Pædagog til [xxxxx]s børnehave

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Værløse

Er du vores nye udelivspædagog til Farum Vejgaards børnehave?
Vi søger en udelivspædagog til vores hyggelige børnehave, hvor det er børneperspektivet og humor der er i højsædet. Vil du være vores nye kollega på 32-37 timer om ugen pr. 1. august 2022 eller snarest derefter?

Bondegård med børneglæde
Farum Vejgaard er en gammel gård, som er ombygget til integreret daginstitution. Vi huser 52 børnehavebørn fordelt på 3 stuer og 28 vuggestuebørn fordelt på 2 stuer. Her mødes børn, forældre og pædagoger i en hjemlig atmosfære, Morten Korch idyl og lyden af kvækkende frøer fra det nærtliggende gadekær. Vores grupperum er alle forskellige, med skæve vinkler, blotlagte spær og et personligt og kreativt præg fra børn og voksne. Farum Vejgaard ligger i Stavnsholt i Furesø Kommune i naturskønne omgivelser nær Skolelandbruget, som vi jævnligt besøger for at fodre og klappe dyrene, og Furesøen hvor vi sopper og leger i skoven.

Om os
I Farum Vejgaard brænder vi for at skabe de bedste rammer for vores børn. Vi har fokus på anerkendende pædagogik, omsorg og selvhjulpenhed. Vi har flere børn og voksne i huset, der interesserer sig for natur, udeliv og science. Vi søger en pædagog der kan gå forrest i den forbindelse og være med til at skabe en stærk grøn profil.
Vi arbejder struktureret i forhold til at skabe differentierede læringsmiljøer for alle børn, med hverdagens rutiner, aktiviteter og børnekulturen som centrale elementer i det daglige pædagogiske arbejde. Vi er til udeliv, rytmik, kreativitet og leg. Vi er spændte på at høre hvad du brænder for, så dit præg og engagement kan smitte af på både børn og kollegaer.
Vi er et team af super dygtige, engagerede og stabile kollegaer både mænd og kvinder, der både har været i huset i mange år og et par pædagoger, som lige er startet med fornyet energi. Vi møder hverdagens udfordringer med en positiv indstilling og godt humør. Vi er ét hus og hjælper hinanden på tværs af børnehave og vuggestue, samt åbner og lukker fælles. Vi har fredagssamlinger hver 14. dag, hvor stuerne i børnehaven og vuggestuen på skift forbereder en aktivitet, et teaterstykke, leg eller andet, som alle børn kan deltage i eller få glæde af. Vi er som voksne selv deltagende i disse fredagssamlinger og synes det er vigtigt, at bringe os selv i spil, være fjollede og grine sammen.
Vi arbejder målrettet på at få organiseret os således, at vi får tid til at få talt pædagogik og forberede os til at lave en kvalificeret indsats i forhold til børnene. Til at spore os ind på det enkelte barns
udfordringer og styrker bruger vi sprog- og trivselsvurderinger. Det giver os et praj om, hvilke områder
vi skal understøtte og arbejde videre med. Vi bruger Aula til skriftligt og billedligt at dokumentere vores
pædagogiske praksis. Vi mener at tid om børn kvalificerer tiden med børn.
Vi har en ressourcestærk forældre gruppe, som bakker op og står for en del sociale arrangementer i huset.
Om dig

  • Du har lyst til at arbejde med børnehavebørn og er drevet af at skabe de bedste rammer og forudsætninger for børnenes trivsel og udvikling.
  • Du kan lide udeliv og smitter børnene med din nysgerrighed for naturen eller andet du brænder for.
  • Du ser børnenes interesser og kan justere og tilpasse dig i forhold til barnet og børnegruppen. Din opmærksomhed er på børnenes initiativer, du sætter ord på barnets handlinger og følelser og giver dem plads til selvrefleksion. Du tør lade børnene føre an med en undersøgende og eksperimenterende tilgang til verden.
  • Du er nysgerrig på hvad børn prøver at kommunikere med deres adfærd, selv når adfærden kan være udfordrende.
  • Du kan kommunikere både mundligt og skriftligt og har evt. erfaring med Aula.
  • Du har et godt overblik og går op i at kunne skabe nogle tydelige og strukturerede rammer for børnene.
  • Du har selv noget du brænder for og vil videreformidle til børnene, som bliver smittet af dit engagement.

Et arbejde, der betaler sig - et særligt tillæg
I Furesø Kommune er attraktiv løn, interesse for hinandens faglighed og løbende personlig og faglig udvikling en vigtig del af vores virkelighed. Engagementet i den enkelte har stor betydning for børnenes trivsel, udvikling og læring. I Furesøs mange dagtilbud er forskellighed en styrke, og medarbejderne går gerne nye veje i arbejdet med at styrke udviklingen af den pædagogiske kvalitet med udgangspunkt i den styrkede pædagogiske læreplan.
Den indsats belønner vi med Furesøtillægget, der sikrer et kvalifikationstillæg på 5.600 kr. årligt til alle pædagoger og støttepædagoger.
Vi håber, at ovenstående har vakt din interesse og glæder os meget til at modtage din ansøgning.
Læs mere om os på vores hjemmeside: https://www.furesoe.dk/farumvejgaard
Vi tilbyder en fastansættelse i Furesø Kommune med en ugentlig arbejdstid på 32-37 timer fordelt på hverdage i tidsrummet kl. 7.00-17.00, dertil kommer aftenmøder.
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Tiltrædelse er den 1. august 2022 eller snarest muligt derefter.
Ansættelse er på betingelse af tilfredsstillende børne- og straffeattest og to referencer.

Vil du vide mere eller ønsker en rundvisning (det anbefales at få en rundvisning inden ansøgning)
Så kontakt dagtilbudsleder Allan Skovrup Thomsen på tlf. 7216 5446 eller e-mail: [email protected]
Ansøgningsfrist er d. 4. juli 2022 kl. 12. Samtaler vil blive afholdt løbende.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=18471875)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Værløse.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Værløse
  • Mandag den 04. juli 2022

Lignende jobs

  • Pædagog i Nordsjælland

    Den 15. april 2024 åbnede Aktivitets- og Samværstilbuddet Egedammen for første gang for voksne brugere med særlige behov. Nu er vi godt i gang og har brug for endnu en engageret medarbejder, der ha..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Pissst… Måske er det dig vi har ventet på ER DU NYSGERRIG, SÅ SE HER .Brænder du for pædagogik i et 0-6 års børnehus og formår du at skabe spændende læringsmiljøer for alle børn – så er det..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Er du god til at skabe nære relationer samt sætte dig i børnehøjde og sammen med børnene gå på opdagelse – så er det lige dig vi mangler.Vi søger en pædagog, som i samarbejde med sine kolleger .
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Har du viden om eller interesse for neuropædagogik og vil du gerne være vejleder for pædagogstuderende? Så kig på Botilbud Vingen i Hillerød, hvor vi mangler dig.Om stedetVingen er et blivende bo..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Værløse

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Værløse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Værløse over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
30. juni 2024 6
29. juni 2024 6
28. juni 2024 7
27. juni 2024 8
26. juni 2024 8
25. juni 2024 8
24. juni 2024 8
23. juni 2024 9
22. juni 2024 9
21. juni 2024 10
20. juni 2024 11
19. juni 2024 12
18. juni 2024 11
17. juni 2024 12
16. juni 2024 12
15. juni 2024 13
14. juni 2024 13
13. juni 2024 13
12. juni 2024 10
11. juni 2024 10
10. juni 2024 11
9. juni 2024 11
8. juni 2024 11
7. juni 2024 10
6. juni 2024 10
5. juni 2024 10
4. juni 2024 9
3. juni 2024 9
2. juni 2024 10
1. juni 2024 12
31. maj 2024 11