Peermedarbejdere til Lokalpsykiatri Vejle med funktion i Socialpsykiatrien og Jobcenter Vejle

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

Det skal være lettere at finde en vej og få en tilknytning til arbejdsmarkedet, efter en periode med psykisk sygdom / psykisk sårbarhed. Støtte - i øjenhøjde - fra én som har ”gået vejen” selv, skal være med til at bane vejen derhen.

Har du personlige erfaringer med psykisk sygdom og med at have været i behandling i psykiatrien? Er du rask eller godt på vej i din recoveryproces og klar til nye udfordringer? Kender du til de udfordringer og barrierer man kan opleve på vejen til arbejdsmarkedet? Kan og vil du sætte egne erfaringer med Recovery i spil i forhold til at hjælpe andre på vej? Og er du frisk på at være med til at gå nye veje….

Vi søger 2 peer-medarbejdere til ansættelse pr. 1.6.2021 eller efter aftale. Stillingerne vil være ca. 10-15 timer pr. uge eller efter nærmere aftale. Ansættelserne er tidsbegrænsede frem til 30.9.2022.

Vores forventninger:
Vi forventer, at du har egne erfaringer fra ansættelser på arbejdsmarkedet og er parat til at inddrage disse erfaringer i din arbejdsfunktion. Du er god til at etablere kontakter, vedligeholde og hermed skabe konstruktive samarbejdsrelationer. Det er en fordel, hvis du har erfaringer i at være jobsøgende, og hermed i kontakten med jobcentre.

Et led i ansættelsen er at gennemføre Peer – kursus, hvor der indgår et arbejdsmarkedsmodul. Det samlede forløb består i alt af 11 undervisningsdage. Har du allerede gennemført peeruddannelsen modtager vi også gerne din ansøgning og du skal så gennemføre arbejdsmarkedsmodulet, der varer 2 dage. Modulet giver dig den nødvendige og overordnede viden, som du skal bruge i din brobyggerfunktion mellem borger, jobcenter, behandlingspsykiatri, socialpsykiatri og arbejdsmarkedet. Du vil desuden modtage den evt. nødvendige supplerende oplæring og støtte til de konkrete arbejdsopgaver.

Målgruppen

Din funktion retter sig imod psykisk syge patienter / psykisk sårbare mennesker tilknyttet lokalpsykiatrien, socialpsykiatrien og den frivillige peerstøtte, samt jobcenteret.

Funktionsområder
Du vil fungere som Navigator og Brobygger for psykisk syge / psykisk sårbare mennesker i Vejle kommune, med formålet, at understøtte deres muligheder og veje til en tilknytning til arbejdsmarkedet.

Her skal du aktivt anvende dine levede erfaringer i en ligeværdig dialog og samspil med mindre erfarne psykisk sårbare mennesker, som du kommer i kontakt med. Det kan omhandle f.eks.; støtte til skriftlige ansøgninger, udarbejdelse af CV, brobygge til praktikforløb, og lejlighedsvis medvirke ved relevante workshops og formidling.

Der er tale om nye funktioner og du har medindflydelse på dine arbejdsopgaver, og involveres i samskabelse ift. de enkelte funktionsområder.

De vigtigste arbejdsopgaver som Peer-medarbejder er at:

  • være tilgængelig for samtaler om de spæde tanker såvel som konkrete ønsker og håb og planer i retning af en tilknytning til arbejdsmarkedet
  • understøtte den enkeltes recoveryproces gennem et styrkefokus og give mulighed for spejling.
  • bringe dine erfaringskompetencer i spil i samarbejdet med medarbejdere i lokalpsykiatrien socialpsykiatrien, jobcenteret og evt. arbejdspladsen.
  • Inspirere og navigere borgeren i ”den rigtige retning”, ud fra et overblik over muligheder og veje.
  • finde / vise vej til relevante fællesskaber, kursustilbud og aktiviteter i Vejle Kommune som kan understøtter den enkeltes personlige Recovery.
  • være brobygger og formidle kontakt til forskellige relevante parter af betydning for den enkelte.
  • kunne bruge din peer-erfaring i refleksioner over egen praksis, deltage i sparring og supervision lokalt
  • Udbrede kendskabet til peerstøtte og formidle omkring funktionen og vejen til arbejdsmarkedet

Særligt i forhold til projektet;

  • registrere dine brobyggerforløb og aktiviteter i projektet
  • være parat til at modtage supervision
  • indgå i en erfa-gruppe, sparring faciliteret af Psykinfo
  • være indstillet på et samarbejde med PsykInfo og øvrige relevante samarbejdspartnere.

Personlige kvalifikationer:

  • Egne erfaringer med psykisk sygdom, med indlæggelse eller ambulant behandling i psykiatrien.
  • Være bevidst om egen recovery
  • Evne at reflektere over egne handlinger og andres respons herpå.
  • Være tålmodig, lyttende og kunne rumme evt. frustrationer
  • Have gode samarbejdsevner, positiv indstilling, og gerne humoristisk, sans
  • Evne at tilegne sig ny viden og omsætte den i praksis
  • Besidde en høj grad af fleksibilitet

Din løn fastsættes efter FOA´s overenskomst for social- og sundhedspersonale (OK3203). Der kan udover grundlønnen ydes kvalifikationstillæg. Du ansættes i psykiatrien i projektperioden og refererer til ledelsen i lokalpsykiatrien. I dagligdagen vil du referere til / knytte an til leder Lisbeth Harkes Andreassen, og du vil være tilknyttet Recovery College Vejle. Din base vil være centralt i Vejle midtby, og dine aktiviteter vil være i gå-afstand herfra.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte stabsmedarbejder Claus Have, Psykiatrisk Afdeling Vejle på tlf.: 40195737 eller daglig leder Lisbeth Harkes Andreassen, Recovery College og Peerstøtte i Vejle på tlf.: 29131471

Funktionsbeskrivelse kan rekvireres hos Lisbeth på mail; [email protected]

Ansættelsessamtalerne afholdes d. 20.5.2021

Kan du se dig selv i ovenstående, ser vi frem til at modtage din ansøgning senest d. 26.4.2021

Lidt om Projektet Peer:
For at fremme psykisk syge tilknytning til arbejdsmarkedet, er der iværksat et projekt: ”Udbredelse og forankring af peers-indsatser til mennesker med psykiske lidelser i kommuner og regioner” under Sundhedsstyrelsen. Projektet har et skærpet fokus på arbejdsmarkedet og ansættelse af flere peers indenfor psykiatrien og på det øvrige arbejdsmarked. Projektet er forankret i PsykInfo Region Syddanmark. Der samarbejdes i projektet med tre kommuner: Vejle, Esbjerg og Fredericia. Indsatsen forventes at udbredes til flere kommuner.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • Vejle
  • Mandag den 26. april 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagogmedhjælper i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagogmedhjælper i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagogmedhjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagogmedhjælper i Vejle over tid

Dato Alle jobs som pædagogmedhjælper
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 3
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 5
22. august 2024 5
21. august 2024 5
20. august 2024 5
19. august 2024 5