Pædagoger til vuggeteamet i Børnehuset Solstrålen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Pædagoger søges pr. 1. oktober, eller snarest derefter, til vuggeteamet i Børnehuset Solstrålen, 37 timer om ugen


Solstrålens vuggestue søger en motiveret & kompetent pædagog, der sammen med os vil stræbe for at skabe de bedste rammer, et spændende indhold, og et troværdigt samspil til gavn og glæde for engagerede og livsduelige børn i Solstrålen.

Børnehuset Solstrålen er en 6-gruppes institution, fordelt i to huse, som er fysisk adskilt - hhv. i et vuggestue- og et børnehavehus. Begge afdelinger har gode faciliteter, inde som ude.

Vi er organiseret i to team - et vuggestue- og et børnehaveteam, som drager fordel af pædagogisk sparring internt, og i et samarbejde på tværs – men også ud i vores områdeinstitution, som kaldes Mørkhøj/Enghavegaard. I områdeinstitutionen holder vi workshops, fælles udviklingsmøder med oplæg, refleksion, dialog og sparring.

Solstrålens visioner er, at …


  • vi kender vores mål og rammer: er loyale over for politiske, ledelsesmæssige og fælles beslutninger.
  • vi er engagerede i den pædagogiske opgave, og tager ansvar for at komme i mål
  • vi anerkender hinandens kompetencer, faglighed og gåpåmod, og favner kompleksiteten i samarbejdet med kollegaer
  • vi bidrager til det faglige fællesskab, og et konstruktivt arbejdsmiljø
  • vi tør respektfuldt udfordre hinanden
  • vi oplever arbejdsglæde
  • vi har mod til at sætte os selv i spil, opdager nye veje at gå, og bruger vores erfaringer konstruktivt
  • vi forundres sammen, og ikke mindst vi vil hinanden


Solstrålen er kendetegnet ved en høj faglighed, og stor arbejdsglæde, hvor barnets trivsel, udvikling, læring og dannelse er i centrum – det der er defineret, som kerneopgaven i vores arbejde.

Vores barnelæringssyn bygger på en antagelse om, at børn lærer i ligeværdige relationer. Børn skal have mulighed for at undre sig sammen, og sammen med voksne, og lære ved at undersøge og eksperimentere.

Vores faglighed tager afsæt i den styrkede pædagogiske læreplan, og vi har netop uddannet faglige fyrtårne, som skal facilitere forskellige pædagogiske processer, der kvalificere arbejdet med at udvikle vores pædagogiske praksis. Derud over anvender vi en arbejdsmetode, der i daglig tales kaldes DAP (didaktisk anvendt pædagogik). Metoden er et didaktisk pædagogisk værktøj, som personalet anvender kontinuerligt, hver uge i deres planlægningstid, når de hhv. planlægger deres projektarbejde, og arbejder systemisk med at sætte retning, justere og evaluere de pædagogisk tilrettelagte aktiviteter med børnene.

Vi er en personalegruppe, som har arbejdet sammen i mange år, uden at vi af den grund er stoppet med at udvikle os - hver for sig eller sammen. For at opretholde et højt fagligt niveau i vores praksis har vi brug for en kompetent og nysgerrig kollega, der kan se muligheder i det vi har at tilbyde, og som har lyst til at udvikle sig sammen med os, i den retning vi tror på, og er optaget af. I øjeblikket er vi 2 pædagoger og en medhjælper ansat pr. børnegruppe, samt en studerende. Vi samarbejder ud fra en organisering der prioriterer og afsætter tid til ugentlig forberedelse, faglig refleksion og sparring, samt dokumentation. Vi arbejder med en struktur og organisering der er gennemtænkt, samt rammer og rutiner der er tydelige for såvel børn som voksne.

Vi er i øjeblikket optaget af at blive klogere på børns læring, samt udvikling af læringsmiljøer, som understøtter at alle børn tilbydes forskellige kunstneriske, kulturelle og æstetiske oplevelser, og får erfaringer, som tilskuere og aktiv deltagelse, som stimulere deres engagement, fantasi, kreativitet og nysgerrighed. Derud over er vi optaget af, hvordan vi imødekommende inddrager og involverer forældrene, i et fælles ansvar for barnets læring. Vi er for nuværende i den indledende fase med at udvikle en kunst, kultur og æstetik profil i vores område, og i vuggestueteamet arbejder vi med sanser, i vores nuværende projektarbejde.

Vi arbejder med aldersopdelte børnefællesskaber, i de 3 børnegrupper, hvor der altid er fokus på nærmeste zone for udvikling. Via læringstavler arbejdes der med at dokumentere gruppens læring, igennem en længere projektperiode.

Et kommunalt indsatsområde er blandt andet godt sprog, og derfor har vi også særligt fokus på sproglige læringsmiljøer, og med filosofiske samtaler med børn, som understøtter godt sprog.

Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst og principperne om Ny Løn.

Gladsaxe Kommune er røgfri i hele arbejdstiden, og tilbyder bl.a. fri adgang til svømmehal, medarbejdertilbud til motionscenter og løbeklub, samt skattefri offentlig transport.

Kommunen har desuden en feriefond, hvor det er muligt at leje feriebolig.

Du er velkommen til at kontakte leder Christina Kornval [email protected] eller på telefon 39 69 26 06 for at se institutionen, eller souschef Ulla Berg Hjarnaa [email protected]

Vi forventer at afholde samtaler løbende og når den rette ansøger er fundet, fjernes dette jobopslag.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 31.8.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Storkøbenhavn
  • Fredag den 18. september 2020

Lignende jobs

  • Pædagog til Dagtilbud Lundebo

    Fri kontakt
    I Lundebo gør børn og voksne deres bedste. Lundebo er fordelt ved 4 vuggestuestuer, hvor en af vuggestuestuerne er med to basispladser. Vi er to pædagoger og to pædagogmedhjælpere på hver stue i vuggestuen.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Mosedeskolen søger pædagog

    Fri kontakt
    Vi er 12 pædagoger, der søger dig der brænder for vores mange dejlige børn. Er du et menneske med et stærkt børnesyn, og brænder du for at skabe et trygt og udviklende miljø for børn? Så er det dig, vi leder efter på Mosedeskolen SFO!
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Er du en stærk pædagogisk brobygger – relations sk...

    Fri kontakt
    Formår du at skabe tryghed og fællesskaber både i skolen og i SFOen. Vil du være den røde tråd i barnets hverdag, hvor du bl.a. skal brobrygge fra skoletiden ind i SFO-tiden. Du vil have tæt samarbejde og kontakt til forældre og dine kollegaer.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog søges til Krogårdskolens Indskoling/SFO

    Fri kontakt
    Du vil blive en del af en medarbejdergruppe, som er ambitiøse med deres kerneopgave. Som handler om at lykkedes med at få alle børn i trivsel, handler om at alle børn skal føle sig en del af et fællesskab. Vi skaber miljøer hvor børn trives og udvikles, hvor vi leger sammen rigtigt meget.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
18. september 2024 382
17. september 2024 383
16. september 2024 380
15. september 2024 416
14. september 2024 423
13. september 2024 429
12. september 2024 408
11. september 2024 399
10. september 2024 392
9. september 2024 380
8. september 2024 393
7. september 2024 399
6. september 2024 403
5. september 2024 384
4. september 2024 371
3. september 2024 346
2. september 2024 334
1. september 2024 334
31. august 2024 353
30. august 2024 349
29. august 2024 337
28. august 2024 322
27. august 2024 323
26. august 2024 325
25. august 2024 342
24. august 2024 350
23. august 2024 351
22. august 2024 363
21. august 2024 373
20. august 2024 367
19. august 2024 379