Pædagogmedhjælper søges til børnehave på Nørrebro

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Vi søger en ny medarbejder til vores børnehave. Vi søger én som både kan være nærværende i relationen, kan lege og sætte aktiviteter i gang og som er god til at bevare overblikket i løbet af dagen.

Din baggrund er ikke afgørende, men vi forventer, at du har en lyst til at være en fast og tryghedsskabende voksen for vores børn hver dag. Og er nysgerrig på, hvad det gode børneliv er i den virkelighed, som de københavnske daginstitutioner tilbyder, så du kan være en engageret og pro-aktiv kollega for de andre voksne i børnehaven, og en voksen der giver børnene det nærvær, tryghed og dejlige udviklende stunder, som de har brug for.

Vi er en selvejende institution i hjertet af Nørrebro lige mellem Assistens Kirkegården og Nørrebroparken og ca. 60 familier har deres daglige gang i huset, fordi deres børn går i enten vores vuggestue (ca. 20 børn) eller børnehave (ca. 40 børn). Vi er opdelt i to børnehavegrupper. Vi fokuserer på årets gang og naturen, selv om vi ligger midt i byen. Vi bruger derfor både skolehaverne på Bispebjerg, vores kolonihave i De Gamles By og selvfølgelig Assistensen. Vi kan også godt lide bare tæer, så vi kan mærke jorden under os, og at synge fredagskor sammen på tværs af huset.

I børnehaven er der lige nu fire pædagoger, en pædagogiskassistent, som bliver dine nærmeste kollegaer. Men vi er 13 faste folk i huset, som alle arbejder sammen for at give alle vores børn en god dag. Eksempelvis sørger vores madmor for, at vi alle får god varm frokost hver dag og plaster på, når vi har slået os.

Hvis du søger stillingen hos os, forventer vi, at du har en lyst til at være end del af det fællesskab, og kan bidrage til, at vi alle kan gå på arbejde og gøre vores bedste for vores børn.

Stillingen er 35 timer fordelt på vagter mellem 7 og 17 mandag til fredag og lønnes efter gældende overenskomst mellem KL og LFS

Vi holder samtaler løbende, så skynd dig at sende sin ansøgning til: [email protected]


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • København N
  • Fredag den 21. januar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagogmedhjælper i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagogmedhjælper i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagogmedhjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagogmedhjælper i København N over tid

Dato Alle jobs som pædagogmedhjælper
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2