Vikarstilling: Pædagog, pædagogisk ass., SSA eller ergoterapeut samt en barselsvikar til afd. Bakken i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Vejle

Brænder du for, at borgerne lever et liv med selvbestemmelse, mest mulig selvhjulpenhed og hvor det meningsfulde liv er i centrum for deres liv? Har du faglige ambitioner, lyst og mod til det professionelle samarbejde, ser mulighederne for at være med til at udvikle organisationen, tør og vil byde ind med dine kompetencer? Så er det lige dig, vi mangler på vores hold.

Fordi vi mener, at ovenstående er vigtig, så lyder vores kerneopgave sådan:


Kerneopgaven i Bo-Vejle at understøtte et værdigt liv på egne præmisser for den enkelte borger. Et værdigt liv på egne præmisser er først og fremmest et liv med selvbestemmelse, hvor borgeren træffer sine egne valg. Det er også et liv, hvor borgeren selv definerer, hvad en meningsfuld tilværelse handler om. Og det er et liv med selvhjulpenhed, hvor borgeren med tilpas støtte kan mestre mest muligt selv.

Om jobbet


Vi søger en en pædagog, pædagogisk assistent eller ergoterapeut til en fast stilling på 30/37 timer pr. uge. Endvidere søger vi en barselsvikar.

Arbejdstiderne er skiftende mellem dag og aften i tidsrummet mellem kl. 6.30 – 23.00, og indebærer arbejde hver tredje weekend.

Tiltrædelse 1. oktober 2021.

Om Bo-Vejle


I Bo-Vejle bor der borgere med forskellige fysiske og psykiske handicaps. I alt er der 11 afdelinger fordelt på 4 matrikler på Nørremarken, Bredballe og i Give. Vi er en stor organisation og det giver mulighed for at borgerne kan tilbydes sociale arrangementer så som fester og ferieture på tværs af afdelingerne, samt at medarbejderne kan deltage i fælles kompetenceudvikling.
For at lykkes med kerneopgaven, kræver det at medarbejderne besidder både de faglige og de samarbejdsmæssige kompetencer, og hos os er man ansat til at arbejde professionelt med begge.

Om faglighed


Borgerne har lyst til livets mange udfordringer og oplevelser, og det pædagogiske arbejde er afvekslende og fyldt med nye daglige muligheder og spændende opgaver. Den pædagogiske tilgang er individuelt opbygget ud fra den enkeltes behov og ønsker, med afsæt i en neuropædagogisk grundforståelse og en sansestimulerende indsats. KRAP med den anerkendende og ressourcefokuserende tilgang, er vores grundlæggende pædagogiske værktøj i arbejdet med kerneopgaven (alle medarbejdere er uddannet i KRAP).

Vi arbejder i teams, og her er man ansvarlig for at udarbejde individuelle struturer og støttesystemer, så borgerne oplever at være mest mulig selvhjulpne. Der arbejdes med fast ekstern faglig supervision – 4 gange årligt, hvor hele personalegruppen deltager. Uanset faggruppe løser alle på lige fod de daglige opgaver. men varetager forskellige overordnede ansvarsområder relateret til den uddannelse man har.

Om Bakken


Bakken er en afdeling i Bo-Vejle, og en del af Vejle Kommunes samlede tilbud til personer med varig nedsat fysisk og / eller psykisk funktionsevne.
Bakken er fysisk placeret i Give. Borgerne på Bakken er kendetegnet ved at de alle er i stand til at tage ansvar ind i eget liv, de har en mening om hvad de ønsker med livet, og er fulde af energi og lyst til at være aktive og få gode oplevelser. Livet på Bakken er præget af et positivt og energifyldt socialt samspil med mange store og små aktiviteter i hverdagen.

På Bakken bor der syv borgere, hvoraf de seks har cerebral parese, og en er senhjerneskadet, de er kognitivt udfordret på forskelligt niveau, og har brug for pædagogisk støtte. Borgerne er kørestolsbrugere, og har brug for praktisk hjælp. Praktisk hjælp såvel som pædagogisk støtte ydes med fokus på kerneopgavens mål omkring selvbestemmelse, meningsfuldhed og selvhjulpenhed.

Bofællesskabets fysiske rammer er funktionelle, og alt er handicapvenligt indrettet med alle nødvendige hjælpemidler. Der er et fælles sanserum, et fælles mødelokale samt dejlige udenomsarealer.

Vi søger en medarbejder som


  • Vægter borgernes selvbestemmelse højt, og er i stand til, både i tanke og praksis at arbejde ud fra dette
  • Formår at sætte borgeren i centrum og selv træde et skridt tilbage
  • Finder sin arbejdsglæde og faglige stolthed i at se borgeren lykkes med det de ønsker for deres liv
  • Brænder for arbejdet med fysisk og psykisk udviklingshæmmede og kan rumme borgerne i alle situationer – kan arbejde selvstændigt og være i akut opståede opgaver
  • Kan indgå i et åbent, tillidsfuldt og respektfuldt samarbejde med borgerne, de pårørende, kollegaer og ledelse
  • Har en høj grad af faglighed, ansvarlighed og engagement – tør handle hvor det kræves
  • Er en åben og positiv person der udstråler gejst og energi
  • Kan bidrage aktivt ind i ovenstående beskrivelse af vores arbejdsfællesskab og vægter det psykiske arbejdsmiljø – du skal være en teamplayer

Som arbejdsplads tilbyder vi


  • En ambitiøs og professionel fokus på kerneopgaven
  • Et ønske om at være aktive medspillere i de tiltag, som såvel borgere, pårørende, kommune og samfundet møder os med.
  • Faglige kompetente og engagerede kollegaer - hvor arbejdsglæden trives
  • En kultur hvor vi er optaget af, at udvikle på fagligheden både i den daglige praksis, via kurser og gennem supervision
  • En arbejdsplads hvor vi er stolte over indsatsen og samtidig altid tror, at vi kan udvikle os.
  • En målrettet indsats for et godt arbejdsmiljø – herunder fokus på et psykisk arbejdsmiljø med fokus på gensidig opbakning, respekt og forventninger til hinanden – et forpligtigende arbejdsfællesskab
  • Høj grad af medindflydelse og medansvar
  • En anerkendende og synlig ledelse
  • Relevant oplæring i kerneopgaven, samt de administrative opgaver. Du får en introplan og en mentor.

Ansættelsesvilkår


Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Vejle Kommune og den aktuelle faglige organisation. Arbejdstiderne er skiftende mellem dag og aften i tidsrummet mellem kl. 6.30 – 23.00, og indebærer arbejde hver tredje weekend.

Flere oplysninger


Er du interesseret i at høre mere om jobbet, er du velkommen til at ringe til afdelingsleder Dorthe Schmidt Jensen på 23 30 98 34 – der kan også aftales et besøg på Bakken.

Du kan læse mere om Bo-Vejle og se vores lille film, på Vejle Kommunes hjemmeside. https://www.vejle.dk/borger/mit-liv/sundhed-og-omsorg/handicap-psykiatri-og-udsatte-over-18-aar/botilbud/Bo-Vejle/
Eller ved at læse om vores kerneopgave på følgende link: https://www.vejle.dk/borger/mit-liv/sundhed-og-omsorg/handicap-psykiatri-og-udsatte-over-18-aar/botilbud/Bo-Vejle/

Ansøgningsfrist


Vi skal have din ansøgning senest søndag d. 22. august 2021.
Vi har ansættelsessamtaler fredag den 27. august på adressenSøndermarken 30, 7323 Give.

Straffeattest


Vi ind henter offentlig straffeattest ved ansættelse.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Vejle
  • Søndag den 22. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Vejle over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
2. juli 2024 13
1. juli 2024 15
30. juni 2024 14
29. juni 2024 14
28. juni 2024 15
27. juni 2024 10
26. juni 2024 10
25. juni 2024 9
24. juni 2024 11
23. juni 2024 13
22. juni 2024 13
21. juni 2024 14
20. juni 2024 17
19. juni 2024 19
18. juni 2024 20
17. juni 2024 25
16. juni 2024 28
15. juni 2024 29
14. juni 2024 28
13. juni 2024 30
12. juni 2024 29
11. juni 2024 30
10. juni 2024 28
9. juni 2024 28
8. juni 2024 28
7. juni 2024 28
6. juni 2024 28
5. juni 2024 29
4. juni 2024 30
3. juni 2024 33
2. juni 2024 33