Pædagog til Møllehuset – En gruppeordning på Mølleholmskolen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Vil du være med til at skabe en læringsrig skoledag for 8 kvikke, sunde drenge med opmærksomhedsforstyrrelser i 1. og 2. klasse? Brænder du for at arbejde i et fagligt stærkt fællesskab, hvor I inddrager bevægelsesaktiviteter og udvikler børnene både socialt og fagligt? Så bliv en del af Møllehuset og vær med til at:
  • Understøtte udviklingen af børnenes dannelse
  • Skabe en struktureret hverdag ud fra børnenes færdigheder.
  • Lave fysiske aktiviteter med børnene, såsom at cykle, bygge eller lave bål.

Gruppeordningen Møllehuset
Møllehuset er en gruppeordning i indskolingen bestående af 8 drenge i alderen 7-9 år, der alle primært har diagnoser indenfor opmærksomhedsforstyrrelser – oftest med ADHD eller autisme spektrumsforstyrrelser. Fælles for eleverne er, at de har behov for struktur, tydelighed og genkendelighed – og frem for alt nærværende professionelle voksne.

Bliv en del af et engageret, nytænkende og ungt team
I Møllehuset kommer du til at blive en del af et dedikeret medarbejderteam på 6 unge lærere og pædagoger, med forskellige styrker og fagligheder, der ser det tætte samarbejde og faglig sparring som essentielt for arbejdet. Vi er nysgerrige, åbne og reflekterer sammen over vores pædagogfaglige praksis.

Sammen skaber vi en munter og humoristisk atmosfære med plads til alle. Den gode stemning skaber grobund for, at vi sammen har mod på at udvikle og tænke nyt sammen.

Vær med til at skabe kreative undervisningsformer for eleverne
Vi samarbejder omkring at skabe rammerne for en stabil og struktureret hverdag, der tilgodeser det enkelte barns behov. Møllehuset er sit eget lille hus, der er fuld af gode, pædagogiske aktiviteter. Vi har især fokus på idræt og bevægelse i dagligdagen. Det er derfor vigtigt, at du har interesse for det pædagogiske arbejde med fysisk aktivitet - som fx vores daglige gå- og cykelture.

Læring og undervisning der understøtter dannelse
Undervisningen og socialpædagogiske aktiviteter er flettet sammen over hele dagen, hvor lærere og pædagoger arbejder tæt sammen omkring det enkelte barns udvikling af både de skolefaglige, personlige og sociale kompetencer.

Hos os bliver du en del af et fællesskab, der arbejder læringsorienteret i bred forstand – vi er læringsmennesker og ser læring i alle facetter af hverdagen. Det er derfor vigtigt, at du formår at få øje på udviklingspotentialerne i børnene og understøtter dem i at lykkes med at lære nyt. Du skal derfor være entusiastisk og have gå-på-mod ift. at varetage en undervisende funktion.

Du er … næsten verdensmester i socialt og relationelt arbejde
Det er vigtigt, at du brænder for at understøtte den sociale interaktion børnene imellem – og er knivskarp til at spotte og skabe deltagelsesmuligheder for eleverne. Du brænder for at tage del i arbejdet med at udvikle drengenes sociale kompetencer og evne til at begå sig blandt andre mennesker.

Du er en eftertragtet samarbejdspartner
Dine samarbejdsevner er i top. Du giver glædeligt en hjælpende hånd med, når behovet melder sig, og du formår samtidig at trække på dine kollegers styrker. Du ser det tætte forældresamarbejde som en fordel for børnenes trivsel. Det er samtidig vigtigt, at du har lyst til at blive en del af vores netværksskabende miljø, der er en del af vores fundament.

Du strukturerer dagligdagen og har flair for positiv kommunikation
Det falder dig naturligt at skabe og indgå i en struktureret hverdag og ved, at det er forudsætningen for en velfungerende dagligdag. Du lægger vægt på en positiv tilrettevisende og anerkendende kommunikation, hvor du smidigt navigerer mellem kommunikationsformer såsom KAT-kassen eller visualisering.

Høj faglighed og de gode historier
Du bliver en del af et eftertragtet fagligt fællesskab i Møllehuset, der arbejder med det narrative i praksis – både i forhold til forældre, elever og hinanden. Det er vigtigt, at du har en solid narrativ bevidsthed og er opmærksom på hvilke historier, der fortælles. Du evner at tilbyde og støtte børnene i alternative fortællinger om sig selv, hvor du bidrager med en positiv indgangsvinkel.

Det faglige niveau er højt, og ledelsen er nærværende. Vi er en skole, der vægter børnenes og medarbejdernes trivsel højt. Der er mulighed for supervision fra PPR-psykologer og den daglige pædagogiske leder.

Ansøgningsfristen er søndag den 13. juni 2021
Vi holder løbende samtaler. Ansættelse pr. 1. august 2021 - eller tidligere, hvis det ønskes.

Ansøgning, CV og anden relevant dokumentation skal sendes elektronisk.

Yderligere oplysninger
Jobbet er et barselsvikariat. Ansættelse pr. 1 august 2021 - eller tidligere, hvis det ønskes.
Arbejdstiden er på 34 timer om ugen. Arbejdstiderne er både i skole og SFO-tid fra 6:30-17:00.

Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn. I forbindelse med ansættelse, indhentes der børne- og straffeattester samt referencer fra tidligere ansættelser.

Hvis du vil vide mere eller har lyst til at besøge os, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Dorte Ørbæk på 2014 9034. Du kan også læse mere om Mølleholmskolen på vores hjemmeside.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Taastrup
  • Søndag den 06. juni 2021

Lignende jobs

  • Pædagog søges til vuggestue

    Fri kontakt
    Solstrålen er en 0-6 års institution med ca. 30 vuggestuebørn og 80 børnehavebørn. Solstrålen er et stort hus med mange muligheder for leg og aktiviteter, og vi har en dejlig stor naturpræget legeplads. Vi har ladcykler så vi kan køre ud at opleve naturen med børnene.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Mosedeskolen søger pædagog

    Fri kontakt
    Vi er 12 pædagoger, der søger dig der brænder for vores mange dejlige børn. Er du et menneske med et stærkt børnesyn, og brænder du for at skabe et trygt og udviklende miljø for børn? Så er det dig, vi leder efter på Mosedeskolen SFO!
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Er du en stærk pædagogisk brobygger – relations sk...

    Fri kontakt
    Formår du at skabe tryghed og fællesskaber både i skolen og i SFOen. Vil du være den røde tråd i barnets hverdag, hvor du bl.a. skal brobrygge fra skoletiden ind i SFO-tiden. Du vil have tæt samarbejde og kontakt til forældre og dine kollegaer.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog søges til Krogårdskolens Indskoling/SFO

    Fri kontakt
    Du vil blive en del af en medarbejdergruppe, som er ambitiøse med deres kerneopgave. Som handler om at lykkedes med at få alle børn i trivsel, handler om at alle børn skal føle sig en del af et fællesskab. Vi skaber miljøer hvor børn trives og udvikles, hvor vi leger sammen rigtigt meget.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
18. september 2024 25
17. september 2024 22
16. september 2024 21
15. september 2024 22
14. september 2024 23
13. september 2024 23
12. september 2024 21
11. september 2024 20
10. september 2024 19
9. september 2024 18
8. september 2024 15
7. september 2024 15
6. september 2024 16
5. september 2024 12
4. september 2024 12
3. september 2024 10
2. september 2024 8
1. september 2024 7
31. august 2024 8
30. august 2024 9
29. august 2024 9
28. august 2024 10
27. august 2024 11
26. august 2024 13
25. august 2024 15
24. august 2024 16
23. august 2024 16
22. august 2024 16
21. august 2024 16
20. august 2024 15
19. august 2024 17