændigt med en mindre gruppe børn med fokus på børneperspektivet. Men også kunne agere i større læringsfællesskaber hvor børneperspektivet forsat er højt vægtet. Udover at arbejde i læringsfunktioner har hver medarbejder i fællesskab med en kollega også en primær-pædagog funktion for en fast børnegruppe og dermed et tæt forældresamarbejde.

Vi søger derfor en kollega der kan arbejde selvstændigt og i teams, kan arbejde med faglig fokus på en mindre børnegruppe og samtidig være igangsættende og deltagende i hele 'huset', både i store og små læringsfællesskaber.

Vi søger en faglig dygtig kollega som
  • Er uddannet pædagog, PA uddannet eller erfaren pædagogmedhjælper
  • Har interesse for naturen og kan formidle denne i en pædagogisk kontekst
  • Er tilstede i leg og aktiviteter, både som igangsætter og deltager
  • Er nærværende, autentisk og tydelig
  • Har gode formuleringsevner og i stand til fagligt at begrunde den pædagogiske praksis i dagligdagen og til møder samt kan reflektere over egen og andres praksis
  • Vægter forældresamarbejdet højt og har flair for forældrerådgivning og vejledning.
  • Har et godt overblik, er struktureret og følger op på aftaler
  • Er mødestabil og møder udfordringer på en positiv måde


OG naturligvis synes det er helt fantastisk at være ude hver dag året rundt.

Vi kan tilbyde
  • Et fantastisk naturområde med højt til loftet
  • Et spændende og alsidigt job med velkvalificeret personale
  • En børnehave med mange muligheder og som vil mere...
  • En børnehave med et fælles fokus på udvikling af den pædagogisk praksis og høj kvalitet
  • Et godt arbejdsmiljø med fokus på muligheder frem for begrænsninger
  • Forældre der er engageret i deres børns hverdag
  • Kollegialt sammenhold, fællesskab og humor
  • Lavt sygefravær.


Og naturligvis en masse fantastiske børn der glæder sig til DU starter.

I din ansøgning vil vi gerne have at du uddyber, hvorfor du er motiveret for at søge netop denne stilling, samt komme med eksempler på hvordan du vil inddrage naturen i en pædagogisk kontekst.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er indplaceret på BUPL eller FOA overenskomst. I forbindelse med ansættelsen indhenter vi børne- og straffeattest og tager referencer. Arbejdstiden er 35 timer pr. uge med tiltrædelse 1. august.

Du er også velkommen til at søge, hvis du afslutter pædagoguddannelsen til sommer.

Vil du vide mere?
Ønsker du supplerende oplysninger er du velkommen til at kontakte Souschef, Stine Ferslev Christensen på tlf. 51151138. Du er også velkommen til at besøge os inden du søger stillingen Se eventuelt mere om os på vores hjemmeside naturbornehaven.aula.dk.

Ansøgning
Ansøgningsfrist torsdag den 9. juni 2022 kl. 14.00 Vi modtager kun ansøgninger via elektronisk link. Vedhæft CV samt eksamenspapirer.

Ansættelsessamtaler
Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 24 og 25.

I Solrød Kommune gør vi en forskel sammen med borgerne. Vi arbejder for at virkeliggøre byrådets vision om, at Solrød skal være det bedste sted at leve og bo. Som arbejdsplads er vi et fællesskab, hvor vi løfter opgaverne på tværs af institutioner og afdelinger, og hvor du som medarbejder er en vigtig medspiller. Vi er i bevægelse og har hele tiden fokus på at lære og blive bedre. Vi tager ansvar for at løse opgaverne med blik for helheden, og du har som medarbejder indflydelse på løsningen af opgaverne og på din arbejdsplads.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Solrød Strand.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Solrød Strand
  • Torsdag den 09. juni 2022

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Lundebo gør børn og voksne deres bedste. Lundebo er fordelt ved 4 vuggestuestuer, hvor en af vuggestuestuerne er med to basispladser. Vi er to pædagoger og to pædagogmedhjælpere på hver stue i vuggestuen.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Vi var i mål med ansættelserne, men en hoppede fra. Derfor har du nu muligheden for at blive en del af et nyt team omkring vores børnehaveklasse og S-SFO. S-klasserne er en autismepædagogisk specialklasserække fra 0. – 9. klasse. Vi ligger på en helt almindelig folkeskole lige ved Hundige Station, Hundige Strand og Waves.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog (vikar) i Greve

    Fri kontakt
    Strandskolen er en tresporet skole i Karlslunde tæt på skov, strand og mose, med 620 elever, hvor indskolingen og SFO udgør ca. 300 børn. Skolen er faseopdelt i 0-5. klasse og 6.-9 klasse og er nu og frem til 2025 i gang med en omfattende renovering.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Solrød Strand

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Solrød Strand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Solrød Strand over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 2
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3