Erfarne Scrum Masters

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Vil du være med til at fremtidssikre Skatteforvaltningen og understøtte moderne teknologi, hvor blandt andet Robotics og Machine Learning danner rammerne for besparelser af ressourcer. Vil du være en del af et kontor hvor kvalitet og teamwork går hånd i hånd? Så er det dig vi mangler i teamet.

I tæt samarbejde med Skatteforvaltningens øvrige styrelser arbejde vi med løsninger til optimeringer og understøttelse af de daglige arbejdsgange. Vi udvikler forretningsmæssige løsninger samt fælles komponenter til brug i vores egen styrelse – Udviklings og Forenklingsstyrelsen.

Vi arbejder agilt indenfor rammeværktøjet SAFe (Scaled Agile Framework).
I den aktuelle ART, kaldet MDI-toget (Mindre drift initiativer), samt en ny ART til udvikling af tværgående komponent, søger vi nu flere erfarne Scrum Masteres. Der er behov for Scrum Masters til nye teams og til eksisterende teams, og vi ønsker at undgå flere teams pr. Scrum Master i den kommende bemanding.

Du får en unik mulighed for at sætte dit eget præg
Som Scrum Master er det din fornemmeste opgave at hjælpe dit team til at skabe forudsigelighed og gennemsigtighed. Det gør du ved at støtte, træne, facilitere og coache teamet til at være et high-performing og selvledende team med fokus på arbejdsglæde, læring og løbende forbedringer. Derudover består dine opgaver blandt andet i at:

  • Opbygge en kultur, hvor der løbende reflekteres og optimeres ift., hvordan teamet bedst skaber værdi
  • Skærme dit team mod udefrakommende distraktioner og forstyrrelser.
  • Facilitere de agile events såsom backlog refinement, sprint planning, stand-ups, retrospective samt forberede og deltage i PI Planning
  • Kommunikere teamets fremdrift via rapportering og Scrum of Scrums
  • Deltage aktivt i Community of Practice for Scrum Masters på tværs af hele Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Kontoret Agil Ledelse MDI – din nye arbejdsplads
Du bliver ansat i Kontoret for Agil Ledelse MDI, der udover at være et kompetencecenter for de agile roller, også er ansvarlige for den agile transformation i vores område. I vores kontor er vi 25 professionelle og kvalitetsbevidste kolleger med forskellig uddannelses- og erhvervsmæssig baggrund.

”Du kommer til at arbejde med meget engagerede og fagligt dygtige kollegaer, som har fokus på værdiskabelsen igennem modernisering af Skatteforvaltning ved hjælp af de smarte teknologier som ML, AI, Robotics mm”, fortæller kontorchef Vera Mali. ”Du bliver en del af en Scrum Master gruppe, som har høje ambitioner om at få de bedste high performance teams i MDI toget”

Om dig
Du forventes at have minimum 2 års praktisk erfaring som Scrum Master, helst fra en kompleks organisation og du må gerne have arbejdet i SAFe rammeværket. Har du en baggrund som udvikler, projektleder eller teamleder vil det være et ekstra plus.

Som person er det vigtigt, at du er tillidsskabende, motiverende og i stand til at engagere kollegaerne i dit team. Du er selvledende og samtidig dygtig til at indgå i et samarbejde med andre Scrum Masters og ART roller. Du er struktureret og har gode faciliteringskompetencer. Da vi er en forholdsvis ny organisation i rivende udvikling, er det også vigtigt, at du er forandringsparat og ser muligheder.

Selvom vi arbejder agilt, skal vi dog stadig klikke sammen med en omverden, der er mere traditionelt styret, fx med Statens It-råd. Du skal derfor også være indstillet på til tider at befinde dig mellem de to verdener og lede dit team derfra

Til gengæld kan vi love at du kommer til at lære en masse og hver dag arbejde med motiverede kollegaer, der er eksperter på deres områder.

MDI Området
I MDI er vi pt. lidt over 150 medarbejder, hovedsageligt interne medarbejdere. Vi har mange forskellige uddannelses- og erhvervsmæssige baggrunde, hvilket skaber et dynamisk og kreativt arbejdsmiljø, hvor vi vægter læring og arbejdsglæde meget højt.
Fagligt arbejdes der med Machine Learning, RPA og business intelligent, samt en høj grad af databehandling.
Stemningen er god mellem os, omgangstonen uformel og selvom vi har travlt, spiller vi hinanden gode. Vi bor i moderne kontorfaciliteter på Frederiksberg lige ved Flintholm Station og har fri parkering i kælderen.

Ansøgning og kontakt
Ansøgning med CV og relevante dokumenter sendes via linket ”Søg stillingen” senest den 21. januar 2022. Vi holder samtaler løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Der kan indgå en logisk test og en personanalyse i ansættelsesforløbet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Vera Mali på 72371322 eller chefkonsulent Thomas René Hansen på 72371237.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest og referencer.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner, og dit arbejdssted vil være Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Frederiksberg
  • Fredag den 21. januar 2022

Lignende jobs

  • Project Officer

    Gender Based Violence (GBV) Innovation project: Advancing Economic Empowerment of GBV Survivors in Humanitarian Settings through Evidence and Localized Action for Gender Transformative Change W..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Senior Project Manager - Energy from Waste and Car...

    <p>Do you want to be at the heart of the clean and sustainable energy industry, helping to guide the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and n..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Customer Service Project Manager

    Are you passionate about delivering exceptional customer experiences? Do you thrive in a fast-paced and collaborative environment? We are looking for a Customer Service Project Manager to join our .
    • Projektleder
    • Ørestad
    Få mere info
  • Projektleder til ambitiøse og komplekse projekter

    Er du en dygtig projektleder med erfaring inden for større projekter? Brænder du for at tage ansvar og lede komplekse projekter fra start til slut? Så har [xxxxx]s bygherreorganisation .
    • Projektleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som projektledere
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 2
9. september 2024 1
8. september 2024 2
7. september 2024 1
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 6
1. september 2024 12
31. august 2024 12
30. august 2024 10
29. august 2024 11
28. august 2024 11
27. august 2024 11
26. august 2024 13
25. august 2024 12
24. august 2024 13
23. august 2024 15
22. august 2024 16
21. august 2024 16
20. august 2024 14
19. august 2024 16
18. august 2024 22
17. august 2024 22
16. august 2024 22