Pædagogmedhjælpere til Frøen – én til vuggestuebørn og én til børnehavebørn

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Kan du sætte bevægelseslege og samtaler i gang i Frøen? Kan du lide at være ude? Lege eller finde insekter?

Vi mangler én medhjælper til vuggestuen og én til børnehaven. I vuggestuen bliver du del af et team og i børnehaven kommer til at være på to forskellige stuer.

Trivsel, læring og udvikling
Vi brænder for at gøre en forskel for vores børn i Frøen og give dem de bedste forudsætninger for at udvikle sig. Vi lykkes med at skabe en dagligdag med en god børnekultur, hvor trivsel, læring og udvikling i fællesskabet er det centrale. Vi sætter en ære i et vedvarende fokus på den høje faglighed, og det er derfor essentielt, at du vil være med til at videreudvikle det pædagogiske fundament i huset.

Sprogudvikling
Du brænder for udvikling af sprog – det er en vigtig pædagogisk opgave, som vi naturligt tænker ind i dagligdagens samvær. Vi arbejder med det danske sprog og sætter tydelige ord på de ting barnet oplever og sanser.
Det er vigtigt at du kan anvende det danske sprogs nuancer og finder det naturligt at sætte ord på det barnet ser, smager, lugter, rører ved og føler

Du danner trygge relationer
Din passion for at arbejde med børn er det der driver dig. Du ser børnene og møder dem, der hvor de er. Du danner trygge relationer og sætter en ære i at være nærværende - både når du er sammen med børnene, dine kolleger og i forældresamarbejdet. Du kan læse barnets indre tilstand og sætte ord på om barnet er glad eller ked af det.

Du interesserer dig for sprogarbejde, er god til at tale om det I gør – du kan hjælpe børnene med at få et større ordforråd ved samtale.

Vi vil meget gerne høre fra dig, der:
  • Er dygtig til at kommunikere tydeligt
  • Altid er i bevægelse
  • Er selvstændig, stabil, moden og åben
  • Har lyst til at udvikle dig og er dygtig til at give og modtage feedback
  • Har stærke refleksionskompetencer

Vi ønsker os en kollega, der tager initiativ til de praktiske opgaver, reflekterer og forholder til hvad der foregår i institutionen, byder og bruger det til at understøtte det pædagogiske arbejde.

Hverdagen i Frøen
Frøen er en integreret daginstitution for børn i alderen 0-6 år. Vi bor i de skønneste omgivelser og har fantastiske fysiske rammer. Vores legeplads er nyistandsat og vores hus er stort, rummeligt og æstetisk rart at være i med masser af muligheder for gode læringsrum både inde og ude.

Vi bruger vores nyrenoverede legeplads flittigt hver dag. Du skal derfor have lyst til og mod på udelivet, hvor du iderigt og kreativt igangsætter aktiviteter med børnene – f.eks. bevægelseslege, bål eller lede efter insekter under bladene.

Vi griner med hinanden
Vi arbejder i teams på tværs af stuerne, og i små grupper for at styrke nærværet til det enkelte barn. Vi er omstillingsparate og dyrker det tværgående arbejde med udgangspunkt i børneperspektivet og børnenes interne relationer.

Vi har et godt sammenhold i personalegruppen. Vi er en blandet gruppe af medarbejdere, der har stor tillid til hinanden indbyrdes og trækker på hinandens faglige styrker og erfaringer. Som kolleger er vi rummelige og imødekommende, nærværende og gode til relationsarbejde

Vi har en god omgangstone og alle bidrager til en hyggelig og tryg atmosfære i huset. Vi har et godt arbejdsmiljø hvor der er god stemning og høj arbejdsglæde også i en presset hverdag. Vi viser tillid, omsorg og respekt for hinanden.

Yderligere oplysninger
De ledige jobs er henholdsvis på fuldtid i vuggestuen og 31 timer ugentligt i børnehave til besættelse pr. 1. oktober eller tidligere hvis muligt.

Du bedes skrive på din ansøgning om du søger vuggestue eller børnehave.

Åbningstiden er kl. 6.30-17.00, og vi forventer at du kan både åbne og lukke samt deltage i månedlige aftenmøder. Frøen ligger i gåafstand fra Høje-Taastrup station.

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn. Vi indhenter børne- og straffeattester samt referencer fra tidligere ansættelser i forbindelse med ansættelsen. Der kan gives et særligt tillæg for rollen som fagligt fyrtårn.

Ansøgningsfristen er søndag den 22. august 2021
Vi holder samtaler den 25 august 2021.

Ansøgning, CV og andre relevante dokumenter sendes elektronisk.

Har du spørgsmål..
… til dagligdagen, jobbet eller noget helt tredje? Så er du meget velkommen til at kontakte pædagogisk leder Janne Rosenborg på tlf. 23274080. Du kan også se et udklip af aktiviteter fra vores dagligdag, læse mere om Frøen på vores hjemmeside eller jobbet som pædagogmedhjælper: Pædagogmedhjælper | Høje-Taastrup Kommune (htk.dk)
.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • Taastrup
  • Søndag den 22. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagogmedhjælper i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagogmedhjælper i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagogmedhjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagogmedhjælper i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som pædagogmedhjælper
2. juli 2024 3
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 2
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3