Pædagogmedhjælper til Nøddekrattets børnehave

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Brænder du for at arbejde med børnehavebørn? Har du et positivt livs- og børnesyn, som kommer til udtryk gennem din anerkendende tilgang til børnene? Er du sprudlende, fuld af energi og vil du med på en pædagogisk udviklingsrejse sammen med os?

Så bliv en del af Nøddekrattet og vær med til at:
  • Give vores glade børn en tryg dagligdag
  • Skabe udvikling gennem bevægelse og leg
  • Gå ombord på vores pædagogiske udviklingsrejse


Nøddekrattet – en institution med glade børn
Nøddekrattet er en integreret daginstitution, der rummer 66 nysgerrige børn og 15 dedikerede medarbejdere. Vi har et tæt samarbejde på tværs af institutionen og er fælles om at skabe vores pædagogiske udviklingsrejse, der er en ambitiøs kommunal udviklingsstrategi.

Vi er stolte af, at vi lykkes med at skabe tryghed, udvikling og glade børn.

Bliv en del af opløftende teamsamarbejder
Du bliver en del af et velfungerende team, der er god til at kommunikere og samarbejde i løbet af dagen. Du får dygtige og hjælpsomme kolleger, som værdsætter rummelighed, nærvær og humor. Vi har et godt sammenhold, hvor alle bidrager til, at her er trygt, rart og sjovt at være – både for børn og voksne.

En struktureret dagligdag er en del af vores fundament, hvor vi fleksibelt arbejder ud fra børnenes behov. Vi skifter mellem at lave fælles aktiviteter og dele os op i mindre grupper med børnene (SFO og mellemgruppen).

Leg og bevægelse som omdrejningspunkt
I hele huset arbejder vi procesorienterede med leg og bevægelse. Hver anden fredag planlægger vi de kommende aktiviteter, evaluerer på tidligere uger og giver hinanden faglig sparring. På den måde justerer og udvikler vi hele tiden vores pædagogiske praksis.

Du er pædagogisk nysgerrig og går aktivt ind i udviklingen af Nøddekrattet
Du bliver en del af den udviklingsproces, som vi er i gang med i huset. Vi har et godt arbejdsmiljø med ligeværdige dialoger. Vi sparrer løbende omkring dagligdagens aktiviteter og udfordringer – og er med understøttelse fra en konsulent i gang med at udvikle vores personalesamarbejde og vores pædagogiske opgave. Vi er engageret i processen og motiveret for at udvikle os.

Du har gå-på-mod og er kreativ, når du igangsætter aktiviteter
Du evner at arbejde selvstændigt, og du er klar på at tage ansvar for at være aktiv med en børnegruppe ud fra et motorisk grundlag. Du brænder for at igangsætte aktiviteter og lege med børnene – både det vildere eller mere stille afhængig af børnenes spor.

Du er knivskarp relationelt og har flair for at se børnenes initiativer
Du er smilende og anerkendende og børnene søger dig, fordi du er tydelig og nærværende. Du er nysgerrig og giver plads til, at børnene kan drage egne erfaringer. Du er opmærksom på børns initiativer og sætter ord på handlinger og følelser. Du kan lide at være rollemodel. Du skaber naturligt relationer og kommunikerer tydeligt og respektfuldt med både børn, forældre og kolleger.

En understøttelse af børnenes sprogtilegnelse
Vi arbejder målrettet på at styrke børnenes sproglige udvikling ved blandt andet dialogisk læsning og gennem længerevarende hands-on projektbaserede læringsforløb. Som et led i sprogindsatsen anvender vi sprogtrappen og sprogvurderinger til at kortlægge det enkelte barns sproglige udvikling. Det er vigtigt, at du vil være med til at sætte ord på alt, hvad du gør, og dermed understøtte børnenes sproglige udvikling.

Herudover lægger vi vægt på, at du:
  • Har lyst til faglig udvikling og sparring
  • Kommunikerer tydeligt og kan understøtte børnenes sproglige udvikling
  • Kan lide at igangsætte og være sammen med børnene – ude såvel som inde
  • Er god til at samarbejde. Du byder ind og er åben for andres ideer/forslag
  • Du har overblik og kan arbejde struktureret


Hvis det er dig, kan vi sammen få rigtig meget til at lykkes 😊 Du må gerne have erfaring fra området, men det vigtigste for os er, at du brænder for at arbejde med børn og vil med på den pædagogiske udviklingsrejse i Nøddekrattet.

Hos os får du en god start
Vi tager godt imod dig og gør en dyd ud af at give dig en god introduktion. Du bliver blandt andet tilknyttet en mentor i gruppen, som du altid kan spørge til råds, og som sætter dig godt ind i opgaverne og vores arbejdskultur. Du kommer samtidig på introduktionskursus i kommunen, bliver præsenteret for vores arbejdsmetoder (ICDP) og bliver inkluderet i vores faglige udviklingsrejse.

Yderligere oplysninger
Jobbet er på 34-37 timer/ugen. Ansættelse hurtigst muligt og senest 1. oktober 2021.

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn. Vi indhenter børne- og straffeattester samt referencer fra tidligere ansættelser i forbindelse med ansættelsen.

Ansøgningsfristen er søndag den 22. august 2021
Vi holder samtaler torsdag den 26. august.

Ansøgning, CV, uddannelsesbeviser og andre relevante dokumenter sendes via kommunens e-rekrutteringssystem.

Hvis du har spørgsmål…
til jobbet, institutionen eller noget helt tredje, er du meget velkommen til at kontakte pædagog Jeanne Mortensen på 43353235.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • Taastrup
  • Søndag den 22. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagogmedhjælper i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagogmedhjælper i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagogmedhjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagogmedhjælper i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som pædagogmedhjælper
2. juli 2024 3
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 2
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3