Sprællende og ambitiøs pædagog, som ikke vil gå glip af en enestående mulighed for at være med i opstarten af et helt...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Kunne du tænke dig et job, hvor du med din faglighed og smittende energi skaber de bedste rammer for trivsel, udvikling leg og kreativitet? Og vil du være med til at sætte gang i en spændende udviklingsrejse?

Grib chancen og få et job i Klynge E. Du bliver en del af et børnefagligt miljø med gode kolleger og sparring, hvor vi nu starter en fælles rejse hen imod at blive en del af et helt nyt sprudlende kreativt Børne- og Kulturhus. Her skal vi samarbejde med musikskole, billedskole, dramaskole og indskoling – og du kan læse mere om Børne- og Kulturhuset og alt det spændende, du skal være med til og bliver en del af på hjemmesiden.

Vi hedder Tina og Marina og er henholdsvis klyngeleder og pædagogisk leder i Solsikken og pædagogisk leder i Taastrupvang, og vi glæder os til at have dig med.

Du kan tage din hobby med på arbejde. Sammen med børnene kan du være kreativ og dyrke din passion – da Børne- og Kulturhuset indebærer spændende tværfagligt samarbejde med professionelle indenfor de kreative fag. Det kan være, at du brænder for musik, drama, kunst eller noget helt fjerde.

Indtil vi rykker ind i det nye Børne- og Kulturhus og bliver én personalegruppe, vil du være i enten Solsikken eller Taastrupvang. Uanset hvem af os, du starter hos, er du med til at sætte den pædagogiske ramme, og får stor indflydelse på det pædagogiske og skabende arbejde.

Du brænder for at arbejde med udsatte børn og familier, og begejstres over de små vigtige skridt og det daglige mål om, at børnene har en god hverdag, hvor de mødes af engagerede og kreative voksne, der ser dem. Du skal være optaget af barnets sproglige udvikling og af børn, der udvikler venskaber og børnefælleskaber, opbygger selvværd og inddrages i deres egen hverdag.

Børnene siger, at de søger en pædagog der godt kan lide ”at fjolle, lege og nogle gange stå på hovedet”. Du ser derfor dig selv som nysgerrig, legesyg og en idérig igangsætter. Du kan lide at kaste dig ud i kreative projekter og tematisk arbejde, hvor du sammen med børnene undersøger verden.

Du bliver en del af et godt samarbejde, hvor vi hjælper hinanden og har bevidsthed om, at opgaven vi løfter, er vi sammen om at lykkes med. Du bliver en del af et hus, hvor vi løfter hinanden - også ved at stille kritiske spørgsmål og udfordre faglige perspektiver.

Vi udvikler vores pædagogiske praksis sammen, hvilket betyder, at du bliver en del af en arbejdsplads, hvor vi arbejder på at være nærværende, omsorgsfulde, autentiske og opmærksomme voksne, der skaber tryghed, tillid og plads til fordybelse.

Vi har øje for børneperspektiver, så alle børn bliver set, hørt og taget alvorligt. Vi er opmærksomme på, at børn bliver til i relation til deres omgivelser, og at måden vi møder børnene på, således har afgørende betydning.

Du skal søge job hos os, hvis du:
  • Er uddannet pædagog med gnist i øjnene, som børn kan spejle sig positivt i
  • Kan strukturere og organisere dagligdagen og samtidig være spontan og følge børnenes initiativer og interesser
  • Er med til at finde på - og tager godt imod andres ideer
  • Forstår at inddrage forældrene som vigtig samarbejdspart i den fælles indsats
  • Er kompetent og ansvarlig formidler i samarbejdet med børn, forældre og kollegaer


Vi står klar med dygtige kolleger, der hjælper dig godt ind i opgaverne og understøtter din opstart – se video om velkomst og onboarding på dagtilbudsområdet i Høje-Taastrup Kommune.

Geografisk ligger vi tæt på Taastrup station, i det dejlige grønne område ved Selsmosesøen – tæt på både by, kultur og natur.

Ansøgningsfristen er mandag den 27. september 2021
Vi holder samtaler tirsdag den 28. september.

Ansøgning, CV, uddannelsesbevis og evt. andre relevante dokumenter sendes via kommunens rekrutteringssystem.

Yderligere oplysninger
Vi søger én pædagog til børnehaven i Solsikken og én pædagog til vuggestuen i Taastrupvang. Begge stillinger er fastansættelse og med ugentlig arbejdstid på 34-37 timer – alt efter dine ønsker og behov. Ansættelse pr. 1. november 2021.

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn. Vi indhenter børne- og straffeattester samt referencer fra tidligere ansættelser i forbindelse med ansættelsen.

Kom meget gerne forbi eller ring, hvis du vil vide mere. Kontakt klyngeleder og pædagogisk leder i Solsikken Tina Gjerstrup-Olsen på tlf. 30310767 eller pædagogisk leder i Taastrupvang Marina Geralis på tlf. 43353242.

Mens du venter, kan du læse mere om Solsikken og Taastrupvang - og om Høje-Taastrup Kommunes fælles indsats omkring pædagogik, læring og udvikling.

Vi glæder os til at høre fra dig 😊

De bedste hilsner
Tina, Marina og personalet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Taastrup
  • Mandag den 27. september 2021

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Lundebo gør børn og voksne deres bedste. Lundebo er fordelt ved 4 vuggestuestuer, hvor en af vuggestuestuerne er med to basispladser. Vi er to pædagoger og to pædagogmedhjælpere på hver stue i vuggestuen.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Mosebo er en lille børnehave med tre stuer, som er aldersblandede. Vi er et sted mellem 18 og 23 børn på stuerne hen over året. Det skaber et hyggeligt miljø hvor der er god stemning, og man er tæt på alle børn og forældre. Der er mulighed for god pædagoisk udvikling med god normering.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Du skal sammen med to stuekolleger skabe trygge og udviklende rammer for børn, og være med til at organisere det pædagogiske arbejde med børnene, samt kunne tilbyde spændende og udviklende læringsmiljøer.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 7
26. juni 2024 7
25. juni 2024 6
24. juni 2024 7
23. juni 2024 10
22. juni 2024 10
21. juni 2024 11
20. juni 2024 11
19. juni 2024 12
18. juni 2024 11
17. juni 2024 10
16. juni 2024 11
15. juni 2024 11
14. juni 2024 11
13. juni 2024 11
12. juni 2024 12
11. juni 2024 11
10. juni 2024 11
9. juni 2024 11
8. juni 2024 15
7. juni 2024 14
6. juni 2024 14
5. juni 2024 14
4. juni 2024 13
3. juni 2024 13
2. juni 2024 13
1. juni 2024 13
31. maj 2024 13