DUF søger politisk konsulent og presserådgiver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Vil du være med til at sikre, at DUF og ungdommen får en stærkere stemme i medierne? Har du politisk flair, og finder du det naturligt at stå i rådgiverollen? DUF – Dansk Ungdoms Fællesråd søger en politisk konsulent og presserådgiver, der med stærke journalistiske kompetencer kan tage ansvar for og rådgive i det daglige pressearbejde i tæt samspil med DUFs politiske ledelse og projektafdelinger.

Om jobbet

Arbejdet i DUFs kommunikations- og presseteam foregår i højt tempo og med mange bolde i luften samtidig. Som presserådgiver skal du håndtere pressehenvendelser til DUF, rådgive den politiske ledelse i pressehåndtering og varetage den proaktive presseopgave i at finde og pitche de gode historier fra DUFs arbejde med demokrati, unge og foreningsliv.

I stillingen som politisk konsulent og presserådgiver vil din hverdag derfor være kendetegnet ved daglig journalistkontakt, og du vil skulle bidrage til udarbejdelse af pressemeddelelser, debatindlæg, baggrundsbriefinger, nyhedsoverblik mv. Derudover vil du også indgå i DUFs arbejde med politisk interessevaretagelse for at forbedre vilkårene for børn og unges foreningsliv i Danmark.

Du bliver en del af DUFs afdeling for politik, presse og kommunikation, der består af to kommunikationskonsulenter, to politiske konsulenter, to internationale konsulenter og en politisk chef. Samtidig skal du være i stand til at indgå i et konstruktivt samarbejde med de mange engagerede og dygtige medarbejdere i organisationens øvrige afdelinger.

Om dig
Vi søger en engageret, nysgerrig og kompetent politisk konsulent og presserådgiver, som har et stort drive, der også gerne smitter af på andre. Det er et stort plus, hvis du har erfaring fra et medie, presseafdeling eller politisk parti/organisation. Vi forestiller os, at:

  • Du har en journalistisk, kommunikationsfaglig eller samfundsvidenskabelig uddannelse og en skarp pen, der kan vinkle og sælge pressehistorier
  • Du har forståelse for og kendskab til mediernes dagligdag og arbejdsmetode
  • Du har politisk tæft og forståelse for arbejdet i en medlemsorganisation
  • Du har et veludbygget politisk og/eller fagligt netværk
  • Du skriver flydende og fejlfrit
  • Du er god til hurtigt at sætte dig ind i historier og projekter, som du ikke har været en del af fra starten

Det er desuden en fordel, hvis du har kendskab til foreningslivet og har erfaring med at være i en politisk ledet organisation.

Om DUF
DUF er en paraply- og interesseorganisation for 80 børne- og ungdomsorganisationer i Danmark. Spejdere, rollespillere, studenterorganisationer, kirkelige foreninger, miljøorganisationer og de politiske ungdomsorganisationer er blandt medlemmerne. Som service- og interesseorganisation arbejder DUF for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.

I DUF bliver du en del af en engageret paraplyorganisation med et stærkt hold af unge medarbejdere på sekretariatet, som alle brænder for at gøre en forskel for foreningslivet i de danske børne- og ungdomsorganisationer. DUF er en politisk styret organisation, som er drevet af unge frivillige kræfter, og der er en uformel stemning og højt humør. Det er vigtigt, at du har lyst til at arbejde for og understøtte et hus med et højt tempo og mange aktiviteter for engagerede, dygtige unge frivillige.

Løn og ansættelsesforhold

Ansættelsen er på fuld tid med løn efter kvalifikationer og individuel forhandling i henhold til DUFs gældende lønpolitik.

Ansøgning

Send din ansøgning her.

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er d. 22. april kl. 12. Samtaler afholdes løbende.

DUF værdsætter mangfoldighed blandt sine ansatte og opfordrer alle uanset køn, etnicitet eller tro til at søge stillingen.

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved at henvende dig til politisk chef Daniel Branislav Christensen på [email protected] eller på tlf. 60 77 46 79. Send gerne en sms, hvis telefonen ikke bliver taget, og så vil der blive vendt tilbage til dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "PR-konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • PR-konsulent
  • København Ø
  • Fredag den 22. april 2022

Lignende jobs

  • Praktikant til PR-bureau

    Promote it søger praktikant til efterårssemestret 2024Brænder du for at arbejde med PR, storytelling, sociale medier og kommunikation? Hos PR- og kommunikationsbureauet Promote it har du muligh..
    • PR-konsulent
    • København K
    Få mere info
  • Producer

    ProducerSamsøe Samsøe is looking for a Producer to join the Copenhagen office full-time. In this role, you will be responsible for coordinating all marketing imagery: seasonal campaigns, editor..
    • PR-konsulent
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pr-konsulenter i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte pr-konsulent i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pr-konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pr-konsulenter i København Ø over tid

Dato Alle jobs som pr-konsulenter
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0