EN INSPIRERENDE OG NYSGERRIG PÆDAGOGISK KONSULENT MED LEDELSESBEFØJELSER PÅ SKOLE- OG F...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Udlandet

Forestil dig, at du bliver én af vores nye konsulenter i Team Skolekontoret, hvor

  • du får mulighed for at udvikle dine solide pædagogiske tanker praksisnært i et team, der er i fuld gang med at skabe nye udviklende strukturer og læringsmiljøer.
  • dit forvaltningsskrivebord også rykker ud midt i den pædagogiske praksis.
  • du kommer i et konsulentnetværk på ledelsesniveau sammen med konsulenter fra dagtilbud. Og, hvor du har fingeren på pulsen i samarbejde med pædagogiske fagkonsulenter, CfU og PPR og den øvrige forvaltning i Skoleforeningen.


Du vil møde danske skoler, der er meget mere end skoler med sunde pædagogiske kerneværdier og gode faciliteter. De er sprudlende kulturcentre med stærkt lokalt engagement og et unikt mindretals fællesskab - alt sammen i et pædagogisk miljø, der trækker på det bedste fra dansk og tysk tradition.

Da Skoleforeningens ene områdechef har valgt at gå på pension, søger skoleområdet pr. 1. maj 2020 (eller snarest herefter) en konsulent med ledelsesbeføjelser for de 43 danske skoler i Sydslesvig. Stillingen er på fuldtid, hvor du er en fast del af Skole- og Gymnasiekontoret. 1/3 af din beskæftigelsesgrad vil du være i praksisfeltet på skoler inden for hhv. den almindelige undervisning eller fritidsområdet. På denne måde sikrer du, at vi udvider organisationens praksisblik. Stillingen har hovedvægt på fritidsområdet. Se de detaljerede beskrivelser nede efter den generelle profilbeskrivelse.

Du vil indgå i et ledelsesteam sammen med to områdechefer, som du refererer til og en konsulent kollega. Det suppleres af et kontorteam, og hvor der bredt arbejdes med fælles koordinering, udvikling og tilsyn af foreningens 43 skoler med undervisnings- og fritidsaktiviteter. Her vil du i hverdagen være meget konkret fagligt og praktisk forankret på hele 6–18 års området. Du skal både være spydspids for en fokuseret satsning på at styrke vores pædagogiske udviklingsarbejde herunder kursusområdet og facilitere personaleudviklingsprocesser. Team Skolekontor har et tæt samarbejde med alle forvaltningsafdelinger, hvor vi hjælper hinanden med fokus på opgaven.
Ved besættelse af stillingerne vil der blive lagt vægt på generel konsulenterfaring, kendskab til og kompetencer inden for skoleområdet og/eller fritidsområdet samt interesse for at sætte sig ind i tysk lovstof.

Har du lyst til

  • at medvirke til forankring af pædagogiske udviklingstiltag i hele organisationen
  • at coache og vejlede medarbejdere
  • at styrke overgange: Dagtilbud/skole – grundskole/fællesskole – fællesskole/gymnasial overbygning og det gode forældresamarbejde
  • at medvirke til videreudviklingen af netværksledelse og evalueringskulturen
  • at deltage i forhandlinger med danske og tyske samarbejdspartnere og myndigheder

Om dig

  • Du kan se dig selv inden for Skoleforeningens værdigrundlag, hvor vi vægter kvalitet og engagement i arbejdet, hvor vi tør vise vores begejstring og få øje på mulighederne. Men, hvor vi først og sidst er sammen om at nå i mål med vores begejstring.
  • Du er udviklingsorienteret og opsøgende i forhold til ny pædagogisk viden, som du anvender målrettet i løsningen af dine opgaver.
  • Du har evnen til at tænke på tværs af traditionelle faggrænser i forbindelse med overgange - fællesskaber og bæredygtighed er nøgleord i disse processer.
  • Du er en dygtig formidler, skriftligt såvel som mundtligt.
  • Du formår at udfordre tankegange og forståelser og kan lide at inspirere.
  • Du kan arbejde selvstændigt og strategisk og er samtidig god til at arbejde i team
  • Du er stærk til både dansk og tysk i skrift og tale. Og hvis ikke, så har du lyst til at udvikle dine kompetencer.

Ved siden af de almindelige konsulentopgaver:

  • vil du have ledelsesansvar og stå for udviklingen og kontakten af fritidsområdet herunder også kontakten til SdU´s (Sydslesvigs danske Ungdomsforeninger) Børne- og Ungdomshus forvaltning samt tyske myndigheder. Du har budgetansvar for fritidsområdet.

Vi forventer, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund eller anden erfaring, gerne suppleret med erfaring fra fritidsområdet og evt. ledelses- eller konsulenterfaring. Du er i gang med/eller har en relevant teoretisk videreuddannelse.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst.

Ansøgning med relevante bilag sendes elektronisk via personalekontoret [email protected] senest d. 20. marts 2020, kl. 10.00.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt i begyndelsen af uge 13.

Vil du vide mere
Du er velkommen til at kontakte enten områdechef Olaf Runz eller Eberhard von Oettingen for yderligere oplysninger eller eventuelle spørgsmål på telefon +49 461 50 47 115 e. +49 170 8124233.

Læs mere om Dansk Skoleforening for Sydslesvig på www.skoleforeningen.org


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Udlandet

Jobbet er oprettet på vores service den 15.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Udlandet
  • Fredag den 20. marts 2020

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Udlandet

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Udlandet over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger i Udlandet.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Udlandet over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1