To faste stillinger som pædagog i Ringkøbing–Skjern Kommunes nye aflastningstilbud for ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Videbæk

Sommerfuglen er et ny oprettet tilbud efter Lov om social service § 84 i Ringkøbing–Skjern Kommune, der er et udvidet fritidstilbud som alternativ til aflastning.

Stillingerne vil være mellem 30–35 timer ugentligt, og ønskes besat fra den 1 januar 2020 eller snarest derefter.

Det udvidede fritids tilbud i Ringkøbing-Skjern Kommune, er for børn og unge med nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne, herunder blandt andet autisme, kognitive vanskeligheder, mentalretardering, angst og ADHD, i alderen 6-18 år.

Filosofien i tilbuddet er at vende "aflastningsbegrebet" på hovedet og ikke tage afsæt i børnenes handicap som det primære, men se på barnets kompetencer. Samt tage afsæt i det relationelle og børnenes behov for kvalitet i fritiden, i samvær med andre børn med udfordringer med støtte fra voksne. Voksne, der ser det hele menneske og gerne vil skabe meningsfuldt samvær og aktiviteter, med henblik på oprettelse af relationer børnene imellem.

Der vil blive taget hensyn til det enkelte barns diagnose, og de skånebehov de har brug for ud fra deres diagnoser. Børnene vil blive matchet med andre børn, så børnene får mest og det bedst mulige ud fra de kompetencer de har. Dette i et naturligt og tæt samspil med forældrene og deres skolers erfaringer.

Undervejs vil der blive taget de støtte hensyn der er brug for, i forhold til det enkelte barn og der vil derfor blive ansat et pædagogisk personale som har størst mulig erfaring inden for feltet.

Sommerfuglen er et udvidet fritidstilbud for børnene og de unge, hvor der fokuseres på aktiviteter, som andre børn og unge oplever i deres fritid. Hvor personalet støtter op om det enkelte barns interesser og fritidstilbud, og har mulighed for at ledsage dem til dette. Børnene kan være i tilbuddet i weekends og en enkelt ugedag med eller uden overnatning (kaldet en klubdag) i løbet af ugen.

Stedet drives ud fra en anerkendende pædagogisk tankegang og personalet består af pædagogisk personale samt en fast mad mor, der sørger for at lave mad, og kommer hver morgen for at hjælpe med børnenes morgenrutiner, når de overnatter på hverdage. Forældrene bliver løbende inddraget i alle beslutninger omkring barnet. Forældrene henter børnene efter endt weekend, hvor opholdet går fra fredag eftermiddag efter skole og til søndag eftermiddag kl. 14.45.

Kvaliteten i vores tilbuddet ligger dels i at børnene og de unge har en markant kortere transporttid og dels i den måde tilbuddet er tænkt, i forhold til at styrke barnets mulighed for venskaber, fællesskab og fritidstilbud, samt at vi arbejder for at lave et godt netværk for forældrene hvor de også få mulighed for at sparre med hinanden.

Sommerfuglen startede op 13. august 2019 har plads til 10 – 12 børn og unge pr. dag/ weekend. Der er pt tilknyttet 20 børn og vi forventer fuld belægning fra sommeren 2020.

Organisatorisk hører tilbuddet hjemme i Familiecentret i Børn og Familie. Tilbuddet er fysisk placeret på Blomstervænget 53-54 i Ringkøbing.

Der vil i et samarbejde med den enkelte medarbejders ønsker blive lavet en plan for arbejdstider. Denne plan vil tage hensyn til, at den samme børnegruppe i en weekend skal møde det samme personale, hver gang og igennem hele weekenden. Personalet bliver ansat til at arbejde hver anden weekend.

Sommerfuglen har en daglig leder, der ligeledes vil indgå i driften, når der er behov for dette.

Vi tilbyder:
  • En ny type arbejdsplads, hvor du som pædagog vil kunne være med starte et nyt tilbud, hvor der vil være fokus på dine relationelle kompetencer, din omstillingsevne, din faglige viden og dit overblik.
  • Et udfordrende og spændende arbejde, hvor du får mulighed for at arbejde både i teams og hvor dine pædagogiske og kreative evner og lysten til leg og aktiviteter med børn med handicap kan udleves.
  • Et tæt samarbejde med den daglige leder og indflydelse på Sommerfuglen som udvidet fritidstilbud/ aflastningssted og med meningsfulde aktiviteter der får børn til at trives og have det godt sammen med andre børn og voksne.

    Vi forventer, at du:

  • Sætter barnet og familien i centrum og arbejde ud fra det fælles Børne og Ungesyn i kommunen – se mig, hør mig, forstå mig, tag mig alvorligt.
  • Har en grunduddannelse som pædagog og gerne erfaring med børn og unge med handicap.
  • Har solid praksiserfaring og kan se dig selv i et arbejde, hvor du ikke skal lave nogen form for behandling men i stedet skal bringe alle dine relationelle, pædagogiske, kreative evner og erfaringer i spil.
  • Kan indgå konstruktivt team samarbejde omkring børnenes forhold og tid på Sommerfuglen med fokus på de gode relationer mellem børnene i gruppen og I voksne omkring dem.

    Løn og ansættelsesvilkår:
    Løn forhandles efter principperne i ny løn.

    Arbejdstiden for stillingerne er 30-35 timer pr. uge ud fra arbejdsplan.

    Stillingen har fysisk base på Blomstervænget 53-54 i Ringkøbing.

    Der indhentes referencer og børneattest på dem, der ansættes.

    Naturens rige
    Ringkøbing-Skjern Kommune arbejder målrettet for at de forskellige faggrupper arbejder tæt sammen. Dette skal ske i et åbent, respektfuldt og ligeværdigt samarbejde, så du må være indstillet på:

  • At møde dine kollegaers faglighed med samme respekt som du forventer de skal møde din.
  • At den faglige diskussion og den faglige udvikling samt den ledelsesmæssige opfølgning af proces og resultater sker åbent og i respekt for din fag-personlighed. Det er tilladt at begå fejl, når bare vi er åbne om det og indstillet på at lære af det.
  • At du er indstillet på at yde dit faglige bidrag i enheden og i det tværfaglige samarbejde.

    Vil du vide mere:
    Nærmere oplysninger om stillingen kan fås hos daglig leder for Sommerfuglen Gitte Foldager Pedersen tlf. 2058 4008.

    Ringkøbing Skjern Kommune henstiller til at ansøgninger sendes elektronisk. Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" neden under selve stillingsopslaget. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format.

    Ansøgning med dokumentation for uddannelse, eventuel efteruddannelse og tidligere beskæftigelse skal være modtaget elektronisk senest den 18. november 2019.

    Ansættelsessamtaler afholdes den 25. november 2019, Blomstervænget 53-54, Ringkøbing.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=c7e57e24)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Videbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Videbæk
  • Mandag den 18. november 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Videbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Videbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Videbæk over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0