koordinerende pædagog og årgangspædagog

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Værløse



Vi søger en årgangspædagog og en pædagog med koordinatorfunktion!
Du søger nye pædagogiske og faglige udfordringer!
Lad os se, om vi har et match J

Lille Værløse Skole i Furesø Kommune har fået vokseværk og vi er i stadig udvikling. Vores børnetal stiger, hvilket betyder nye kollegaer.
Hvis du har interesse i børns udvikling og i at skabe rammen og videreudvikle på den pædagogiske hverdag, og hvis du har fokus på personaletrivsel og er nysgerrig på ledelse, så har vi ikke bare én, men to spændende stillingerfra 01.05.2022.

Pædagog med koordinatorfunktion til Miniklubben:
Som koordinator har du fingeren på pulsen. Du er med "på gulvet", hvor daglig pædagogisk praksis foregår. Samtidig er du med i "maskinrummet" på vores koordinatormøder, hvor pædagogisk udvikling sker og strategier planlægges.
Pædagogiske kompetencer; se under "årgangspædagog".
Se mere her:
Koordinator-Beskrivelse ved LVS 2022.docx

Årgangspædagog til Miniklubben LVS:

På hver årgang i Miniklubben, har vi tilknyttet 2 årgangspædagoger. Disse har fokus på årgangens trivsel, fællesskab, forældresamarbejde og ikke mindst attraktive aktiviteter, som styrker alle disse områder omkring børnene. Både i fritidsdelen, men også i skolesammenhæng. Man har derved både FFO-og skoletimer som årgangspædagog.
Som medarbejder på LVS bliver man tilknyttet et årgangsteam. Et team af pædagoger og lærere, der samarbejder omkring årgangen og omkring det enkle barn.
Man deltager på personalemøder, teammøder og netværksmøder.

Ud over et solidt pædagogfagligt fundament og et bredt udbud af spændende kompetencer fra vores nuværende medarbejdere, vil vi gerne udbyde endnu mere på følgende områder:

Musik og drama: Er dette lige dig, så har vi faciliteterne! En dramasal, der bare venter på at blive indtaget!

Udeliv: Vi har et fantastisk udeområde. Ud over en stor legeplads med bålområde, så ligger vi tæt på skovområde, som vi godt vil have endnu mere i spil i hverdagen.

Sport: Vi bruger vores hal flere gange om ugen, hvor boldspil og andre motoriske aktiviteter kommer til udfoldelse. Derudover har vi Værløse svømmehal, som vi bruger i bl.a. UUV og K-fag.

Træværksted: Vi er kendt for vores kreativitet på LVS, men mangler én der brænder for arbejdet med træ.

Rollespil: Børnene ELSKER, når vi laver rollespils relaterede aktiviteter, men mangler personen, der sammen med børnene, kan fordybe sig i dens "mystiske og forunderlige verden".

Meeen er er du vild med japansk strikning, hulebygning med pileflet eller noget helt tredje, så er vi også meget interesseret i at snakke med dig.

Vi arbejder med "det hele barn", hvilket betyder fritidsdelen, skolen og hjemmet.
Vi har en forventning til vores medarbejdere og derved til vores kommende pædagog om, at du skal deltage aktivt i teamsamarbejdet, men at du også kan arbejde selvstændigt med aktiviteter/projekter/temaer.

Arbejdstiden ligger inden for vores åbningstid 07.00-17.00.
Hvilket vil sige, at man på en arbejdsuge både vil have morgenåbning nogle dage og andre dage lukkevagten. Derudover vil der være aftenmøder.

Hvem er du?

  • Du er fagligt velfunderet og kan reflektere over egen, men også kollegaernes praksis.
  • Du må meget gerne have erfaring med børn i alderen 5-10 år, men det vigtigste er, at du arbejder på en måde, så børnene oplever sig set og hørt og bliver medspillere i deres eget liv.
  • Du er god til at opbygge nære relationer med mange børn.
  • Du har øje for, hvem der lige har brug et ekstra kram, et lille løft eller en solid udfordring.
  • Du kan tage initiativ til inspirerende og udviklende aktiviteter sammen med vores børn.
  • Det er en fordel, at du kan arbejde med at inddrage børnenes idéer og omsætte dem til kreative projekter i hverdagen.
  • Du kan understøtte børnenes potentiale, så børnene selv oplever trivsel, læring og progression, som enkelt individer og som en del af fællesskabet.
  • Du har forståelse for børnenes og familiernes forskellighed og individualitet og kan handle derefter.
  • Det er karakteristisk for dig, at du er glad for at arbejde med børn og har let ved at samarbejde både med forældre og kollegaer.
  • Du ser forskellighed som en styrke og elsker at have med mennesker at gøre.
  • Du er en kollega, der helt grundlæggende oplever, at det er meningsfuldt at arbejde med børn og familier.
  • Du er en GOD KOLLEGA. En kollega der har øje for arbejdstrivsel. En kollega der har øje for udviklingspotentiale. En kollega der kan give, men også modtage konstruktiv "kritik", der GØR OS BEDRE (end vi allerede er!)


Hvem er vi:
Miniklubben LVS ligger placeret på Lille Værløse Skole. Vi har 170 indmeldte børn i Miniklubben. Vi er 10 medarbejdere, der skaber en spændende eftermiddag for børnene. Aktiviteterne spænder fra værksteder, hallen og spil til bål. Vi arbejder både projektorienteret, men også med spontane idéer. Mulighederne er mangfoldige, det gælder bare om at gribe dem.
Vi er i gang med at FFO´en får DGI-certifikat.

Lille Værløse Skole er karakteriseret ved en flok ambitiøse, engagerede og fleksible medarbejdere, en alsidig og kreativ børnegruppe og en skoleledelse, der fokuserer på at skabe balance mellem faglig udvikling og styrkelsen af personlige og sociale kompetencer.

Vi har desuden gjort et stort arbejde ud af at tilpasse skolereformen til en meningsgivende arbejds- og skoledag, hvor forberedelse og samarbejde går hånd i hånd med faglige ambitioner og trivselsmæssig indsats.

På skolen er vi meget aktive i samarbejdet med det lokale erhvervsliv/foreninger og omkringliggende samfund, og vi er stolte af, hvordan vores medarbejdere får bragt virkeligheden ind i undervisningen gennem kreative og nyskabende projekter.

Vores skole består af 590 elever og 110 medarbejdere.
Skoledelen er undervisningsmæssigt opdelt i børnemiljø og ungemiljø. En del af børnemiljøet fra 0. – 2. årgang, (snart 0.-3. årgang) er placeret i Jonstrup med tilhørende FFO.

Som en del af skolen har vi en kommunal autismeafdeling med elever fra 0. – 9. årgang.

Vores FFO fritidsordning består af Miniklubberne (0.-3. årgang), Toppen (4. – 6. årgang) og Klub 24 (7.– 9. årgang for Lille Værløse Skole, Syvstjerneskolen og Søndersøskolen).

Hertil kommer vores sekretariat, hvor der er tre sekretærer.

Lille Værløse Skole har gode og moderne faglokaler, FFO-faciliteter og udeområder med naturlegeplads. Hertil kommer ny udvidelse af legeplads i 2018, både i Værløse og Jonstrup. Vi er beliggende tæt ved Værløse Station og til Jonstrup er der bus og naturskønne cykelstier.

Læs mere om os på: https://lillevaerloeseskole.furesoe.dk/

Løn og ansættelsesforhold
Løn og ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem BUPL eller FOA og Kommunernes Landsforening.

Kontakt
Du er velkommen til at kontakte skoleleder Peter Thomsen på
tlf. 72 16 46 45. Eller FFO-Afdelingsleder Martin Nielsen 7216 46 47

Vi har en forventning til, at du har lyst til at komme på rundvisning i Miniklubben før samtalerne.

Ansøgningsfrist
Mandag den 11.04.2022 kl. 08.00

Ansættelsessamtale
Der indkaldes til ansættelsessamtale umiddelbart efter ansøgningsfristen og vi holder ansættelsessamtaler onsdag den 20.04.2022 fra 15.00.

Når du sender din ansøgning
Du skal søge jobbet online. Klik på "Send ansøgning" nederst og vedhæft din ansøgning, CV, bevis for eksamen/anden uddannelse (obligatorisk) og andet relevant dokumentation.
DSÆT STILLINGSANNONCETEKSTEN]

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen. Ved tilbud om ansættelses indhentes også børne- og straffetest.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

Et arbejde, der betaler sig - et særligt tillæg
I Furesø Kommune er attraktiv løn, interesse for hinandens faglighed og løbende personlig og faglig udvikling en vigtig del af vores virkelighed. Engagementet i den enkelte har stor betydning for børnenes trivsel, udvikling og læring. I Furesøs mange dagtilbud er forskellighed en styrke, og medarbejderne går gerne nye veje i arbejdet med at styrke udviklingen af den pædagogiske kvalitet med udgangspunkt i den styrkede pædagogiske læreplan.

Den indsats belønner vi med Furesøtillægget, der sikrer et kvalifikationstillæg på 5.600 kr. årligt til alle pædagoger og støttepædagoger.

Pædagogerne fortæller
I 4 videoer kan du blive klogere på, vi arbejder med at give Furesøs børn de bedst mulige vilkår og muligheder i livet. Se dem på furesoe.dk/blivpædagog



Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=6902ead4)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Værløse.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Værløse
  • Mandag den 11. april 2022

Lignende jobs

  • Børnehuset Siv søger pædagog med stor erfaring med...

    Fri kontakt
    Har du lyst til at indgå i en lille, engageret personalegruppe, hvor du kan være med til at udvikle og. skabe glæde for sårbare børn? Er du nysgerrig og trives du i et miljø med børn, der har behov for. struktur, forudsigelighed og skærmning, 1:1 støtte og faste dagsrutiner? Så er det lige dig, vi har. brug for.
    • Pædagog
    • Farum
    Få mere info
  • Pædagog til Klostervangens børnehave

    Lidt om os:Vi er en 0-6 års institution med plads til 22 vuggestuebørn og 35 – 38 børnehavebørn.Klostervangen ligger centralt placeret i Hillerød og er en del af områdestrukturen Område Æbelhol..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Fagligt funderet og struktureret pædagog til Følst...

    Kan du lytte, være nysgerrig og tænke nyt sammen med borgerne? Vil du være med til at opfylde deres drømme og ønsker om et meningsfuldt liv? Så er dette job måske noget for dig! For her på Følstrup..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog til vores fællesskab i Villa Himmelblå

    GenopslagVi søger en pædagog til vores børnehave.Lidt om osVi er et børnehus der bor i en villa tæt ved Lyngby sø. Vi har 4 stuer fordelt på 2 etager. Vi har en modtagergruppe for de yngs..
    • Pædagog
    • Kongens Lyngby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Værløse

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Værløse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Værløse over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
16. september 2024 9
15. september 2024 9
14. september 2024 9
13. september 2024 9
12. september 2024 9
11. september 2024 8
10. september 2024 8
9. september 2024 6
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 5
4. september 2024 5
3. september 2024 6
2. september 2024 6
1. september 2024 6
31. august 2024 7
30. august 2024 6
29. august 2024 6
28. august 2024 4
27. august 2024 3
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 5
22. august 2024 5
21. august 2024 5
20. august 2024 5
19. august 2024 4
18. august 2024 4
17. august 2024 4