Pædagog til værksted, hvor vi bruger æstetiske læringsprocesser og arbejder med sanseintegration - skab verdens bedst...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Bliv en del af et stærkt fællesskab med høj faglighed
På Solgården har vi forskellige uddannelser og baggrunde og bruger vores forskelligheder og kompetencer til at få nye ideer, igangsætte eksperimenter og løbende udvikle det pædagogiske rum. Vi har en anerkendende og positiv tilgang til hinanden og vægter socialt og fagligt fællesskab højt. Vi oplever stor søgning på vores tilbud, og derfor udvider vi igen med en pædagogisk stilling.

I Sans og Samvær, hvor den nye stilling forankres, arbejder vi med bevægende oplevelser. Det gør vi gennem billedkunst, litteratur, musik og dans, hvor det er brugerens adgang til at udtrykke sit indtryk, der er i fokus for vores arbejde, ligesom vi lægger vægt på at facilitere brugeren i at gå på opdagelse i sit personlige narrativ og blive klogere på ’hvem er jeg’.

På Solgården samarbejder vi på tværs af de forskellige værksteder
Vi lægger vægt på, at det er brugernes interesser, der er styrende. Det gælder både for vores personalefordeling og for de projekter og workshops vi vælger at tilbyde. Sammen med dine kolleger faciliterer du læringsaktiviteter i overskuelige delprocesser, så alle kan deltage ud fra deres forudsætninger.

Du er nysgerrig og eksperimenterende
Duhar et drive for at anvende gruppeaktiviteter som platform for arbejdet med brugernes kompetencer og relationer. Du skal have fantasi og ambitioner på brugernes vegne og kan spotte potentialer og facilitere udviklingsmuligheder hos brugerne. Du har passion for dit felt og kan begejstre dine omgivelser. Du kan se dig selv arbejde med mennesker, der har et stort støttebehov og har brug for både verbal og fysisk guidning for at kunne deltage aktivt i dagligdagen.

Du tør være modig på brugernes vegne. Trives med at være katalysator for brugernes risikobaserede læring. Og brænder for at arbejde med krop, sanser, tanker og følelser sammen med borgerne.

Du har, hvad vi vil betegne som professionel, faglig tålmodighed og bidrager med entusiasme når det gælder de langstrakte og langsomme læreprocesser. Du har lyst til og let ved at have den store læringslup med på arbejde hver dag. Sans & samvær er et lærings- og arbejdsmiljø, hvor du som kollega skal trives i og kunne bidrage aktivt til en hverdag med høj grad af struktur og forudsigelighed. Du kan arbejde efter mål og dokumentation af den enkelte deltagers forløb er en integreret del af din pædagogiske praksis.

Vi har brug for dig, som:
  • Er uddannet pædagog - og meget gerne har erfaring fra specialområdet
  • Kan skabe og inddrage brugerne i æstetiske læringsprocesser
  • Kan planlægge kollektivitet læringsforløb ud fra brugernes individuelle mål
  • Er tydelig i din kommunikation både mundtligt, skriftligt og kropsligt
  • Har erfaring og kompetence til at skabe og lede læringsrum med afsæt i brugernes deltagerforudsætninger
  • Herudover har du en god fysik, er initiativrig. Dit livssyn er udpræget positivt, du er samarbejdsorienteret og trives med at tænke på tværs.


Din nye arbejdsplads
Solgårdens 30 medarbejdere er organiseret i to teams. Et beskæftigelsesteam og et aktivitetsteam. Den ledige stilling er i Sans & Samvær, som er forankret i aktivitetsteamet. Aktivitetsteamet består af 14 medarbejdere fordelt på fire værksteder: Sans & Samvær, De Kreative Værksteder, Se & Hør Mig og Medieværkstedet.

I gruppen har vi ansvaret for at planlægge, gennemføre og udvikle aktiviteter og produktioner, der kan understøtte brugernes læring og rehabilitering. Hele Solgården har efteruddannet sig i KRAP. Udover KRAP anvender vi situeret læring, Meta Kognitiv metode, TEACCH og mindfulness. Du kan få et godt billede af vores arbejdsplads og hverdag på Solgården gennem videoen: Film om Solgården.

Lidt praktisk om din nye arbejdsplads
Solgården er en enhed i Social- og Handicapcentret i Høje-Taastrup Kommune, der er beliggende på Solsortevej 9 C i Taastrup. Solgården tilbyder beskæftigelse, kompetenceudvikling samt aktivitetstilbud til omkring 100 mennesker med fysiske handicap, psykisk sårbarhed og/eller udviklingsforstyrrelser.

Din drivkraft og motivation er det afgørende for os
Har du, hvad der skal til for at lykkes sammen med os, så vil vi meget gerne høre fra dig. Du behøver ikke at skrive en lang ansøgning. Send dit CV og en kort ansøgning om, hvad der motiverer dig og er relevant for jobbet.

Ansøgningsfristen er 5. oktober 2021.
Vi afholder samtaler mandag den11. og tirsdag d. 12. oktober 2021, kl. 08.00 - 18.00.

Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn. I forbindelse med ansættelse indhentes der straffeattest samt referencer fra tidligere ansættelser.

Yderligere oplysninger
Jobbet er på 37 timer om ugen. Tiltrædelse snarest muligt eller 1. december 2021.

Ansøgning, CV, uddannelsespapirer og evt. andre relevante dokumenter skal sendes elektronisk via kommunens e-rekrutteringssystem.

Er du blevet nysgerrig? Så spørg endelig…
Du har måske spørgsmål til jobbet, dagligdagen eller noget helt tredje, og dem vil vi meget gerne besvare, ligesom du er velkommen til at komme ud og besøge Solgården. Du kan aftale besøg eller få afklaret dine spørgsmål til stillingen ved at kontakte os. Johnny Sandgreen og Camilla Bjaarnø, er begge er pædagoger i Sans & Samvær og kan fanges på 30 70 07 51 eller 20 14 79 34. Cilja Neumann er vores faglig koordinator og hende kan du kontakte på 20 11 65 45. Ligesom du også er velkommen til at kontakte leder af Solgården, Anne Thybo Høyer på 27 24 06 16. Læs Annes ledelsesgrundlag her.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Taastrup
  • Tirsdag den 05. oktober 2021

Lignende jobs

  • Pædagogisk personale søges til dagtilbud i Greve K...

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog til Dagtilbud Lundebo

    Fri kontakt
    I Lundebo gør børn og voksne deres bedste. Lundebo er fordelt ved 4 vuggestuestuer, hvor en af vuggestuestuerne er med to basispladser. Vi er to pædagoger og to pædagogmedhjælpere på hver stue i vuggestuen.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Mosedeskolen søger pædagog

    Fri kontakt
    Vi er 12 pædagoger, der søger dig der brænder for vores mange dejlige børn. Er du et menneske med et stærkt børnesyn, og brænder du for at skabe et trygt og udviklende miljø for børn? Så er det dig, vi leder efter på Mosedeskolen SFO!
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Mosebo

    Fri kontakt
    Er du en pædagog, der kan holde hovedet koldt, når tingene er i forandring? Brænder du for at skabe trygge rammer for børn, selv når hverdagen hurtigt kan ændre sig, og vil du være en del af et team, der sammen gør en forskel – også når hverdagen er travl. Så er vi i Mosebo Børnehave klar til at høre fra dig!
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
1. oktober 2024 17
30. september 2024 15
29. september 2024 16
28. september 2024 16
27. september 2024 17
26. september 2024 16
25. september 2024 16
24. september 2024 18
23. september 2024 19
22. september 2024 25
21. september 2024 25
20. september 2024 26
19. september 2024 24
18. september 2024 25
17. september 2024 22
16. september 2024 21
15. september 2024 22
14. september 2024 23
13. september 2024 23
12. september 2024 21
11. september 2024 20
10. september 2024 19
9. september 2024 18
8. september 2024 15
7. september 2024 15
6. september 2024 16
5. september 2024 12
4. september 2024 12
3. september 2024 10
2. september 2024 8
1. september 2024 7