Projektleder med ledelsesansvar til Danmarks førende anlægsvirksomhed [xxxxx], Felsted ved Aabenraa

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aabenraa


Selvkørende og stabil projektleder til Landskab og Anlæg-divisionen hos hededanmark.

Vil du være med til at skabe en bæredygtig fremtid med naturen som partner? Kan du lede en afdeling med ni medarbejdere og sikre stabil udførelse af opgaver som etablering af parker, grønne områder og tilhørende anlæg? Har du erfaring med salg, kundepleje, tilbudsgivning og eksekvering? Så kan du være den projektleder, vi søger til hededanmark Landskab og Anlæg i Sønderjylland.

Som projektleder for hededanmark Landskab og Anlæg i Sønderjylland driver du selvstændigt en anlægsgartner- og entreprenørafdeling med ni medarbejdere, der både er faglærte og ufaglærte. Dine ansvarsområder er, udover daglig ledelse af afdelingen, salg, projektering og gennemførelse af projekter, der primært omhandler etablering af belægninger og grønne områder.

Du sikrer en stabil eksekvering af projekterne og identificerer samtidig opgaver hos både nuværende og nye kunder. Dette indebærer også udarbejdelse af tilbud og sikring af økonomien i afdelingen med reference til regionschefen.

International og traditionsrig virksomhed

hededanmark a/s er en international anlægs-, handels- og servicevirksomhed inden for det grønne område og har i dag udviklet sig til at være Danmarks største og ledende leverandør af pleje- og serviceydelser til skoven, det åbne land, have- og parkanlæg samt det åbne rum i byerne.

Divisionen Landskab og Anlæg står blandt andet for etablering af grønne områder, belægninger, afvanding, grønne tage og parker. Den sønderjyske afdeling i Felsted ved Aabenraa bliver drevet i samspil med de øvrige anlægsafdelinger i Vejle, Odense og Aarhus.

Erfaring med ledelse og kundepleje

Du har en baggrund som anlægsgartner, tømrer, kloakmester, bygningskonstruktør, ingeniør eller lignende. Din tilgang til opgaverne er pragmatisk, og du har erfaring med ledelse af et projektteam, gerne fra en større organisation. Derudover har du erfaring med salg, kundepleje, tilbudsgivning og eksekvering af projekter samt et solidt kendskab til IT, herunder ERP-systemer.

Du får en vigtig rolle i en traditionsrig og veldrevet virksomhed med økonomisk og miljømæssig bæredygtighed som omdrejningspunkt.

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen på POULSEN-job.dk

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om hededanmark

hededanmark plejer, vedligeholder og udvikler naturværdier til gavn for mennesker, miljø, klima og samfund i Danmark og internationalt. Faglighed, værdiskabelse og nytænkning er kerneværdierne i virksomheden. hededanmark, der har ca. 1.000 medarbejdere på 25 kontorer i Danmark og kontorer i en række andre lande, er en del af Hedeselskabet, som har skabt grøn innovation siden 1866. Se mere på hededanmark.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Aabenraa.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Aabenraa

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Aabenraa

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Aabenraa over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Aabenraa over tid

Dato Alle jobs som projektledere
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1