Vikarstilling: Vi søger tilkaldevikarer til Bo- og Arbejdsfællesskabet Midgård

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Broby

Vi søger vikarer til Bo- og Arbejdsfællesskabet Midgård

Måske er det lige dig, vi står og mangler på vores dejlige arbejdsplads!

Midgård er et bo – og arbejdsfællesskab beliggende i en lille landsby, Ølsted, på Midtfyn. Her bor og arbejder 11 voksne mennesker med udviklingshæmning.

På Midgård arbejder vi dagligt med at skabe et miljø, hvor beboerne trives og har et meningsfuldt liv. Vores nøgleværdier er nærvær, tryghed og udvikling – både personligt og i fællesskabet. Midgård er beboernes hjem, og arbejdet her rummer derfor alle aspekter i beboernes liv. Her plejes og hjælpes med alt fra personlig udvikling, ADL og nære relationer til fysisk velvære. Pædagogisk arbejder vi anerkendende med et fundament af et nutidigt Rudolf Steiner menneskesyn og Low Arousal pædagogik.

Det daglige arbejdsliv har en stor plads i beboernes liv. Alle beboere arbejder på et værksted på Midgård eller i landsbyen, og alle har deres plads i fællesskabet. Den faste rytme og genkendelighed danner grundlag for at kunne navigere i hverdagen. Derudover indebærer livet her forskellige aktiviteter og kulturelle tilbud.

Vi søger vikarer, der har lyst til at være en del af en dynamisk hverdag og til at understøtte beboernes behov. Du vil arbejde både i værkstedsdelen og bodelen. Vores værksteder inkluderer et bageri, køkken samt serviceværksted.
Som vikar her, dækker du ind for det faste personale ved ferie, sygdom og uddannelse. Arbejdstiderne varierer og kan fordele sig mellem dag-, aften-, weekend- helligdagsarbejde og sovende nattevagter. Vi hører også gerne fra dig, hvis du primært er interesseret i sovende nattevagter.

Du skal som menneske være åben, empatisk og tålmodig. Har du erfaring med målgruppen eller anden pædagogisk erfaring er det et plus, men ikke et krav.

Derudover forventer vi, at du:

  • har lyst til at være med til at skabe et trygt og spændende liv for alle beboerne
  • er initiativrig, omstillingsparat og i besiddelse af godt humør
  • bidrager til et godt kollegialt samarbejde
  • er handlekraftig og har gode samarbejdsevne
  • kan acceptere, at der kan opstå konfliktsituationer og udfordrende adfærd
  • er indstillet på, at arbejdet indeholder hjælp til personlig pleje
  • har gode kommunikative evner, både verbalt og nonverbalt
  • er indstillet på at arbejde efter Midgårds værdigrundlag
  • er i besiddelse af et kørekort B

Ansøgningsfristen er løbende.

Ansøgningen mærkes ”Tilkaldevikar” og sendes kun på mail.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Samtykke



Vi gør opmærksom på, at vi i forbindelse med behandlingen af din ansøgning vil foretage digital behandling af de personoplysninger som fremgår af din ansøgning.

Behandlingen af personoplysningerne sker efter reglerne Databeskyttelsesforordningens artikel 6 og evt. artikel 9 hvis din ansøgning indeholder følsomme personoplysninger. Med fremsendelsen af din ansøgning giver du samtykke til vi kan behandle de personoplysninger vi har modtaget fra dig.

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at sende os en e-post til [email protected] med besked om, at du trækker dit samtykke, og dermed også din ansøgning, tilbage. Hvis din ansøgning ikke fører til ansættelse hos os, så sletter vi personoplysningerne om dig efter 2 måneder. Hvis du ønsker vi gemmer din ansøgning og dine personoplysninger udover 2 måneder i vores (ansøger-arkiv) skal du sende en e-post til [email protected] på eget initiativ med skriftligt samtykke hertil.

Yderligere oplysninger fås hos forstander Malin Puhst tlf. 62691211

Mail adresse: [email protected]

Hjemmeside: midgaardfyn.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Broby.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • Broby
  • Mandag den 03. oktober 2022

Lignende jobs

  • Pædagogmedhjælper på Fyn

    Vi søger en pædagogmedhjælper på 37 timer ugentlig til vores børnehaveteam, med start til august. Du bliver en del af et team på syv medarbejdere, som er fordelt på to stuer og som arbejder tæt sam..
    • Pædagogmedhjælper
    • Fyn
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Odense

    Stillingen er på 25 timer ugentligt i Dalum Børnehus med tiltrædelse 1. september 2024 eller snarest derefter.Vi søger en pædagogmedhjælper, der understøtter pædagogernes arbejde med åbenhed og..
    • Pædagogmedhjælper
    • Odense
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Svendborg

    Vesterlunden Nordenvinden vuggestue, søger en medarbejder på 10 timer.Stillingen er assistancetimer. Du skal assistere en pædagog, som har brug for hjælp til fysisk arbejde. De 10 timer vil som udg..
    • Pædagogmedhjælper
    • Svendborg
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Odense

    Har du hjerterum, og kan du skabe stjernestund og derigennem gøre en forskel for børns første leveår? Så skal du søge job hos os. Vi søger en pædagogmedhjælper og en pædagogisk assistent, som k..
    • Pædagogmedhjælper
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagogmedhjælper i Broby

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagogmedhjælper i Broby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagogmedhjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagogmedhjælper i Broby over tid

Dato Alle jobs som pædagogmedhjælper
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1