Vikarstilling: Barselsvikar (pædagog) søges!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Vanløse

Vi søger en uddannet barselsvikar 35 timer til Bjørnebanden i Adventskirkens vuggestue fra 23. juni - 1. april 2023 med mulighed for fastansættelse efterfølgende.

Forældre og medarbejdere siger følgende om os:

Forældre:

Personalet hygger sig og har det godt sammen, det smitter positivt af på overskuddet og kreativiteten med børnene.

Hverdagen hos Adventskirkens vuggestue er præget af ro, faste rutiner, nærvær og overskud og børnenes trivsel, velvære og læring er altid førsteprioritet for personalet.

Institutionen fungerer godt for børn og forældre fordi der er en nærværende og tydelig leder, der er god til at kommunikere og ærligt berette om hverdagens udfordringer til forældrene.

Pædagog Katja:

I Adventskirkens vuggestue har alle medbestemmelse og indflydelse. Vi har en nærværende ledelse, som ved hvad der rører sig på gulvet. Vi har en god struktur med fokus på at følge børenes spor. Her er mulighed for sparring på tværs af stuerne og vi hjælper hinanden. Vi er vilde med højt grin, store smil og (sort) humor. Kerneopgaven for os er omsorg og dette giver en dejlig stemning blandt børn og voksne i Adventskirkens vuggestue.

Medhjælper:

Jeg er glad for mit arbejde fordi:

Der er en glad tone, en god humor og en nærmest venskabelig omsorg overfor hinanden. Det er en arbejdsplads med en god stemning og kultur der ikke bliver påvirket selvom man ikke altid er enige.

Vi hjælper hinanden på tværs af stuerne og på trods af travlhed, er nærvær og omsorg for børnene altid første prioritet.

Der er en blanding af unge og “ældre” personaler og der er en respekt for alle. Kontoret er altid åbent og derved også tid til en hurtig samtale. Ledelsen bakker op om de udfordringer vi står med i hverdagen.

Det er en arbejdsplads hvor jeg selv er til planlægning af hverdagen og med plads til både faglig og personlig udvikling. Min faglighed bliver sat i spil og jeg kan se at jeg gør en forskel.

Der er højt til loftet og et godt arbejdsklima.

Bjørnebanden har 11 børn og 2 personaler foruden dig.

Adventskirkens vuggestue er en selvejende institution med 72 børn i alderen 0-3 år og i alt 22 fastansatte, fordelt på 6 stuer. Vi er en vuggestue, som værdsætter personalet trivsel og engagement i hverdagen. Det betyder bl.a., at vi har et vikarbudget, når vi er syge, holder ferie osv., og der er mulighed for efteruddannelse, som ofte foregår i huset for hele personalegruppen.

Vi søger en pædagog, med en faglig tilgang til opgaverne, som er fagligt velfunderet og reflekterer over egen praksis. Du skal have pædagogiske visioner, da vi alle gerne vil udfordres på den gode måde fagligt. Vi forventer, at du bidrager til den faglige udvikling i huset og har interesse i at arbejde med ansvarsfulde kollegaer.

Vi er en engageret personalegruppe, der arbejder tæt sammen på et fagligt højt niveau, hvor den enkelte medarbejder har stor indflydelse på hverdagen. Stuerne strukturer selv deres pædagogiske hverdag på stuemøderne, hvor den styrkede pædagogiske læreplan og de 6 læreplanstemaer er grundtanken bag planlægningen. Vi prioriterer et godt og tæt forældresamarbejde og er i tæt dialog lige fra start af.

Vi forventer, at du har overblik, selv i pressede situationer, har en mening og tør udtrykke den og ikke mindst har et positivt livs- og menneskesyn. Derudover skal du være omsorgsfuld, anerkende og inkluderende, da dette er vigtigt i forhold børne- og forældrerelationen, og være omstillingsparat i forhold til vuggestuens hverdag. Det er vigtigt for os, at vi altid tager udgangspunkt i det enkelte barns behov og følger barnets spor.

Som pædagog skal du være med til at videreudvikle det pædagogiske arbejde i vuggestuen, bidrage med nye ideer og arbejde med dokumentation og læreplaner. Derfor er det vigtigt, at du kan formulere dig mundtligt og skriftligt og kan indgå i et samarbejde med de tre børnehaver i vores lille selvejende klynge.

Vi har et hus med gode fysiske faciliteter - indendørs som udendørs – hvor vi bl.a. har adgang til en idrætshal/sal, egen legeplads og en beliggenhed tæt på offentlig transport og Degnemosen i gåafstand. Vi elsker at være ude i alt slags vejr, men tager hensyn til børnenes alder, behov og dagsform 😉 Om sommeren leger vi gerne med vand, så snart vi får muligheden.

Yderligere oplysninger om stillingen og institutionen kan du få ved at henvende dig til vuggestuen på 8356 3770. Du er også velkommen til at ringe og aftale et besøg.

Vi har åbent fra kl. 7-17 alle hverdage.

Ansættelsesvilkår

Der ansættes 23. juni 2022 og stillingen er på 35 timer pr. uge.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning snarest - dog senest den 9. april 2022 til [email protected] med emnefelter: ”Barselsvikar”. Vi ser meget frem til at høre fra dig

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vanløse.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Vanløse
  • Tirsdag den 26. april 2022

Lignende jobs

  • Engageret byrumsforvalter til renholdelsesopgaver ...

    Ønsker du at bidrage til, at København fremstår ren og indbydende? Vil du være med til at sætte et konkret præg på københavnernes hverdag og medvirke til en velfungerende by? Og har du lyst til at .
    • Pædagog
    • København
    Få mere info
  • Pædagog til [xxxxx]

    Kom og vær med til at gøre Danmarks bedste SFO bedre!Vi søger en uddannet pædagog, der har interesse i både SFO- og skoleområdet, og har lyst til at være en tydelig medspiller i det positive ko..
    • Pædagog
    • Dragør
    Få mere info
  • Pædagog

    Kom og vær med til at gøre Danmarks bedste SFO bedre!Vi søger en uddannet pædagog, der har interesse i både SFO- og skoleområdet, og har lyst til at være en tydelig medspiller i det positive ko..
    • Pædagog
    • Dragør
    Få mere info
  • Lygten Børnehave søger ny pædagog!

    Lygten Børnehave søger ny pædagog! Høj normering ✅ Ugentlig forberedelsestid ✅ Lille institution ✅ Glade medarbejdere ✅ Stærkt kollegialt fællesskab ✅ Vi tror .
    • Pædagog
    • København NV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Vanløse

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Vanløse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Vanløse over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2
15. august 2024 2
14. august 2024 2
13. august 2024 2
12. august 2024 2
11. august 2024 2
10. august 2024 2
9. august 2024 2
8. august 2024 2