Rekrutteringsfirma

Pædagog til omsorgs- og aktivitetsarbejde på Kildehaven - Gården

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Svinninge

CareMatch søger for Gården - Kildehaven, Svinninge

På aktivitets- og beskæftigelsestilbuddet skal du medvirke til at skabe et aktivt og selvstændigt liv med høj medbestemmelse for brugere, hvor sanser, aktiviteter og pædagogisk tilgang er i højsædet. Stillingen er et 1-1,5 års vikariat med mulighed for fastansættelse.

Livskvalitet, neuropædagogik og undervisning

Brugerne definerer deres egen livskvalitet, hvilket du skal støtte ud fra deres individuelle behov, og ønsker. Vi tager neuropædagogiske hensyn, yder personlig pleje, giver socialpædagogisk støtte og samarbejder med pårørende. Vi har beskyttet beskæftigelse efter § 103, samt aktivitets og dagtilbud efter § 104 i serviceloven.

Vi arbejder ud fra en neuropædagogisk referenceramme og får undervisning og supervision i det neuropædagogiske grundlag. Vi tilbyder også udvikling og undervisning inden for ernæring, medicin samt hygiejne- og forflytningsprincipper.

Målgruppen

Brugerne er voksne med fysisk og mental funktionsnedsættelse. Der er både kørestolsbrugere og gående i alderen 18 - 50 med f.eks. synsnedsættelse, mobilitetsnedsættelse, kommunikationsnedsættelse og andre psykiske vanskeligheder. Herunder spiseforstyrrelse, intellektuel og kognitiv forstyrrelse, udviklingshæmning eller medfødt hjerneskade.

Glade og velfungerende kolleger

Gården har et team af glade og samarbejdsvillige kolleger, der holder en uformel omgangstone. Her er alle i centrum, og trivslen er høj.

Din faglige og personlige profil

Du er en ansvarlig praktiker med initiativ, der kan være aktiv i en forskelligartet dagligdag, hvor samarbejde og struktur om hverdagens aktiviteter er afgørende for succes.

Vi søger en omsorgsfuld kollega, der kan arbejde selvstændigt, og tør træffe beslutninger. Har du en etisk og empatisk tilgang til beboerne, er det dig, vi søger.

  • Pædagog eller tilsvarende erfaring
  • Indsigt eller erfaring i arbejdet med målgruppen
  • Høj empati

Dokumentation

Vi arbejder med dokumentation og handleplaner, der kræver, at du kan formulere dig i skrift og tale. Vi forventer ikke en højere akademisk evne, men viljen til at skrive og dokumentere korrekt.

Om Kildehaven - Gården

Kildehaven - Gården er en privat virksomhed - der lige nu tæller 13 medarbejdere. Faggrupperne er pædagoger, social- og sundhedsuddannede, omsorgshjælpere og vores ernæringsassistent i køkkenet.

Gården er et ombygget landbrug, beliggende i udkanten af Svinninge. Der er jordtillæg på 6 ha med blandet beplantning og anlagte naturstier og en lille sø. Hovedhuset er indrettet til personalefaciliteter. Bygningerne er totalrenoveret i 2013. Der er grupperum, stort fællesrum samt køkken og moderne IT-udstyr.

Læs mere her: https://kildehaven.com/gaarden/

Yderligere oplysninger

Kildehaven samarbejder med CareMatch om denne ansættelse. Har du spørgsmål, eller ønsker du at besøge os, så er du velkommen til at kontakte konsulent Mads Henriksen på 42 48 40 42 eller [email protected] og høre mere om stillingen.

Stillingen er et vikariat på 1-1,5 år med mulighed for fastansættelse. 37 timer i rene dagvagter uden weekender. 6 - 8 gange om året vil der være aktiviteter uden for normal arbejdstid, som f.eks. fest, festival, aftenarrangementer eller tilsvarende.

Løn og ansættelse i henhold til gældende overenskomst. Vi gør opmærksom på, at der forud for ansættelse skal afleveres straffeattest. Stillingen er til besættelse fra 1. januar 2020.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Svinninge.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Svinninge
  • Søndag den 24. november 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Svinninge

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Svinninge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Svinninge over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
2. september 2024 1
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2