Vikarstilling: ROTATION: [xxxxx] SØGER 7 DYGTIGE VIKARER

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Lystrup

For at søge dette job skal du være berettiget til at blive ansat som jobrotationsvikar. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte dit jobcenter. Hvis dit jobcenter har henvist dig til en Anden Aktør, er det dem, du skal kontakte.

Om jobbet:

Da vores dygtige medarbejdere er på uddannelse, søger vi 7 jobrotationsvikarer med tiltrædelse den 1. januar 2023 eller hurtigst muligt. Stillingerne er tidsbegrænsede til 30. juni 2023.

OBS! Du skal have været ledig i minimum 13 uger og modtage dagpenge, kontanthjælp el. anden ydelse for at kunne komme i betragtning til stillingen. Er du i tvivl om dette er du velkommen til at kontakte Jobcenter Aarhus, Virksomhedskonsulent Lone Egeberg, mobil 4185 4539, [email protected]

Som jobrotationsvikar bliver du fast tilknyttet en afdeling og bliver en vigtig medspiller og kollega. Du kommer til at arbejde tæt sammen med pædagoger og pædagogmedhjælpere og sammen skaber i en hverdag for børnene fyldt med læring, udvikling og glæde. Du vil indgå i det daglige arbejde med børnene med alt hvad det indebærer af leg, kreative aktiviteter, samlinger, ture ud af huset osv. Det er er derfor vigtigt, at du kan se dig selv skabe gode relationer til børn, kolleger og forældre og være en aktiv del af en god kollegagruppe.

Din profil:

Vi ser gerne, at du er en tydelig voksen med et positivt mindset, at du er en god rollemodel og at du kan arbejde selvstændigt med børn i mindre grupper. Som rotationsvikar er det vigtigt, at du har en god fornemmelse for, hvad der skal til, for at et hus med mange børn og kollegaer fungerer godt og at du tør spørge, når du er i tvivl. Vi lægger vægt på, at du har en reflekterende og nysgerrig tilgang til både egen og kollegers praksis, samt at du kan navigere i en til tider omskiftelig hverdag. I Lystrup-Elsted Dagtilbud har vi et stort fokus på hele tiden at udvikle og tilpasse vores pædagogiske læringsmiljøer med afsæt i børnegruppens behov. Derfor skal du have lyst til at være med til at skabe gode rammer for leg og læring, som alle børn kan være en del af.

Derfor skal du vælge os:

Du skal søge jobbet, hvis du har lyst til et meningsfuldt job med skønne børn og gode kolleger. Du kan enten have pædagogisk erfaring, eller lyst at lære meget mere om pædagogfaget. Vi er et dagtilbud i konstant faglig udvikling. Vi videreudvikler og forfiner hele tiden vores pædagogiske tilgange og læringsmiljøer, og tror på, at selv små justeringer i tilgange og praksis har stor betydning for den kvalitet, vi møder børn og forældre med. Derfor er alle medarbejdere også afsted på en fælles uddannelse i 2022-2023. Vi vægter arbejdsmiljøet højt ved at have et stort fokus på trivsel og arbejdsglæde i medarbejdergruppen og prioriterer sociale arrangementer i afdelingen og på tværs af dagtilbuddet. Vi vægter desuden, at den enkelte medarbejder har mulighed for en høj grad af indflydelse på det daglige pædagogiske arbejde.

Løn og ansættelsesvilkår:

Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer, medmindre stillingen er omfattet af en forhåndsaftale, som kan danne grundlag for lønfastsættelsen

Ugentligt timetal: Minimum 19 timer pr. uge med mulighed for fuld tid.

Vi søger rotationsvikarer i følgende institutioner:

Ørnereden, Elsted Børnehus, Hurlumhejhuset, Børnehuset Godthåb og Børneuniverset.

Der vil blive indhentet børne- og straffeattest og ansættelse sker under forudsætning af, at attesterne ikke viser, at du er uegnet/uværdig til stillingen. Du kan læse mere her om hvordan vi behandler dine oplysninger her.

Hvis du vil vide mere:

Er du velkommen til at læse mere om afdelingerne og Lystrup-Elsted Dagtilbud på vores hjemmeside.

Ansøgning

Dette job kan kun søges via www.aarhus.dk – ledige stillinger – rotation. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfrist: 31. december 2022.

Skynd dig at sende din ansøgning, da vi løbende vil afholde samtalerne.

Om os

Du bliver en del af Lystrup-Elsted Dagtilbud som består af 700 børn og 200 medarbejdere fordelt på 10 afdelinger.

Fælles for dagtilbuddet er, at vi arbejder på at skabe gode læringsmiljøer og fællesskaber for alle børn. Vi prioriter faglig udvikling gennem blandt andet Neuropædagogisk Udviklingsleg, Stærkere Læringsfællesskaber og aktivt brug af den pædagogiske læreplan. Derudover er der i dagtilbuddet også stort fokus på medarbejdertrivsel og tilbud af social karakter.

Om Aarhus Kommune

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Lystrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • Lystrup
  • Lørdag den 31. december 2022

Lignende jobs

  • Pædagogmedhjælper i Århus

    Brænder du for at arbejde med børn i alderen 0-6 år? Vil du udvikle dig igennem en åben og ærlig kultur, hvor vi spiller hinanden dygtige? Så er det dig, vi leder efter! Kan du lege med børn? – fal..
    • Pædagogmedhjælper
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Århus

    Om jobbet:Stillingen med tiltrædelse d.1. september. Timerne er primært fordelt i åbningstiden kl. 6:30-17:00. Du er velkommen til at skrive ønskede timeantal pr uge i din ansøgning.Din profi..
    • Pædagogmedhjælper
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Århus

    Børnehuset Klokkervej søger 2 medarbejdere:som har et positivt menneskesyn og en empatisk og imødekommende personlighed som er stabile, ansvarliglige og samarbejdsorienteretsom udviser energi, glæd..
    • Pædagogmedhjælper
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Århus

    Om jobbet:Vores medhjælpere skal starte på studie, og derfor søger vi 2-3 medhjælpere med vekslende start fra medio august til september 2024.Du vil blive tilknyttet et team – to grupper med hver..
    • Pædagogmedhjælper
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagogmedhjælper i Lystrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagogmedhjælper i Lystrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagogmedhjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagogmedhjælper i Lystrup over tid

Dato Alle jobs som pædagogmedhjælper
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1