Peer medarbejder 7 timer ugentligt søges til KABS Stjernevang – et integreret behandlingstilbud for mennesker med dob...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

For at løfte vores fokus på recovery i misbrugsbehandlingen søger vi en uddannet peermedarbejder 7 timer ugentligt pr. 1. december 2022 eller snarest herefter.

Stjernevangs målgruppe er mennesker med et misbrug af hash, centralstimulerende stoffer, designerdrugs og/eller alkohol og samtidige psykiatriske diagnoser som f.eks. ADHD, psykoser og personlighedsforstyrrelser.

Personalet er tværfagligt sammensat af sekretær, pædagoger, socialrådgivere, psykologer, musikterapeut, psykoterapeuter, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter og speciallæger i psykiatri.

Vi kan tilbyde dig en arbejdsplads med ekspertise indenfor integreret rusmiddelbehandling, et højt fagligt niveau, og et godt arbejdsmiljø. Organisationen KABS er en frontløber på misbrugsområdet med en høj grad af specialiseret viden, og en farverig organisation med et værdigrundlag, der prioriterer fantasi, nytænkning og rummelighed højt.

Arbejdsopgaverne består i:

· At organisere og afholde arrangementer sammen med brugere og medarbejdere i afdelingen (såsom årstidsmarkeringer og caféaftner).

· At bidrage til at skabe liv og små aktiviteter i caféen, så brugerne der kommer på Stjernevang føler sig velkomne og genkendt i de temaer, der fylder for dem.

· At formidle vores behandlingstilbud og levede erfaringer fra behandlingen til mennesker med psykisk sårbarhed og til professionelle, som ikke kender til KABS Stjernevang. Dette foregår i samarbejde med andre medarbejdere, og kan foregå via små videoer, podcasts samt opslag på sociale medier.

Vi ser gerne du har følgende kompetencer:

  • Uddannet peermedarbejder fra f.eks. Recovery Lab og med erfaring i forhold til at dele levede erfaringer i en professionel kontekst.
  • Evne til både at arbejde selvorganiseret og til at indgå i samarbejde med kollegaer og brugere i behandlingen.
  • Sans for kreativ formidling så brugerperspektiver synliggøres i afdelingen.
  • Erfaring med eventplanlægning og kommunikation er en fordel.

Arbejdstiden er på 7 timer ugentlig. Aflønning sker i henhold til gældende overenskomst og reglerne i Ny Løn. Ansøgningsfrist den 31/10-2022 kl. 12.00. Vi holder ansættelsessamtaler den 30.november 2022.

Du er velkommen til at indhente yderligere oplysninger om stillingen hos afdelingsleder Heidi Gøtze på telefon 45 11 75 25 Mail: [email protected]

Læs mere om KABS på: www.kabs.dk


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Valby
  • Mandag den 31. oktober 2022

Lignende jobs

  • Digital Transformation Consultant

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Pædagog
    • København Ø
    Få mere info
  • Pædagog

    Vi søger pædagoger, som kan inspirere, udvikle gode læringsmiljøer samt være med til at videreudvikle pædagogikken. Tænker du at det er lige dig, så er det måske dig, der skal være vores nye kolleg..
    • Pædagog
    • Dragør
    Få mere info
  • Intern partner til digital transformation

    I [xxxxx] er digitalisering højt på dagsordenen, til fordel for både kunder, samfund og medarbejdere. Forretningens digitale behov strækker sig bredt fra kundeløsninger, store anlægsprojekter, ekst..
    • Pædagog
    • København S
    Få mere info
  • Omstillingskonsulent til forandringsprocessen 'Tvæ...

    Er du god til at facilitere udviklingsprocesser, og kan du se og formulere værdien i nye udviklingstiltag? Så har vi en unik stilling, hvor du kan bruge dine kompetencer aktivt og være med til at f..
    • Pædagog
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Valby over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3