Pædagogmedhjælper til Kristrup Vuggestue

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Randers SØ

Er du frisk på nye oplevelser sammen med de skønneste småfolk?

Den selvejende institution Kristrup Vuggestue søgere en uudannet pædagogmedhjælper pr. 1. september 2021.

Stillingen er på 30 timer.

Kristrup Vuggestuen er normeret til 52 børn i alderen 0-3 år. Vores primære fokus er trivsel, omsorg, udvikling, læring og dannelse. Det er vores mål at skabe de bedste rammer for vuggestuens børn, så de kan udvikle sig i trygge og fagligt kompetente rammer.

Vi har både kvinder og mænd ansat, og vi søger derfor både kvinder og mænd, som kan gøre en forskel i hverdagen for vuggestuens småfolk.
Vi leder efter dig, som enten ved eller er ret sikker på, at en hverdag med 0-3 årige er dét, du brænder for. Vi leder efter en mand eller kvinde, som ikke frygter at tage fat på de praktiske opgaver og som er super god til omsorg, knus og leg. Vi mangler dig, der kan indgå i det faglige team på stuen og som kan samarbejde på tværs af stuerne.

Vi tilbyder en hverdag hvor de 0-3 årige børn er i fokus. Vi tilrettelægger hverdagen, så den tager udgangspunkt i det enkelte barns behov. Vi tilrettelægger aktiviteter, som giver børnene mulighed for at udvikle sig, lære nyt, øve sig og danne relationer og venskaber. Det hjælper vi dig med at blive en del af, så du over tid kan stå for aktiviteter sammen med en lille gruppe børn. Hvis du har en særlig interesse, så skriv det endelig i din ansøgning.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 33.
Ansøgninger sendt på vuggestuens mail kommer ikke i betragtning.

Det vil ikke være muligt at blive vist rundt i vuggestuen, men eventuelle spørgsmål kan rettes til institutionsleder Anne Jakobsen på telefon 89 15 95 20 eller 21 84 24 31 i tidsrummet kl. 10.00-12.00 på alle hverdage i uge 28 & 29.

Løn i forhold til gældende overenskomst.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Randers SØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • Randers SØ
  • Torsdag den 22. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagogmedhjælper i Randers SØ

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagogmedhjælper i Randers SØ over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagogmedhjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagogmedhjælper i Randers SØ over tid

Dato Alle jobs som pædagogmedhjælper
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1
7. august 2024 1