Projekteringsleder - tegnestue

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Danmark

Projekteringsleder med byggeteknisk baggrund


Vil du være med til at præge nutidens og fremtidens bæredygtige modulbyggeri? Har du en solid byggeteknisk baggrund og erfaring med projektering og konstruktion af større byggerier? Og har du lyst til at blive en del af en innovativ, udviklingsorienteret vækstvirksomhed med højt til loftet, en stærk kultur og et godt klima?

Virksomheden
Scandi Byg er et datterselskab i en af Danmarks største entreprenørkoncerner, MT Højgaard Holding. Vi er Danmarks største inden for industrialiseret modulbyggeri, og vores byggerier bliver produceret på egne fabrikker i Løgstør og opført på byggepladser primært i Danmark, men også i udlandet. Vi er absolut førende inden for bæredygtigt byggeri og har som en af Danmarks eneste byggerivirksomheder grundlicens til svanemærkede byggerier. Du kan læse mere om Scandi Byg og vores forskellige projekter inden for flerboliger, kontorer, skoler samt forskning & sundhed på www.scandibyg.dk.


Stillingen
Vi søger en fagligt stærk projekteringsleder til en nyoprettet stilling i Scandi Bygs tegnestue. Du får ansvaret for råhus-projektering af store, industrielt fremstillede byggeprojekter, og får en alsidig hverdag i tæt samarbejde med kolleger i afdelingen og på tværs af virksomheden.

Blandt dine arbejds- og ansvarsområder er:

  • Projektering og dimensionering af råhus og konstruktioner både i bolig-, erhvervs- og institutionsbyggeri.
  • Medansvar for overholdelse af projektplanen bl.a. via overholdelse af deadlines, kvalitet og proaktivitet i dit arbejde samt tæt dialog og koordinering med projektleder og andre involverede.
  • Løbende tilsyn under produktionsprocessen på fabrik.
  • Udarbejdelse af tegningsmateriale og produktionsgrundlag i 2D og 3D.
  • Koordinere/udføre tegninger og beskrivelser til brug ifm. ansøgning om byggeandragende, indhentning af tilbud til underentrepriser og montagearbejder.
  • Udarbejdelse af relevant dokumentationsmateriale ifm. kvalitetssikring, montagearbejder og relevante sagsdokumenter i øvrigt.
  • Sikring af at løsninger og konstruktioner overholder de til enhver tid gældende krav samt er optimeret i forhold til miljø, energi, indeklima og økonomi.
  • Sikre rettidig og præcis overlevering af relevant tegningsmateriale til produktionen.
  • Samarbejde og sparring med kolleger i salg og indkøb samt med projekt- og entrepriseledere.


Kandidaten
Den ideelle kandidat har en relevant byggeteknisk uddannelse og nogle års erfaring fra en lignende rolle med fokus på projektering, tegning og dokumentation. Konkret lægges der vægt på, at du:

  • Har erfaring med projektering af større byggerier med særligt fokus på råhus og konstruktioner
    - enten fra entreprenør, husbygger, tegnestue eller anden rådgiver.
  • Er fagligt velfunderet inden for byggeteknik – herunder er opdateret på relevant lovgivning og reglementer samt meget gerne har indsigt i IKT-bekendtgørelser og det digitale byggeri.
  • Har indsigt i og interesse for bæredygtigt byggeri, indeklima og miljørigtige løsninger.
  • Er rutineret IT-bruger og har solid erfaring med at tegne i AutoCad Arc. og/eller Revit.
  • Har en systematisk og effektiv arbejdsstil samt evner at have mange bolde i luften samtidig med at du skal have fokus på detaljer, procesplaner og deadlines.
  • Er kvalitetsbevidst og har stor faglig stolthed omkring dit eget og teamets arbejde og leverancer.

Det er samtidig en fordel, men ikke et krav, hvis du har kendskab til vilkår og processer i en produktionsvirksomhed.

Vi lægger stor vægt på, at du er en team-player, som værdsætter en åben, ærlig og humoristisk dialog og tæt samarbejde med dine kolleger.

Scandi Byg tilbyder
Som en del af holdet hos Scandi Byg kan du se frem til en varieret og dynamisk arbejdsdag i en udviklingsorienteret og kvalitetsbevidst virksomhed. Det er en moderne arbejdsplads med flad organisationsstruktur og en uformel omgangstone, og hverdagen er fyldt med udfordrende arbejdsopgaver, der kan udvikle dig både fagligt og personligt.

Der tilbydes en attraktiv pakke med konkurrencedygtig gage, pensionsordning, sundhedsforsikring, IT-pakke, hjemmeopkobling mv.

Det primære arbejdssted er hovedkontoret beliggende i Løgstør lige ud til fjorden. Der er god fleksibilitet hvad angår arbejdstid- og sted – herunder mulighed for (planlagte) hjemmearbejdsdage.

Af hensyn til beskyttelse af persondata bedes du sikre, at de dokumenter, du fremsender ifm. din ansøgning, ikke indeholder følsomme persondata som f.eks. dit CPR-nummer eller oplysninger om helbredsforhold, etnisk baggrund, politisk eller religiøs overbevisning, seksuelle forhold mv.

Der indkaldes til samtaler løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Danmark

Jobbet er oprettet på vores service den 7.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder

Lignende jobs

  • Projektleder i Juelsminde

    Projektleder søges til organisation/virksomhed i 7130 Juelsminde
    • Projektleder
    • Juelsminde
    Få mere info
  • Projektleder på Bornholm

    Fri kontakt
    Brænder du for samspillet mellem IT-teknologi og grøn omstilling på forbrugs- og husstandsniveau og har erfaring som projektleder, så søg stillingen som Projektleder i Innovationsteamet i Bornholms Energi og Forsyning.
    • Projektleder
    • Bornholm
    Få mere info
  • Projektleder i Søborg

    Are you passionate about shaping the future of healthcare through digital innovation? Do you have experience in developing and implementing digital health strategies? We are looking for a dynamic a..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info
  • Projektleder i Søborg

    Are you an expert in applied qualitative or mixed methods research? Are you passionate about contributing high-quality knowledge to digital therapeutics and patient and healthcare professional supp..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Hele Danmark

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Hele Danmark over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere i Hele Danmark.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Hele Danmark over tid

Dato Alle jobs som projektledere
10. juli 2024 523
9. juli 2024 516
8. juli 2024 504
7. juli 2024 482
6. juli 2024 486
5. juli 2024 487
4. juli 2024 479
3. juli 2024 474
2. juli 2024 458
1. juli 2024 449
30. juni 2024 459
29. juni 2024 467
28. juni 2024 463
27. juni 2024 461
26. juni 2024 452
25. juni 2024 461
24. juni 2024 462
23. juni 2024 474
22. juni 2024 475
21. juni 2024 480
20. juni 2024 475
19. juni 2024 477
18. juni 2024 471
17. juni 2024 471
16. juni 2024 502
15. juni 2024 514
14. juni 2024 514
13. juni 2024 503
12. juni 2024 495
11. juni 2024 490
10. juni 2024 497