Lærer til Humlum Landsbyordning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Struer



Har du lyst til at være lærer på en mindre skole, hvor alle kender alle, så har vi jobbet til dig.

Om Humlum Landsbyordning
Humlum Landsbyordning er det fælles skole- og dagtilbud i Humlum. I skolen har vi godt 90 elever fra 0-6 klasse, derudover har vi også SFO, børnehave, vuggestue og dagleje. Der er stor lokal opbakning omkring Humlum Landsbyordning og en engageret forældregruppe.
I landsbyordningen er der 25 ansatte.

Om Stillingen
Vi søger en dygtig og engageret lærer, som i kommende skoleår kan undervise i billedkunst, madkundskab og HD (den bløde del), natur/teknologi samt 2- lærertimer. Hvis vi går et år længere frem til skoleåret 23/24, skal du også undervise i dansk. Derudover vil det være et stort plus, hvis du kan undervise i musik. En stor del af timerne vil være med delehold, hvor du vil stå med mindre grupper. Der kan evt. laves mindre justeringer på fagfordelingen.

Vi tilbyder
Mulighed for at komme til at arbejde på en dejlig arbejdsplads, med nogle dygtige kollegaer, nogle skønne børn og nogle engagerede forældre.
Vi er et lille sted, hvor alle medarbejdere kender alle børn, hvilket er med til at give vores børn en god og tryg skoledag.

Om dig.
Vi forventer at du:

  • Har en åben og nysgerrig tilgang til mennesker omkring dig
  • Udstråler varme, ro og imødekommenhed
  • Er nærværende og empatisk i din tilgang til børn
  • Er en stabil, initiativrig og engageret kollega
  • Vægter et velfungerende arbejdsmiljø med plads til smil og latter


Stillingen ønskes besat pr 1. august. Der er ansøgningsfrist d. 27. juni og vi forventer, at afholde samtaler d. 29. juni. 2022.

Vi glæder os til at byde en ny kollega velkommen, og ser frem til at modtage din ansøgning.

Yderligere oplysning

Du er meget velkommen til at besøge Humlum Landsbyordning, og eventuelle spørgsmål kan rettes til leder af landsbyordningen Benny Bjerre på tlf.: 30 22 42 58.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den gældende overenskomst. Struer Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, eller etnisk tilhørsforhold at søge.

Hvem er vi?
I Struer Kommune er det opgaven, der sætter holdet. Det er din faglighed og gode dømmekraft, der skal være fundamentet for det samspil, du skaber med borgeren og virksomhederne.
Sammen skaber vi stærke partnerskaber og er fælles om at udvikle fremtidens velfærd. Men hvad er fremtidens velfærd? Vi har ikke svarende alene. Derfor skal vi have medarbejdere, der sætter spørgsmålstegn og borgere og virksomheder, som udfordrer. Vi stiller krav til os selv, men vi forventer ligeledes noget af borgerne og virksomhederne. Gode løsninger kommer, når alle bidrager til fællesskabet.

Læs mere om Struer Kommune

Lydens By
Vi er Lydens By. Lyden er en inspirationskilde til nye projekter og initiativer, der kan realisere kommunens vækstpotentialer og styrkepositioner til et lokalsamfund, som mennesker har lyst til at besøge, arbejde og bo i.

For os er det naturligt at vores byudvikling tager udgangspunkt i lyd, og vores kunstværker bruger lyden aktivt. Vi arbejder med, hvordan lyd påvirker livskvaliteten positivt hos demente, indlæring hos børn eller fraværet af lyd skaber arbejdsglæde.

Lyd er i vores DNA.Læs mere om vores visioner og strategier.

Går du med flyttetanker?
Du har lyst til at søge ovenstående stilling, men er lidt i tvivl om, hvilke muligheder du har for at flytte til? Måske er det nødvendigt, at din partner også finder job i området? Struer Kommune har en Tilflytterservice, hvor du eller din partner ganske gratis og uforpligtende kan få direkte og personlig hjælp, hvis du går med overvejelser om at flytte til Struer. Kontakt Tilflytterservice på [email protected] eller 96 84 87 94.

Du er også velkommen til at søge inspiration på www.flyttilstruer.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Struer.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Struer
  • Mandag den 27. juni 2022

Lignende jobs

  • Lærer i Karup J

    Har du interesse for lovgivning og bestemmelser inden for flyvedligeholdelse, og har du lyst til at udvikle egne og andres kompetencer inden for dette regelsæt? Vil du være med til at undervise fly..
    • Lærer
    • Karup J
    Få mere info
  • Lærer i Vestjylland

    Pr. 1. oktober 2024 har du mulighed for at søge en spændende stilling som skoleleder på [xxxxx]s største specialskole, som formidler specialundervisning og anden specialpædagogi..
    • Lærer
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Lærer i Vestjylland

    Mejrup Skole søger en dygtig dansklærer på fuld tid til en fast stilling.På Mejrup Skole har vi en attraktiv lærerstilling til besættelse 1. august 2024 eller snarest derefterVi skal i dette skoleå..
    • Lærer
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Lærer i Vestjylland

    Viceskoleleder til Ringkøbing SkolePå Ringkøbing Skole søger vi pr. 1. september 2024 eller hurtigst derefter en viceskoleleder – så vil du være med i et fantastisk ledelsesteam?Vi har send..
    • Lærer
    • Vestjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Struer

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Struer over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Struer over tid

Dato Alle jobs som lærere
20. juni 2024 1
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 3
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 1