Økonomikonsulent til understøttelse af forsknings- og udviklingsprojekter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Har du flair for at skabe overblik, og er du interesseret i økonomiopfølgning? Trives du med mange kontaktflader og samarbejdspartnere? Så er stillingen måske noget for dig.

På Institut for Sygeplejerske- og Ernæringsuddannelser på Københavns Professionshøjskole (KP) søger vi en konsulent til at varetage økonomiopfølgning på vores forsknings- og udviklingsprojekter.

Om jobbet
Vi er i en spændende udvikling, hvor forsknings- og udviklingsområdet udvikler sig, og hvor vi, på tværs af KP’s institutter, styrker samarbejdet om projektunderstøttelsen. Du vil blive en del af et arbejdsfællesskab med kolleger med lignende opgaver og med mulighed for faglig sparring og vidensdeling.

I dagligdagen vil du have fokus på arbejdet med en række centrale processer og styringsværktøjer i relation til projekter. Du vil, i tæt samarbejde med forsknings- og udviklingslederen, få til opgave at understøtte det løbende arbejde med økonomisk opfølgning på igangværende forsknings- og udviklingsprojekter, med reference til sekretariatslederen.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Udarbejdelse af budgetter på instituttets forsknings- og udviklingsprojekter i samarbejde med projektledere og forskningslederen
  • Løbende systematisk budgetopfølgning på igangværende projekter
  • Løbende samt afsluttende afrapportering på eksternt finansierede projekter med fokus på særlige bevillingskrav
  • Løbende økonomisk rådgivning til projektledere
  • Håndtere fakturaer og løse ad hoc-opgaver inden for økonomi i forhold til hele instituttet
  • Generelle analyseopgaver i forhold til Business Intelligens.

Om dig
Vi forventer, at du:

  • har kendskab til og gerne erfaring med at arbejde med økonomiopfølgning fra lignende job; du kan gennemskue budgetter og følge op på dem
  • er struktureret, logisk tænkende og har erfaring med at arbejde med tal og kvantitative data – herunder erfaring med Excel
  • har stærke samarbejdsevner og kan samarbejde med mange forskellige fagligheder
  • forstår at videreformidle økonomiske tal på en let og forståelig måde til ikke-økonomer
  • har en relevant uddannelse, fx cand.merc., administrationsøkonomi eller anden uddannelse inden for administrations- og økonomiområdet
  • er handlingsorienteret, engagerer dig i at udvikle opgaverne og leverer kvalitet i opgaveløsningen
  • har erfaring og interesse for at samarbejde på tværs og med forskellige faggrupper
  • er positiv og rummelig og har lyst til at indgå i fællesskabet.

Du kan have erfaring fra både den offentlige og private sektor. Er du nyuddannet med 'drive' og gåpåmod, hører vi også gerne fra dig.

Om os
I sekretariatet for Institut for Sygeplejerske- og Ernæringsuddannelser er vi 16 medarbejdere, som på forskellig måde understøtter driften og udviklingen af uddannelserne. Vi arbejder med alt fra strategi og kommunikation til økonomi og koordinering af praktikophold på vores praktiksteder. Vi er kendetegnet ved at samarbejde og styrke sammenhængen på tværs, og du vil ligeledes indgå i et arbejdsfællesskab for flere institutter, som understøtter forskning- og udviklingsprojekter.

Vi er i Sekretariatet optaget af at deltage nysgerrigt og aktivt i instituttets fælles opgave med at uddanne studerende, og af at understøtte og deltage i samarbejde og læring på tværs af uddannelser og administration på KP. Vi vægter, at det både skal være meningsfuldt og sjovt at gå på arbejde.

Instituttet rummer landets største sygeplejerskeuddannelse med næsten 4000 studerende samt Ernæring- og Sundhedsuddannelserne med cirka 750 studerende. Vores uddannelser er fordelt på campusområder på Nørrebro og i Hillerød. Vi er godt 200 ansatte på instituttet og har ca. 25 forsknings- og udviklingsprojekter.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som økonomikonsulent med start den 1. februar 2023. Arbejdstiden er på 37 timer om ugen.

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og den relevante organisation. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Arbejdspladsen er beliggende på Tagensvej 86, 2200 København N.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Sekretariatsleder Tine Weber på tlf.: +4530353066.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 16-12-2022.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 51.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København N

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af at være den, der følger op, altid er et skridt foran og som skaber struktur og fremdrift? Har du erfaring med processtyring og ledelsessupport – gerne fra en større international virksomhed? Er du en naturlig tovholder og kan fungere som kontorets koordinator?
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København K

    Er du struktureret, og mestrer du det store overblik? Har du erfaring med ledelsesbetjening, kalenderstyring, journaliseringssystemer og generelle administrative opgaver? Og har du lyst til at arbe..
    • Administrativ medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København K

    Opportunity Executive Assistant to Vice President and Senior Directors (maternity cover)Fixed Term Contract until March 2025Location: Copenhagen, Maersk HQCompany Overview:Maersk .
    • Administrativ medarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København N over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 5
11. juni 2024 5
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 3
1. juni 2024 3
31. maj 2024 4