2 Pædagoger/pædagogiske assistenter søges til Vorupparkens børnehave.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejen

Vi søger to pædagoger/pædagogiske assistenter mellem 32-37 timer til Vorupparkens børnehave med start d.20.2.23 eller senest d.1.3.23.

Vorupparkens børnehave er normeret til 44 børn og du vil få 5 skønne kolleger, som alle bidrager til et højt fagligt niveau og et godt arbejdsmiljø. Vorupparken er en integreret institution fordelt på tre huse.

I Vorupparkens børnehave ser vi forskellighed som en styrke, og der er stor fokus på at skabe forståelse og kendskab på tværs af kulturer, hvor det gode og tætte forældresamarbejde har høj prioritet. Vores hverdag er præget af et samarbejde på tværs i huset, hvor hele personalegruppen kender børn og forældre. Nøgleord i huset er; løsningsorienteret, handlekraftig, imødekommende og en god portion humor, der bruges både blandt kolleger og sammen med børnene.

Vi har gennem de sidste to år arbejdet med at inddrage barnets perspektiv i hverdagen og give hvert barn mulighed for medbestemmelse og indflydelse på sin egen hverdag. Dette fokus er nu blevet en naturlig del af vores hverdag og tages med videre ind i vores næste fælles fokusområde.

Vi er så småt startet på forløbet "Bevægelse er vejen", hvor vi de næste to år stiller skarp på motorik og bevægelsesglæde, både i hverdagen og gennem samarbejde med foreningslivet i Vejen. Vorupparken skal sammen med de øvrige institutioner i område 3 fra 2023 i gang med et DGI certificerings kursus i idræt, leg og bevægelse

Vorupparken er en del af Område 3 som består af Bakkegårdens børnehave, Billinglands børnehave og vuggestue, Kildevængets børnehave og Vorupparkens børnehave og vuggestue. Der er et godt samarbejde mellem de fire institutioner i området bl.a. via netværksgrupper, fælles møder i løbet af året og fælles udviklingsmål.

Kunne du tænke dig et job hvor vi sammen skaber det bedste dagtilbud for børns trivsel og læring. Hvor vi har høje ambitioner og hvor vi med et godt kollegaskab reflekterer sammen og tør stille hinanden faglige spørgsmål på en anerkendende måde. Så send gerne en ansøgning hvor du fortæller hvad du kan bidrage med ind i det faglige fællesskab i Vorupparken.

Løn i forhold til gældende overenskomst

Har du brug for yderligere oplysninger om stillingen eller ønsker at besøge børnehaven skal du henvende dig til Personale- og Pædagog fagligleder Anita Borup Paaske Jakobsen via mail [email protected] eller mobil 29369674

Ansøgningsfrist: 12.12.22 kl. 12.00

Ansættelsessamtaler afholdes d. 15.12.22 fra kl. 16.15-20.00

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=9ccd7535)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejen.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • Vejen
  • Mandag den 12. december 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagogmedhjælper i Vejen

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagogmedhjælper i Vejen over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagogmedhjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagogmedhjælper i Vejen over tid

Dato Alle jobs som pædagogmedhjælper
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1