Pædagogisk leder til Lindetræet i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Vil du stå i spidsen for at videreudvikle en stor daginstitution, der allerede er godt på vej på sin pædagogiske udviklingsrejse? Formår du at se og videreudvikle dine medarbejderes kompetencer? Så bliv pædagogisk leder for Høje-Taastrup Kommunes største daginstitution, hvor du:
  • Videreudvikler Lindetræets pædagogiske læringsmiljø og praksis.
  • Er synlig og nærværende i din ledelse og skaber helhed i institutionen.
  • Laver en smidig drift, der skaber rammerne for børnenes udvikling.

Bliv en del af Lindetræet – en institution i udvikling
Lindetræet er en integreret daginstitution med ca. 140 herlige børn i alderen 0-6 år og 35 ambitiøse medarbejdere, som er fordelt på 9 stuer på to matrikler. Vi har desuden 10 pladser til børn i 30 timers obligatorisk sprogstimuleringstilbud.

Vi følger børnenes spor – de er i centrum for vores arbejde
Vores fornemmeste opgave er at give børnene et godt fundament til deres videre færd i livet. Det gør vi ved at skabe et trygt lærende miljø med store udfoldelsesmuligheder, hvor det enkelte barn bliver mødt af nærværende, engagerede og imødekommende voksne. I 2021 skal vuggestuen bl.a. deltage i et forskningsprojekt (COS).

Vores arbejde er foranderligt og fleksibelt. Vi tager altid udgangspunkt i, hvad børnene har brug for, er optaget af, og hvor de er udviklingsmæssigt.

En engagerede personalegruppe med spræl og personlighed
I Lindetræet er vi en spraglede flok kolleger med høj faglighed, der skaber rum og plads til alle. Vi møder hinanden på en positiv måde, griber hinandens bolde og vores gode humor smitter af på både børn og forældre, hvilket gør relationerne tryggere, tættere og skaber et stærkt grundlag for det pædagogiske (sam)arbejde.

Du bygger ovenpå og sætter den fremtidige retning
Vi er i en rivende udvikling, som både omfatter overordnede kommunale tiltag (den pædagogiske udviklingsrejse) samt klyngens/husets egne pædagogiske tilgang. Vi er i fuld gang med implementering og kompetenceudvikling ifm. børnestyret leg, ledelse af børnegrupper og ICDP.

Det er vigtigt, at du som pædagogisk leder kan være med til at understøtte og skabe rammerne for det fortsatte arbejde med de allerede igangværende udviklingsprocesser og projekter, der er i huset.

Du skal være med til at bane vejen for, at vi i en mindre Corona-prægede fremtid finder tilbage til at blive ét samlet hus igen. Lige nu arbejder vi opdelt i de to afdelinger, og der kommer til at være et strategisk arbejde i at bane vejen for at samle huset igen.

Synlighed, kommunikation og distanceledelse
Som pædagogisk leder af Lindetræet er det essentielt, at du evner at være synlig, skabe sammenhængskraft, navigere i husenes forskellige kulturer og lede personalet på begge matrikler.

Du er omstillingsparat og skaber gennemsigtighed, når du inddrager og informerer personalet i dagligdagen, så alle er ajour og går i samme retning.

Du er en rollemodel for det pædagogiske arbejde
Du er handlekraftig, får ting til at ske og følger op på de aftaler, du laver – så medarbejderne motiveres til at kridte skoene og gøre det samme. Du er lydhør og ser værdien i at give medarbejderne medbestemmelse, så de tager ejerskab på projekterne.

Du er tillidsfuld og lægger vægt på at have en åben dør, der indbyder til, at man kan søge sparring og få gode råd hos dig. Du støtter personalet pædagogisk, når du deler viden og pædagogiske overvejelser omkring det enkelte barn.

Vær med til at skabe udvikling i et fagligt stærkt ledelsesteam
Du bliver en del af et tæt sparrings- og ledelsessamarbejde i Klynge I, bestående af en klyngeleder og to pædagogiske ledere. Vi har et ambitiøst og velfungerende samarbejde, hvor vi har høje krav til vores ledelse af klyngen.

Vi har delt ansvarsområder og arbejdsopgaver på tværs mellem os, såsom arbejdsmiljø, MED-udvalg, køkkensamarbejder. Vi træder til for hinanden, laver kompetenceudvikling og tager ledelse i hinandens institutioner, når det giver mening eller behovet melder sig.

Vi mangler dig, der:
  • Har ledelseserfaring og er uddannet pædagog
  • Diplomuddannelse i ledelse og gerne anden pædagogisk overbygning.
  • Er struktureret og kan skabe overblik for dig selv såvel som andre.
  • Har stærke kommunikative evner – og er transparent ift. dine opgaver og tilgængelighed.
  • Har mod på den spændende ledelsesopgave, der ligger i at udbyde et sprogtilbud.

Hos os er der rig mulighed for faglig og personlig udvikling
Vi holder os løbende orienteret omkring nye pædagogiske tendenser, tager på konferencer og laver fælles personalemøder med oplægsholdere i klyngen. I opstartsfasen skal du gennem et introforløb i Høje-Taastrup Kommune, hvor du introduceres til systemerne, arbejdsmetoder og fælles retning.

Vores sekretariat løser dele af de administrative opgaver. Du kommer samtidig til at have tætte samarbejder med børne- og ungerådgivningscenteret, talepædagoger og psykologer.

Ansøgningsfristen er onsdag d. 14. oktober 2020
Der er ansættelsessamtaler tirsdag den 20. oktober, hvor vi holder første samtalerunde og mandag den 26. oktober 2020, hvor vi afholder anden samtaler.

Vi bruger cases i samtalerne, og du skal være indstillet på at afsætte tid til at besvare et spørgeskema til en personlighedsprofil, hvis du går videre til anden samtalerunde.

Ansøgning, CV, uddannelsesbeviser og andre relevante dokumenter sendes elektronisk via kommunens e-rekrutteringssystem.

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn. Vi indhenter børne- og straffeattester samt referencer fra tidligere ansættelser i forbindelse med ansættelsen.

Yderligere information
Det er en fuldtidsstilling med ansættelse pr. 1. december 2020. Du får en god overlevering fra den nuværende pædagogiske leder frem til d. 1. januar 2021, hvor hun går på pension.

Hvis du har spørgsmål…
til jobbet, institutionen eller noget helt tredje er du meget velkommen til at kontakte Klyngeleder Lisbet Mathisen på tlf. + 45 20 33 90 10.

Vi ser frem til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.9.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Taastrup
  • Onsdag den 14. oktober 2020

Lignende jobs

  • Pædagog til Dagtilbud Lundebo

    Fri kontakt
    I Lundebo gør børn og voksne deres bedste. Lundebo er fordelt ved 4 vuggestuestuer, hvor en af vuggestuestuerne er med to basispladser. Vi er to pædagoger og to pædagogmedhjælpere på hver stue i vuggestuen.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Mosedeskolen søger pædagog

    Fri kontakt
    Vi er 12 pædagoger, der søger dig der brænder for vores mange dejlige børn. Er du et menneske med et stærkt børnesyn, og brænder du for at skabe et trygt og udviklende miljø for børn? Så er det dig, vi leder efter på Mosedeskolen SFO!
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Er du en stærk pædagogisk brobygger – relations sk...

    Fri kontakt
    Formår du at skabe tryghed og fællesskaber både i skolen og i SFOen. Vil du være den røde tråd i barnets hverdag, hvor du bl.a. skal brobrygge fra skoletiden ind i SFO-tiden. Du vil have tæt samarbejde og kontakt til forældre og dine kollegaer.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog søges til Krogårdskolens Indskoling/SFO

    Fri kontakt
    Du vil blive en del af en medarbejdergruppe, som er ambitiøse med deres kerneopgave. Som handler om at lykkedes med at få alle børn i trivsel, handler om at alle børn skal føle sig en del af et fællesskab. Vi skaber miljøer hvor børn trives og udvikles, hvor vi leger sammen rigtigt meget.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
18. september 2024 25
17. september 2024 22
16. september 2024 21
15. september 2024 22
14. september 2024 23
13. september 2024 23
12. september 2024 21
11. september 2024 20
10. september 2024 19
9. september 2024 18
8. september 2024 15
7. september 2024 15
6. september 2024 16
5. september 2024 12
4. september 2024 12
3. september 2024 10
2. september 2024 8
1. september 2024 7
31. august 2024 8
30. august 2024 9
29. august 2024 9
28. august 2024 10
27. august 2024 11
26. august 2024 13
25. august 2024 15
24. august 2024 16
23. august 2024 16
22. august 2024 16
21. august 2024 16
20. august 2024 15
19. august 2024 17