Teamleder til [xxxxx]s Ejendomscenter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Vil du stå i spidsen for en række spændende byggeprojekter til gavn for kultur, idræt, ældre og borgere med særlige behov i Gladsaxe?
- så er den ledige stilling som leder for Team 1 måske noget for dig! Da den nuværende teamleder er blevet kommunens ejendomschef, søger vi nu en ny teamleder, der skal sikre gode rammer for udførelse af vedligehold, renovering, ombygning og nybyggeri af kommunens ejendomme på idræts- og kulturområdet og på social- og sundhedsområdet.

Om stillingen


Ejendomscenteret er Gladsaxe Kommunes centrale kompetencecenter for byggeri, renovering, udvikling, drift og vedligeholdelse af kommunens ejendomme. Ejendomscenteret yder – som en del af Center for Økonomi – bygherrerådgivning over for kommunens forvaltninger og er udførende bygherre på en lang række byggeprojekter. Herudover er centeret ansvarlig for den planlagte, periodiske vedligeholdelse, energioptimeringen og en effektiv anvendelse af kommunens samlede bygningsmasse.

Du bliver leder for Team 1, der har 5 bygningsrådgivere og 4 projektledere. Team 1 har ansvaret for kommunens idrætsanlæg, kulturinstitutioner, plejeboliger, genoptrænings-faciliteter samt boliger og tilbud for borgere med særlige behov. Teamet varetager struktureret, langsigtet, 10- årig vedligeholdelsesplanlægning af en portefølje af ejendomme, baseret på systematisk bygningssyn. Endvidere gennemføres projekter i alle størrelser fra mindre ombygninger til store nybygningsprojekter – herunder en skøjtehal, en genbrugsstation og et nyt sundheds- og beskæftigelseshus ved Buddinge Station.

Teamet har ansvaret for byggeprojekterne fra start til slut inkl. programmering, projektering, udbud, kontrahering, byggeledelse, budgetstyring og overgang til drift. Til større projekter anvendes der eksterne rådgivere.

Du vil som teamleder skulle sikre


  • at medarbejderne får rum til at udføre deres opgaver på bedst mulig vis
  • et godt og dynamisk tværgående samarbejde i Ejendomscenteret om administrative og strategiske opgaver
  • en tæt dialog med bygherreforvaltningerne med henblik på at prioritere og tilskære de mange opgaver
  • at Byrådets strategier og beslutninger bliver ført ud i livet gennem konkrete handlinger
  • at kommunens ejendomsforvaltning er helhedsorienteret og bidrager til en bæredygtig kommune i henhold til målsætningerne i Gladsaxestrategien.

Du har


  • en uddannelse som arkitekt, ingeniør eller lignende og minimum 5 års relevant erfaring
  • evner til selv at sætte dig i spidsen for et projekt, hvis muligheden byder sig
  • erfaring med personaleledelse eller lyst til at lære det
  • en coachende tilgang til ledelse, hvor du giver sparring og sikrer en god planlægning af dit eget og andres arbejde, og dermed sikrer en effektiv proces
  • erfaring med projektledelse herunder projektering, udbud og kontrahering samt styring af eksterne rådgivere
  • kendskab til byggeriets jura og budgetstyring
  • Erfaring med at manøvrere i en politisk ledet organisation, herunder bidrage til politiske dagsordener
  • lyst og evne til at samarbejde konstruktivt internt, bredt i kommunen og udadtil
  • et godt humør, der skaber en god stemning omkring dig.


Den daglige personaleledelse herunder arbejdet med fordeling af opgaver, trivsel og arbejds-miljø, MUS og kompetenceudviklingsplaner varetages af teamlederen, mens den overordnede personaleledelse drøftes i lederkredsen og udøves af ejendomschefen.

Det kan du forvente


Du vil som teamleder i Ejendomscenteret få et spændende og udfordrende job i en organisation i rivende udvikling. Vi lægger vægt på at tage rigtig godt hånd om vores ejendomme, og vi lægger vægt på den enkelte medarbejders udvikling og trivsel. Der er en travl hverdag med mange og alsidige opgaver, der løses af dygtige og engagerede medarbejdere. Du vil træde ind i et socialt velfungerende team, og du vil opleve et godt teamwork i ledergruppen.

Løn- og ansættelsesvilkår


Du vil blive indplaceret efter gældende overenskomst, f.eks. som chefkonsulent med mulighed for at forhandle et tillæg.

Hvis du vil vide mere


om stillingen og arbejdspladsen, er du velkommen til at kontakte Ejendomschef, Lene Riis, på telefon 21 39 83 36.

Du kan læse mere om kommunen og Ejendomscenteret nedenfor. Derudover kan du finde informationer om kommunens visioner indenfor bæredygtigt byggeri samt Gladsaxestrategien på kommunens hjemmeside.

Ansøgningsfrist


Vi skal have din ansøgning senest torsdag, den 1. juli 2021.

Vi forventer at afholde 1. samtale mandag, den 5. juli 2021, og eventuel 2. samtale onsdag, den 7. juli 2021.

Ønsket tiltrædelsesdato: 1. september 2021.

Om kommunen
Gladsaxe Kommune er en ambitiøs kommune, også med sine ejendomme og friarealer. Vi ønsker gode rammer for de velfærds- og serviceydelser, som kommunen leverer – såvel inde som ude.

Den overordnede ramme er Gladsaxestrategien, som inkluderer FNs verdensmål. Verdensmålene balancerer de tre dele af bæredygtig udvikling, der også ligger i Gladsaxe Kommunes vision: Social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed. Det forudsætter bl.a. en grøn og levende kommune, hvor kommunale og private arealer udvikles i sammenhæng. Derfor skal dialog og nye samarbejdsformer være drivende for byudviklingen og dine kommunikationsevner skal være med til at skabe fremdrift.

Byrådet har afsat betydelige midler til en række nye børnehuse, til Fremtidens Skole, nye skøjtefaciliteter, et sundheds- og beskæftigelseshus ved Buddinge Station, til nye anvendelser af de bygninger, som husede Blågård Seminarium og meget andet.

I Gladsaxe Kommune i øvrigt er der en massiv udvikling i gang, som også får betydning for Ejendomscenterets arbejde, bl.a. arbejdet med Letbanen, Grøn strategi, Bagsværd bymidte, samarbejdet om Gladsaxe erhvervsområde og Søborg Hovedgade. Samtidig skal driften af kommunens eksisterende 386.000 m2 kommunale ejendomme optimeres, bl.a. for at skabe sammenhæng til den daglige drift, klima- og energioptimering, indeklimaforhold for de daglige brugere mv.

Om Ejendomscenteret
Ejendomscenteret er Gladsaxe Kommunes centrale kompetencecenter for byggeri, udvikling, drift og vedligeholdelse af kommunens ejendomme. Vi yder bygherrerådgivning over for kommunens forvaltninger og er udførende bygherre på en lang række bygge – og anlægsprojekter. Herudover er centeret ansvarlig for den periodiske vedligeholdelse, energioptimering og en effektiv anvendelse af kommunens samlede bygningsmasse.
Ejendomscenterets ca. 40 medarbejdere er organiseret i en teamstruktur, hvor tre teams har ansvaret for hver sin del af kommunens ejendomme. Hvert team er bemandet med arkitekter, landskabsarkitekter, ingeniører, bygningskonstruktører og tekniske designere. Det fjerde team arbejder tværgående med planlagt, periodisk vedligehold, energioptimering og Strategi for Grøn Omstilling, sikringsområdet, grønne indkøb og kontrakter, digitalt tegningsarkiv og data-management, IT-fagsystemer, ejendomsstrategiske projekter, udviklingsprojekter og administration af afdelingens økonomi og personale samt ledelsesrapporteringer og øvrige sekretariatsfunktioner. Vi påtænker at gennemføre en evaluering af organiseringen i løbet af efteråret 2021.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 16.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Konsulent til DI’s arbejde med bæredygtighed og ES...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at styrke dansk erhvervslivs arbejde med bæredygtighed og ESG? I DI’s enhed for Global Udvikling og Bæredygtighed (GUB) søger vi en engageret konsulent, der har lyst til at arbejde politisk og med DI’s medlemmer for at styrke virksomhedernes arbejde med ansvarlige globale værdikæder, Verdensmål og ESG.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lunas ark letter ankeret! Skal du med på rejsen?

    Fri kontakt
    Arkens beboere. Fra 1. september er der 100 dage til vi sejler mod nye eventyr og bliver et hus! Vores nuværende huse, som ligger i Greve/Hundige. har lidt huller i væggene, vinduer og døre har en gang imellem svært ved at lukke og huset er lidt slidt. Men det er vores slidte hus. Og det kan stadigvæk en masse!
    • Øvrige
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som øvrige
15. september 2024 1699
14. september 2024 1701
13. september 2024 1731
12. september 2024 1696
11. september 2024 1700
10. september 2024 1685
9. september 2024 1649
8. september 2024 1665
7. september 2024 1671
6. september 2024 1694
5. september 2024 1680
4. september 2024 1651
3. september 2024 1623
2. september 2024 1592
1. september 2024 1644
31. august 2024 1722
30. august 2024 1748
29. august 2024 1715
28. august 2024 1708
27. august 2024 1686
26. august 2024 1661
25. august 2024 1681
24. august 2024 1694
23. august 2024 1708
22. august 2024 1704
21. august 2024 1696
20. august 2024 1688
19. august 2024 1700
18. august 2024 1773
17. august 2024 1786
16. august 2024 1792