Erfaren projektleder til planlægning- og energiprojekter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

Om jobbet

Antallet af planlægnings- og miljøvurderingsopgaver hos Geopartner er stigende, særligt inden for vedvarende energi. Derfor har teamet på 7 medarbejdere vokseværk og søger en ny kollega, der skal være med til at sikre fremdrift for vores kunder, hvor vi blandt andet arbejder med den grønne omstilling, bæredygtig planlægning, by- og ejendomsudvikling samt klimaindsatser.

Vi arbejder hele tiden målrettet på at styrke vores position inden for planlægningsorienterede opgaver for kommunale forvaltninger og private projektudviklere i hele landet. Derfor er det vigtigt, at du også har lysten til at videreudvikle og løse nye opgaver hos både eksisterende og potentielle kunder.

Fagligt får du en afvekslende hverdag med varierende arbejdsopgaver, der kan omfatte:

  • projektledelse af planopgaver, herunder koordinering og økonomisk ansvar ved opgaveløsningerne
  • rådgivning af kommuner og private projektudviklere i plan- og miljøforhold
  • udarbejdelse af lokalplaner og kommuneplantillæg
  • udarbejdelse af planmæssige redegørelser og analyser samt deltagelse i borgermøder mv.
  • udarbejdelse af miljøvurderinger, herunder miljørapporter og miljøkonsekvensrapporter

Vi har et godt arbejdsmiljø med stor rummelighed, hvilket blandt andet betyder, at vi giver mulighed for fleksible arbejdstider og hjemmearbejde efter aftale. Vi har en arbejdsplads, hvor vi er nærværende og opmærksomme på hinanden, og så har vi en uformel omgangstone med godt humør og respekt for hinanden.

Det optimale er, at du møder ind på vores kontor i Viborg eller Aalborg, men vi er åben overfor at drøfte andre muligheder. Jobbet er en fuldtidsstilling på 37 timer, men muligt med reduceret arbejdstid, hvis det ønskes.

Om dig

Om du er uddannet byplanlægger, ingeniør, urban designer, geograf, landinspektør eller lignende er ikke det vigtigste. Din nuværende faglighed er vigtigst, og har du erfaring med planlægning inden for grøn energi, bæredygtighed og klimatilpasning, er det en fordel.

Om du motiveres af projektlederrollen eller vil have ansvaret for enkelte projektleverancer, så har vi et behov, da vi har en bred vifte af opgaver, hvor du skal trives med at få puslespillet til at gå op.

Du bliver en del af en virksomhed med mange forskellige kompetencer, med stor grad af tværfaglighed og fokus på samarbejde samt udvikling af den enkeltes kompetencer. Vi forventer derfor, at du er klar til at dele din faglighed med kollegaer, og er nysgerrig på andre fagligheder.

Vi forventer, at du:

  • arbejder struktureret og selvstændigt med planrelaterede opgaver
  • bevarer overblikket i en dagligdag med mange projekter i luften
  • har indgående kendskab til relevant lovgivning inden for fysisk planlægning og miljøområdet
  • har stor viden og erfaring ved udformning og formulering af lokalplantekst
  • har gode kommunikationsevner og kan skabe gode relationer til kunder og kollegaer
  • har nogle års erfaring som planlægger, enten fra den kommunale forvaltning eller det private erhvervsliv.

Du kommer til at styre dine egne projekter/opgaver, tage egne beslutninger i samarbejde med kunden og vejlede denne med henblik på de gode løsninger. Jobbet kræver, at du kan arbejde selvstændigt, og trives med at tage ansvar og være en nøgleperson for kunden.

Vi lægger desuden vægt på, at din personlighed passer til et team med høje ambitioner, der arbejder i et uformelt fællesskab, hvor der er et tæt samarbejde mellem kollegaerne for at sikre fremdrift i opgaverne.

Bliv en del af Geopartner

Vi er 255 medarbejdere fordelt på 24 kontorer, da vi tilstræber at være lokalt forankret. Du bliver en del af et stærkt fagligt miljø, der samarbejder på tværs af faggrupper både lokalt og på tværs af landet, så vi kan tilbyde vores kunder helhedsløsninger. Sammen skaber vi et professionelt og godt arbejdsmiljø, hvor der også er plads til et godt grin, og hvor du altid har en kollega, der kan hjælpe dig, hvor du ikke selv er specialist. Vores omgangstone og kultur er uformel, og vi lægger vægt på kollegialt sammenhold på tværs af faggrupper og alder.

Hele Geopartner mødes to til tre gange om året, hvor det interne netværk styrkes gennem faglige og sociale aktiviteter. Stort set alle medarbejdere er medlem af vores aktive personaleforening, hvor der tilbydes arrangementer af social karakter, også på tværs af kontorer og områder.

I Geopartner sørger vi ikke kun for, at vores instrumenter, biler og IT-udstyr er af den bedste kvalitet. Hos os er din tid til vidensdeling og uddannelse højt prioriteret, således vi sikrer et stærkt fagligt niveau, og giver hver enkelt medarbejder mulighed for at udvikle sig. I denne film kan du se vores medarbejdere fortælle, hvordan det er at arbejde i Geopartner.

Lyder det som noget for dig?
Så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Har du spørgsmål, er velkommen til at kontakte teamleder og landinspektør Carsten Angermair Elfrom på tlf. 3080 8247 eller områdechef Mette Ellekær på tlf. 4081 0018. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette medarbejder.

Ansøgningsfristen er 20.01.2023.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Aalborg Øst
  • Fredag den 20. januar 2023

Lignende jobs

  • Seniorprojektleder til Vand- og afløbsområdet hos ...

    Vi søger en positiv, driftig og ambitiøs afløbsingeniør med flair for projektledelseOm stillingenProjektering og rådgivning inden for afløbsteknik er én af Artelia’s mange kerneydelser. Vor..
    • Projektleder
    • Aalborg Øst
    Få mere info
  • Er du vores nye ERP-projektleder?

    Er du kommet til et sted i livet, hvor du trænger til luftforandring og søger efter en virksomhed, der er økonomisk robust, med en vækst på 100 % over de sidste 3 år og i dag omsætter for +700 mio..
    • Projektleder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Projektleder i Aalborg

    Vil du have faglig udvikling i en af Europas førende producenter af indfrysningsudstyr til fødevareindustrien? Vil du være projektleder i en virksomhed med sund økonomi, hvor der er fokus på optime..
    • Projektleder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Analytisk projektleder til Logistics & Automation

    <p>Er du en alsidig projektleder med analytisk tæft og interesse for logistik og automation? Trives du i et tværfagligt miljø, hvor din tekniske forståelse og projektledelsesevner er nøglen t..
    • Projektleder
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Aalborg Øst over tid

Dato Alle jobs som projektledere
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1