Ærø Kommune søger diætist til barselsvikariat på ældre- og forebyggelsesområdet..

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ærøskøbing

Da vores diætist går på barsel, søger vi en medarbejder der i barselsperioden kan fortsætte arbejdet med ernæringsindsatser på ældreområdet samt varetage opgaver inden for det sundhedsfremmende- og forebyggende område.

Stillingen ønskes besat pr 01.02.2019.

Om arbejdsområdet

"Sammen kan vi mere" – på Ærø samarbejder vi om at styrke borgerens selvstændighed mest muligt, så borgeren oplever at leve sit eget liv, ud fra det der giver mening for den enkelte. Vi arbejder ud fra en større helhed og samarbejder derfor bredt med fagpersoner indenfor Ældre- og Sundhedsområdet og på tværs i kommunen, samt med borger og pårørende.

Ærø kommunes Værdighedspolitik prioriterer at udvikle mad-, måltids og ernæringsindsatserne i hjemmeplejen og på plejecentrene. Derudover vil du også komme til at arbejde med undervisning og individuel vejledning af voksne med overvægt og/eller kroniske sygdomme.

Om jobbet
Som ernæringsfaglig medarbejder er du med til at udvikle og kvalitetssikre ernæringsindsatser i samarbejde med borgere og fagpersoner både tværsektorielt og tværfagligt. Du er ude blandt borgere og kollegaer i plejen og er opsøgende i din tilgang til samarbejdet, med at udvikle og styrke ernæringsindsatsen i kommunen.

Stillingen fordeles med 30 timer på ældreområdet og 7 timer på sundhedsfremme og forebyggelsesområdet, hvor der arbejdes tæt sammen med vores anden kliniske diætist.

Som ernæringsfaglig medarbejder skal du blandt andet:

  • Udvikle og varetage en systematisk og målrettet ernæringsindsats. Herunder fokus på systematisk tidlig opsporing af utilsigtet vægttab på plejecentrene og i hjemmeplejen.
  • Indgå i tværfagligt rehabiliterende ernæringsfagligt samarbejde med og omkring ældre borgere.
  • Deltage i det forebyggede arbejde både på ernæringsområdet og andre områder.
  • Dialog, undervisning og inspiration til relevante personalegrupper i forhold til at understøtte ernæringsindsatsen til ældre borgere.
  • En del af dit arbejde vil være rådgivning og undervisning af plejepersonale, tværfagligt samarbejde og koordination mellem faggrupper.
  • Fungere som koordinator på projekt Mere Ernæring i Træning, som er et sats-pulje-projekt i samarbejde med 3 andre fynske kommuner.
  • Rådgivning og beregninger til borgere med sondeernæring og dysfagi.

Om dig

Du er uddannet diætist og har erfaring med rehabilitering, ældre og ældrepleje samt erfaring med overvægt, sundhedsfremme og forebyggelse.

Du har en bred tværfaglig forståelse og arbejder med afsæt i borgerens hverdagsliv, ønsker og drømme. Du trives med at være ude blandt kollegaer, er opsøgende og har en motiverende tilgang til samarbejde.

Du er god til at opbygge relationer på en ligeværdig, uhøjtidelig og troværdig måde og du formidler information på et tilgængeligt og tilpasset niveau.

Derfor skal du vælge os
Vi er et stærkt team som samarbejder på et højt fagligt niveau og drøfter komplekse sager i fællesskab. Vi udfordrer traditionelle tankegange, tænker kreativt, afprøver nye metoder og prioriterer udvikling og læring højt. Vi vægter forskellighed og tør udfordre hinanden i vores holdninger og værdier, og vi giver dig mulighed for at sætte din faglighed og kompetencer i spil og prioritere kompetenceudvikling højt.

Vi tilrettelægger vores arbejde selvstændigt og arbejder tæt sammen med andre områder i kommunen i forhold til at skabe værdifulde indsatser for og med borgeren i Ærø kommune.

Du vil få udfordringer i et afvekslende og spændende job, der fremmer din faglige udvikling,

et godt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone og gode kollegaer

I vores afdeling er både trænende- og sagsbehandlende terapeuter, sundhedskoordinator, klinisk diætist, hjemmesygeplejersker og sygeplejeklinik, hvilket betyder at det tværfagligt samarbejde omkring borgeren har gode vilkår. Vi prioriterer et godt arbejdsmiljø og en god omgangstone højt og har en ledelse, der værdsætter initiativ og selvstændighed samt giver faglig sparring og opbakning.

Afdelingen har til huse i et sundhedshus, hvor der også er sygehusafdeling og praktiserende læger, som giver et tæt og effektivt tværsektorielt samarbejde omkring borgeren.

Vi tilbyder et spændende job, hvor du selv kan være med til at præge dine arbejdsopgaver og arbejdsdag, og vi glæder os til at møde dig.

Arbejdsstedet er Ærø Sundhedshus der ligger fem minutters gang fra færgen til Svendborg

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er på 37 timer pr. uge og forventes besat 1.2.2019.

Ansættelse og lønindplacering efter gældende overenskomst.

Stillingen har reference til lederen af Sundhed og Forebyggelse

Hvis du vil vide mere

Du kan læse mere om Ældre- og Sundhedsområdet i Ærø Kommune på www.aeroekommune.dk


Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af Sundhed og Forebyggelse Anne Marie Hedegaard på mail [email protected] eller på tlf. 23 35 09 89 eller diætist Malene Brodersen Jessen på mail [email protected] eller på tlf. 63 52 55 24.

Ansøgning

Du søger jobbet ved at sende din ansøgning via "Send ansøgning" knappen nederst på siden senest 25.11.2019.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 49 2019.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=237a25a5)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Personlig træner", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ærøskøbing.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Personlig træner
  • Ærøskøbing
  • Mandag den 25. november 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som personlig trænere i Ærøskøbing

Herunder ser du udviklingen i udbudte personlig træner i Ærøskøbing over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal personlig trænere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte personlig trænere i Ærøskøbing over tid

Dato Alle jobs som personlig trænere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0