Medarbejder til bosted

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Struer

Medarbejder til bosted til Center Midtyen

Superskønne voksne med udviklingshæmning søger dig med hjerte på rette sted.

Midtbyens Botilbud er et kommunalt botilbud beliggende i Struer. Her bor 24 unikke og voksne beboere med udviklingshæmning. De har brug for, at du i samarbejde med dine kollegaer, skaber mulighed for at deres drømme opfyldes, deres behov tilgodeses og deres ressourcer udnyttes efter bedste evne. Ligeledes er vi sammen om at skabe et godt sted at leve.

Vi arbejder KRAPSK – ser muligheder frem for begrænsninger.

Hos os er det muligt at deltage i projekter som fx sundhed og velfærdsteknologi. Der er stor indflydelse på egen arbejdsdag og brænder du for noget så snakker vi om det.

Hos os har vi stort fokus på at sikre progression og udvikling for vores beboere. Vi arbejder altid på at blive bedre til at dokumentere og måle. Så har du erfaringer og viden om dokumentationsarbejde og formår du at involvere beboerne ud fra deres forudsætninger, så er du måske vores nye kollega.
Vi tilbyder et vikariat i Bjerggade 50. Der arbejdes i teams hvor vi forsøger at være bredt fagligt funderet. Vi er en vifte af fagligheder som SSA, SSH, ergoterapeut, pædagog og sygeplejerske.

Vi søger en kollega i et barselsvikariat 30 timer pr uge med opstart snarest muligt.

Beboerne har forskellige støttebehov, så der er brug for, at du formår at tilpasse hjælpen til borgerens nuværende livssituation. Vi følger i den udtrækning vi kan borgerne til fritidsaktiviteter og forsøger at skabe skæve løsninger, så det meste kan lykkedes. Det synes vi nemlig giver den sjoveste arbejdsdag.
Hos os får du mulighed for at tage ansvaret for den gode relation mellem dig og beboerne – men også beboerne imellem.

Kan du stå på mål for at blive fagligt udfordret, brænder du for målgruppen, har du kendskab til KRAP kunne det være skønt, er du vedholdende og omsorgsfuld, tror du på det bedste i dine kollegaer og sparrer du med dem i stedet for at bygge hule i hjørnet, så er det lige præcist dig vi gerne vil se til jobsamtale.

Lidt praktisk information. Vi er en røgfri arbejdsplads. Vi arbejder hver anden weekend og vores arbejdstid ligger alle ugens dage i tidsrummet fra kl. 7.00-23.00. Vi holder personalemøde hver anden uge og vi modtager ekstern supervision fire gange årligt.
Vi forventer du har kørekort og vil køre i vores 9 personers minibus.
Der afholdes løbende samtaler.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder Charlotte Germundsson på telefon . Det er ligeledes muligt at rekvirere relevant materiale.
Tiltrædelse hurtigst muligt.
Ugentlig arbejdstid er på 30 timer og løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den gældende overenskomst. Struer Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, eller etnisk tilhørsforhold at søge.

Hvem er vi?
I Struer Kommune er det opgaven, der sætter holdet. Det er din faglighed og gode dømmekraft, der skal være fundamentet for det samspil, du skaber med borgeren og virksomhederne.
Sammen skaber vi stærke partnerskaber og er fælles om at udvikle fremtidens velfærd. Men hvad er fremtidens velfærd? Vi har ikke svarende alene. Derfor skal vi have medarbejdere, der sætter spørgsmålstegn og borgere og virksomheder, som udfordrer. Vi stiller krav til os selv, men vi forventer ligeledes noget af borgerne og virksomhederne. Gode løsninger kommer, når alle bidrager til fællesskabet.

Læs mere om Struer Kommune

Lydens By
Vi er Lydens By. Lyden er en inspirationskilde til nye projekter og initiativer, der kan realisere kommunens vækstpotentialer og styrkepositioner til et lokalsamfund, som mennesker har lyst til at besøge, arbejde og bo i.

For os er det naturligt at vores byudvikling tager udgangspunkt i lyd, og vores kunstværker bruger lyden aktivt. Vi arbejder med, hvordan lyd påvirker livskvaliteten positivt hos demente, indlæring hos børn eller fraværet af lyd skaber arbejdsglæde.

Lyd er i vores DNA.Læs mere om vores visioner og strategier.

Går du med flyttetanker?
Du har lyst til at søge ovenstående stilling, men er lidt i tvivl om, hvilke muligheder du har for at flytte til? Måske er det nødvendigt, at din partner også finder job i området? Struer Kommune har en Tilflytterservice, hvor du eller din partner ganske gratis og uforpligtende kan få direkte og personlig hjælp, hvis du går med overvejelser om at flytte til Struer. Kontakt Tilflytterservice på [email protected] eller 96 84 87 94.

Du er også velkommen til at søge inspiration på www.flyttilstruer.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Struer.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Struer
  • Fredag den 08. juli 2022

Lignende jobs

  • Pædagog (vikar) i Vestjylland

    Går du med en drøm om at uddanne dig til pædagog, ergoterapeut, SSA, SOSU, sygeplejerske, eller blot tjene op til studiet? Så har du her en mulighed for at ’snuse’ til jobbet som en af vore til..
    • Pædagog
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Pædagog i Vestjylland

    Vi har en ledig stilling – timetal aftales nærmere.Vi ønsker os en pædagog, der er: Omsorgsfuld overfor borgere og kollegaerOmstillingsparat i en kompleks hverdag, hvor borgernes individuel..
    • Pædagog
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Pædagog i Vestjylland

    Vi søger en dygtig socialpædagog til en 30-timers stilling. Stillingen er et barselsvikariat indtil foråret 2025.På Viften bor der 6 voksne borgere med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser..
    • Pædagog
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Pædagog i Lemvig

    Nørre Nissum Skole- og Børneunivers søger en pædagog til skole og SFOVi søger en uddannet pædagog til en fast stilling fra d. 1. september 2024. Stillingen er med arbejdstid fordelt mellem skol..
    • Pædagog
    • Lemvig
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Struer

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Struer over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Struer over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3