Er du vores nye administrative rådgiver, som bl.a. skal fungere, som administrator for vores fagsystem Schultz Fasit?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Greve

Vil du være med til at udvikle, drifte, supportere og sikre korrekt anvendelse af arbejdsmarkedsområdets fagsystem – i tæt samarbejde med brugerne? Så bliv en del af Center for Job og Social i Greve. Et center, som varetager opgaver inden for beskæftigelse, integration, ungevejledning, handicap, psykiatri, misbrug og indsats til socialt udsatte.

Du vil blive forankret i det administrative team, som er en del af Team Job og Virksomhedsservice. Du får omkring 25 kolleger, som udgør en medarbejdergruppe bestående af beskæftigelsesrådgivere, virksomhedskonsulenter, faglig konsulent og administrative rådgivere. Derudover, vil du have et tæt samarbejde med superbrugere, faglige konsulenter og teamledere på tværs af de andre teams i centret.

Vi er et hold med forskellige fagligheder, uddannelser, baggrunde og kompetencer. Vi arbejder alle for at være med til at gøre en forskel for kommunens borgere og brugere. Indbyrdes sparring er centralt for, at vi lykkes med implementering og drift, ligesom vi vægter relationelle kompetencer og implementeringskompetencer højt.

Vi søger en medarbejder med erfaring fra arbejdsmarkedsområdet, og gerne med faglig baggrund fra et jobcenter. Du kommer til at arbejde med det fagsystem, der anvendes i Jobcenteret (Schultz Fasit). Du skal derfor have en overordnet forståelse for sammenhængene og snitfladerne i arbejdsmarkedssystemer og gøre en dyd ud at hjælpe brugerne i det daglige. Vi ser også gerne, at du har erfaring med at skabe nye processer og arbejdsgange inden for arbejdsmarkedsområdet. Du kommer til at arbejde tæt sammen med superbrugerne i centret, de faglige konsulenter og teamlederne

Du bliver en del af det administrative team, som også varetager administratoropgaver og andre generelle administrative opgaver.

Opgaverne vil være:

IT faglig systemadministration:

  • Systemadministration
  • Fejlindmeldinger
  • Opdateringer
  • Nye releases
  • Kommunikation ift. driftsstatus mv.
  • Leverandørkontakt

Fagligt relaterede opgaver i forhold til IT understøttelse:

  • Sparring med ledere og fagkonsulenter på Arbejdsmarkedsområdet
  • Support
  • Undervisning
  • Datasikring
  • Implementeringsopgaver af nye moduler og snitflader mv.
  • Deltagelse i Erfamøder
  • Ansvar for kontakt med superbrugerne

Generelle administrative opgaver:
Betjening af vores borgere med telefoner, mails og direkte henvendelser,. Du skal journalisere indgående post og varetage lettere korrespondance. Administrativ support tilopgaver på tværs af centret og indgå i løsningen af diverse opgaver i den administrative team sammen med kollega

Faglige kvalifikationer:

Godt kendskab til IT systemer, der anvendes på arbejdsmarkedsområdet. Forståelse for snitflader mellem f.eks. fagsystemer og DFDG. Du har måske en sagsbehandlerbaggrund eller anden relevant administrativ erfaring fra arbejdsmarkedsområdet. Du har kendskab til lovgivning i relation til systemanvendelse af jobcentersystem. Du er målrettet og sætter en ære i at sætte tydelige krav til vores samarbejdspartnere og griber opgaver systematisk an. Du har gode kommunikative evner i tale og skrift.

Du sætter en dyd i at bidrage til den fælles daglige drift i eget teamet. Du dyrker det gode fælles samarbejde, hvor du forstår at sætte dig selv og dine kollegaer i spil så I sammen kan spille hinanden gode.

Arbejdspladsen:

Vi lægger vægt på god trivsel i hverdagen. Det betyder, at medarbejderne har indflydelse på deres eget arbejder og de betingelser, arbejdet foregår under. Hertil kommer forudsigelighed, social og faglig støtte fra leder og kollegaer, mening i arbejdet, anerkendelse samt passende klare krav. Vi lægger også vægt på, at både arbejdspladsen og den enkelte medarbejder hele tiden udvikler sig. Som nyansat medarbejder får du en introduktionsplan samt sidemandsoplæring.

Løn - og ansættelsesforhold

Stillingerne er på 37 timer om ugen med flekstidsordning. Lønnen fastsættes efter forhandling med din faglige organisation og principperne i Ny Løn. Jobbet ønskes besat hurtigst muligt.

Arbejdsstedet er Greve Rådhus, Rådhusholmen 10, 2670 Greve. Vores arbejdsplads ligger i gåafstand fra Greve Station, hvor der er 25 min. til Hovedbanegården.

Ansøgningsfrist og samtale

Ansøgningsfristen er den 16. december 2022. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler onsdag d. 21. december.

Har du spørgsmål?

Hvis du vil høre mere om jobbet som administrativ rådgiver, kan du kontakte leder for Job og Virksomhedsservice Susan Jørgensen tlf.: 20 48 09 75, mail: [email protected].



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "PR-konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • PR-konsulent
  • Greve

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pr-konsulenter i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte pr-konsulent i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pr-konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pr-konsulenter i Greve over tid

Dato Alle jobs som pr-konsulenter
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 1