Rådgiver - Ungecenter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Greve

En af vore dygtige rådgivere har søgt nye udfordringer. Vi søger derfor en ny kollegaer, der brænder for at arbejde systematisk og ressourceorienteret med uddannelses- og beskæftigelsesindsatsen. Det er vigtigt at du kan have mange bolde i luften, arbejder udviklingsorienteret og løbende formår at omstille arbejdsgange og metoder til de aktuelle behov.

Du vil blive en del af et forholdsvis nyt Ungecenter og derfor vil du være med til at videreudvikle den kultur og fælles metode vi øver os på, for på tværs af fagligheder indenfor social, uddannelse og beskæftigelse, at skabe helhedsorienterede indsatser for de unge - altid i et tæt samarbejde med de unge. Vi anvender blandt andet en løsningsorienteret tilgang og et fælles sprog, når vi sparrer på tværs omkring komplekse sager.

Du bliver en del af et Ungeteam, som pt består af 5 rådgivere. Teamet varetager den almindelige sagsbehandling for målgruppen, og vi er kendt for at have fokus på systematisk tværfagligt samarbejde, hvor det centrale er, at hjælpe de unge med at få etableret en tilknytning til en uddannelsesinstitution eller til en jobindsats.

Vi arbejder med udgangspunkt i LAB loven med uddannelses- og aktivitetsparate unge 18-29 år. Vi har en intensiveret indsats for de åbentlyst uddannelsesparate og arbejder med individuelle håndholdte indsatser overfor unge som kan have både fysiske- og psykiske- samt sociale udfordringer. Derfor er kendskab til afklaring af unges støttebehov og interesse i at støtte unge med bl. a. personlighedsforstyrrelser, autismespektrumforstyrrelser, misbrug og sociale problematikker et must.

Vi arbejder tæt sammen med uddannelsesvejledningen, distriktspsykiatri, kriminalforsorg, misbrugscenter og diverse eksterne og interne aktører, som vi henviser til.

Vi har fokus på at samarbejde omkring overgangen fra børneområdet til voksenområdet.

Der er en del administrativt arbejde forbundet med stillingen, hvorfor det er et krav at du arbejder struktureret og formulerer dig præcist i dansk både i skrift og tale. Vores fagsystem er Fasit, så kendskab til dette vil bestemt være en fordel.

Vi brænder alle for vores arbejde og glæder os til at tage imod dig. Vi er kendetegnet ved et godt kollegaskab, faglig sparring og en grundig oplæring af nye kolleger.

Om dig:

Du skal være uddannet socialrådgiver eller socialformidler eller have anden relevant erfaring fra arbejdet indenfor myndighedsområdet, gerne fra arbejde som rådgiver i et jobcenter. Derudover forventer vi, at du brænder for at samarbejde med de unge og andre fagpersoner.

Du er god til at indgå i relationer og inspireres af nye tiltag, ideer og muligheder. Du er ikke bange for at selv at tage initiativ og være drivkraften.

Du arbejdet systematisk med et godt overblik, have interesse for og kendskab til lovgivningen, uddannelsesmuligheder og tilbud. Du ser IT som en vigtig og nødvendig del af opgaveløsningen.

Vi tilbyder

Du bliver en del af en familievenlig arbejdsplads med flekstid og kun 25 min. fra Hovedbanegården. Du får gode kolleger, der har humor og som hjælper hinanden, samt plads til din faglige og personlige udvikling. Du vil få en grundig oplæring, gode kollegaer at sparre med, samt løbende støtte fra en faglig koordinator.

Har du spørgsmål?

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder Helle Thorning eller faglig konsulent Louise Herskind på tlf. 43979797

Løn og ansættelse

Stillingerne er på 37 timer ugentligt og lønnen fastsættes efter forhandling med din faglige organisation og principperne i Ny Løn.

Ansøgningsfrist

Vi holder samtaler den 9. august 2021 og glæder os til at modtage din ansøgning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "PR-konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • PR-konsulent
  • Greve

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pr-konsulenter i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte pr-konsulent i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pr-konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pr-konsulenter i Greve over tid

Dato Alle jobs som pr-konsulenter
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2