Nysgerrige og ambitiøse vuggestuepædagoger til spændende op-gaver i Bakketoppen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Du er optaget af at gøre børns ret til kontinuerlig læring legende og demokratiske fællesskaber til virkelighed – i børnehøjde!

Du brænder for reelt at gøre en forskel, for de børn, du har med at gøre og for pædagogikken på din arbejdsplads. Du kan både være karavanefører og teamplayer – afhængig af aftaler og opgaver.

Du har høje ambitioner for alle børn - alle har talenter og ressourcer!

Vi har brug for dig, der udover at være ambitiøs også er en dygtig og energisk pædagog, der sammen med os videreudvikler børnenes daglige pædagogiske hverdag.

Når du arbejder hos os, forventer vi, at du er optaget af:
  • Det ligeværdige og gode forældresamarbejde
  • Pædagogiske læringsmiljøer i praksis
  • Arbejdet med børn i udsatte positioner
  • Metodeanvendelse og organisering i praksis
  • Inklusion
  • Børns sprogtilegnelse

I din ansøgning må du meget gerne beskrive, hvordan du tænker, at du kan bringe dine kompetencer, inden for et eller flere af ovenstående opmærksomhedsområder, i spil.

Om dig..
Du er uddannet pædagog og har et anerkendende menneskesyn; du møder børn med tillid og tro på det bedste i dem.

Du har viden om 0-3-årige børns generelle udvikling og læring og kan omsætte denne viden til god pædagogiske praksis, hvor du møder barnet lige netop der, hvor barnet er. Selvfølgelig er du vild med at arbejde med de yngste børn på 0-3 år, og du betragter dig selv som en ildsjæl inden for dit fag

Du er handlekraftig og kan være karavanefører i praksis, samtidigt kan du holde den fælles linje og indgå som medspiller i et team.

Du må gerne have erfaringer fra arbejdet med børn i udsatte positioner og/eller specialpædagogisk viden, men det er ikke et krav

Nye medarbejdere
Du bliver klædt på til at arbejde med de metoder og værktøjer, vi gør brug af på læringsdage i kommunens netværk for nye pædagoger. Her får du desuden lejlighed til at sparre med andre pædagoger på tværs af kommunen. I institutionen vil du få løbende sparring og mulighed for supervision fra Pædagogisk Udviklingsteam.

Lidt om Bakketoppen
Bakketoppen ligger på kanten af et socialt udsat boligområde. Vi får ressourcer til at gøre den nødvendige forskel. Det betyder helt konkret, at vi bliver to-tre pædagoger og en medhjælper på hver af de tre vuggestuegrupper med 10 - 12 børn tilknyttet.

Et eksempel på en forskel på hvad vores ressourcer også bliver brugt til er, at vi har beholdt nogle af vores yngste børnehavebørn i vuggestuen, fordi vi gerne vil give dem nogle helt særligt oplevelser sammen, i naturen, på legepladsen, motorisk og sprogligt inden de rykker i børnehaven. Vi er i gang med at organisere arbejdet med denne børnegruppe på tværs af stuerne i vuggestuen - og det er kun starten.

I børnehaven er der ligeledes op til tre børnegrupper med minimum to pædagoger og en medhjælper tilknyttet. Sammen med børnehaven har vi en ressourcepædagog, der er tovholder på det tværfaglige samarbejde og opgaver, og vi har en faglig koordinator, der er tovholder på sprogarbejdet og implementeringen af den nye styrkede læreplan. Vi har en indsatspædagog, der hjælper os med at videreudvikle vores pædagogiske læringsmiljø.

Vi er i gang med en uddannelsesplan, hvor pædagoger tager diplommoduler eller -uddannelse og medhjælpere tager pædagoguddannelsen, og hvor vi over tid alle bliver faglige fyrtårne, der gør den nye styrkede læreplan til virkelighed.

Vi er organiseret i en klynge med to andre institutioner. Lige nu foregår samarbejdet fortrinsvist på ledelsesniveau, men det vil ændre sig efterhånden som vi lærer hinanden at kende.

Yderligere oplysninger
Stillingerne er 37 timer om ugen. Ansættelse er pr. 1. juli 2020 eller hurtigst muligt.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn. Vi indhenter børne- og straffeattester samt referencer fra tidligere ansættelser i forbindelse med ansættelsen.

Ansøgningsfristen er søndag d. 24. maj 2020
Vi holder samtaler løbende. Afhængig af hvordan Danmarks fortsatte genåbning sker og Høje-Taastrup Kommunes organisering af dette, kan du eventuelt blive indkaldt til en samtale i et telt med to meters indbyrdes afstand.

Ansøgning, CV, uddannelsesbeviser og evt. andre relevante dokumenter sendes elektronisk via kommunens e-rekrutteringssystem.

Hvis du vil vide mere, kan du kontakte Klyngeleder i Bakketoppen Helle Lundstein på [email protected] eller 23665404. Du kan også læse mere på kommunens hjemmeside. Vores egen hjemmeside er under ombygning!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Taastrup
  • Søndag den 24. maj 2020

Lignende jobs

  • Kernehuset søger pædagoger til børnehave og vugges...

    Fri kontakt
    I Kernehuset er fællesskabet kernen. Kernehuset søger pædagoger til børnehave og vuggestue. Vi tæller 25 medarbejdere og 95 børn i alderen 0-6 år. Vi styrker vores fællesskaber, med omsorg, respekt, tryghed og udvikling. Vi samarbejder om kerneopgaven med fokus på faglighed, fællesskabet, gode samspil og tætte relationer.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Mosedeskolen søger pædagog

    Fri kontakt
    Vi er 12 pædagoger, der søger dig der brænder for vores mange dejlige børn. Er du et menneske med et stærkt børnesyn, og brænder du for at skabe et trygt og udviklende miljø for børn? Så er det dig, vi leder efter på Mosedeskolen SFO!
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Er du en stærk pædagogisk brobygger – relations sk...

    Fri kontakt
    Formår du at skabe tryghed og fællesskaber både i skolen og i SFOen. Vil du være den røde tråd i barnets hverdag, hvor du bl.a. skal brobrygge fra skoletiden ind i SFO-tiden. Du vil have tæt samarbejde og kontakt til forældre og dine kollegaer.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog søges til Krogårdskolens Indskoling/SFO

    Fri kontakt
    Du vil blive en del af en medarbejdergruppe, som er ambitiøse med deres kerneopgave. Som handler om at lykkedes med at få alle børn i trivsel, handler om at alle børn skal føle sig en del af et fællesskab. Vi skaber miljøer hvor børn trives og udvikles, hvor vi leger sammen rigtigt meget.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
19. september 2024 24
18. september 2024 25
17. september 2024 22
16. september 2024 21
15. september 2024 22
14. september 2024 23
13. september 2024 23
12. september 2024 21
11. september 2024 20
10. september 2024 19
9. september 2024 18
8. september 2024 15
7. september 2024 15
6. september 2024 16
5. september 2024 12
4. september 2024 12
3. september 2024 10
2. september 2024 8
1. september 2024 7
31. august 2024 8
30. august 2024 9
29. august 2024 9
28. august 2024 10
27. august 2024 11
26. august 2024 13
25. august 2024 15
24. august 2024 16
23. august 2024 16
22. august 2024 16
21. august 2024 16
20. august 2024 15