Special pædagogik til område Mørkhøj/Enghavegård – attraktiv nyoprettet stilling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Børnehuset Paletten er påbegyndt en spændende rejse, og i forbindelse med udvidelsen og flytningen af vores nuværende børnehus, begynder vi at modtage børn med særlige behov, inden for autismespektret pr. 1.oktober 2021.

Forberedelserne til vores nye specialgruppe, er så småt i gang og nu mangler vi to pædagoger med specialpædagogiske kompetencer – særligt inden for autisme, der vil være med i processen fra start. Med denne særlige børnegruppe i huset, får du en helt enestående mulighed for at arbejde inkluderende og med at bygge bro mellem almen og specialområdet

Det nye børnehus er udover specialgruppen, normeret til 7 grupper. 30. august 2021 flytter det nuværende børnehus Torveparken til et nyopført Svanemærket børnehus i Gyngemosen. Børnehuset bliver en del af områdeinstitutionen Mørkhøj/Enghavegård, som består af i alt 6 børnehuse. Som en del af en områdeinstitution, har vi fælles pædagogfaglige møder, sparring og faglig udvikling på tværs af børnehusene – vi arbejder i fællesskab på at sikre alle vores børn, de bedst mulige rammer for udvikling, læring og trivsel.

Vi arbejder i området på at tilegne os en profil i kunst, kultur og æstetik, hvor vi har et øget fokus på de æstetiske læreprocesser i det daglige arbejde. I praksis betyder det, at vi arbejder med et særligt fokus på kreativitet og forskellige udtryksformer i vores projekter i børnehaven, i vuggestuen arbejder vi med at integrere sanserne i projektarbejdet.

Vores børn med særlige behov, skal være en vigtig del af det almene fællesskab og profiterer af det almene miljø i hverdagen. Din opgave vil være at sikre, at disse børn inkluderes og har deltagelsesmuligheder i hverdagens projekter og fællesskaber. Samtidig skal der arbejdes med et særligt tilrettelagt pædagogisk miljø i en struktureret hverdag med individuelle indsatser.

Vores barnelæringssyn bygger på en antagelse om, at børn lærer i ligeværdige relationer. Børn skal have mulighed for at undre sig sammen og sammen med voksne, og lære ved at undersøge og eksperimentere.

Vi er optaget af at blive klogere på børns læring, samt at udvikle læringsmiljøer der understøtter, at alle børn får mange forskellige kulturelle oplevelser, både som tilskuere og aktive deltagere, som stimulerer børnenes engagement, fantasi, kreativitet og nysgerrighed. Derudover er vi optaget af, hvordan vi imødekommende inddrager forældrene, så barnets læring bliver til et fælles ansvar. Rammerne for vores pædagogiske arbejde er DAP (Didaktisk anvendt pædagogik) og metoden understøtter arbejdet med ”Den styrkede læreplan” (læs mere om DAP her.) Du kan læse mere om Gladsaxe kommunes dagtilbudspolitik her.

Du skal som ansøger


  • Være klar til at tænke visionært og fleksibelt.
  • Have et barne -og læringssyn, der tager udgangspunkt i, at barnet er aktivt lærende gennem legen.
  • Have synlige intentioner på børnenes vegne, og tager kontinuerligt stilling til, hvad børnene skal lære sig, sammen med børn og voksne
  • Være klar på at arbejde kontinuerligt med kapacitetsopbygning af det specialpædagogiske område. Vores fokus er inkluderende læringsmiljøer af høj kvalitet, så børn med særlige behov og deres forældre bliver mødt relevant og rettidigt.
  • Være klar på at sætte din faglighed og energi i spil, sammen med alle de andre gode kompetencer dine kollegaer har, her i vores børnehus. Vi skal spille hinanden gode.

Vi kan tilbyde


  • En arbejdsplads, med plads til dig og dine ideer.
  • Faglig ledelse tæt på.
  • Dygtige og imødekommende kollegaer og ledelse
  • En hverdag med smil og højt engagement.
  • Faglig sparring i en hverdag, der er præget af arbejdsglæde og pædagogisk kvalitet.


Stillingen indebærer at du er god til det relationelle samarbejde med forskellige samarbejdspartnere, herunder barnets forældrene, husets øvrige ansatte, og tværfagligt samarbejde med fysio- og ergoterapeuter, tale/hørekonsulenter, ressourcepædagoger og psykologer for bedst muligt at kunne tilpasse tilbuddet til det enkelte barn.

Stillingen er på 37 timer med tiltrædelse 1.9, fordelt på hverdage imellem 7.00 og 17.00. Der vil desuden indgå personale- og teammøder om aftenen.
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Gladsaxe kommune er en røgfri arbejdsplads.

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Børnehusleder Mie Svane tlf. 60 68 35 67.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, gerne så hurtigt som muligt, men senest fredag 2. juli 2021. Vi holder ansættelsessamtaler løbende, så hold dig ikke tilbage med at sende ansøgningen afsted.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 10.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Pædagog søges til vuggestue

    Fri kontakt
    Solstrålen er en 0-6 års institution med ca. 30 vuggestuebørn og 80 børnehavebørn. Solstrålen er et stort hus med mange muligheder for leg og aktiviteter, og vi har en dejlig stor naturpræget legeplads. Vi har ladcykler så vi kan køre ud at opleve naturen med børnene.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Mosedeskolen søger pædagog

    Fri kontakt
    Vi er 12 pædagoger, der søger dig der brænder for vores mange dejlige børn. Er du et menneske med et stærkt børnesyn, og brænder du for at skabe et trygt og udviklende miljø for børn? Så er det dig, vi leder efter på Mosedeskolen SFO!
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Er du en stærk pædagogisk brobygger – relations sk...

    Fri kontakt
    Formår du at skabe tryghed og fællesskaber både i skolen og i SFOen. Vil du være den røde tråd i barnets hverdag, hvor du bl.a. skal brobrygge fra skoletiden ind i SFO-tiden. Du vil have tæt samarbejde og kontakt til forældre og dine kollegaer.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog søges til Krogårdskolens Indskoling/SFO

    Fri kontakt
    Du vil blive en del af en medarbejdergruppe, som er ambitiøse med deres kerneopgave. Som handler om at lykkedes med at få alle børn i trivsel, handler om at alle børn skal føle sig en del af et fællesskab. Vi skaber miljøer hvor børn trives og udvikles, hvor vi leger sammen rigtigt meget.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
15. september 2024 416
14. september 2024 423
13. september 2024 429
12. september 2024 408
11. september 2024 399
10. september 2024 392
9. september 2024 380
8. september 2024 393
7. september 2024 399
6. september 2024 403
5. september 2024 384
4. september 2024 371
3. september 2024 346
2. september 2024 334
1. september 2024 334
31. august 2024 353
30. august 2024 349
29. august 2024 337
28. august 2024 322
27. august 2024 323
26. august 2024 325
25. august 2024 342
24. august 2024 350
23. august 2024 351
22. august 2024 363
21. august 2024 373
20. august 2024 367
19. august 2024 379
18. august 2024 414
17. august 2024 416
16. august 2024 437