Technical Lead

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg SV

Logimatic Solutions er netop blevet købt af den internationale koncern RINA, og der er store ambitioner om at udvide i Aalborg. Derfor er vi allerede nu er på udkig efter flere nye kollegaer, der har lyst til at tage med på denne rejse som RINA Digital Solutions.

Er det dig, som vi leder efter? Du har nogle års erfaring med softwareudvikling og er klar på at gå forrest i jagten på de bedste tekniske løsninger som Technical Lead i vores afdeling i Aalborg. Stillingen er nyoprettet og du bliver en del af et kompetent team med fagligt dygtige udviklere, som har det sjovt med hinanden.

Om jobbet
Du bliver en del af vores team af Technical Leads, og i fællesskab er I ansvarlige for teknisk design samt planlægning og gennemførelse af udviklingsopgaver. Opgaverne spænder fra større projekter såsom nye moduler og teknologier til mindre udvidelser af eksisterende funktionalitet.

Du får en vigtig rolle og kommer til at samarbejde med adskillige afdelinger i organisa- tionen. Sammen med vores Projektafdeling, Salgsafdeling, UX og vores kunder er du med til at levere gode tekniske løsninger af høj kvalitet, hvor det primære fokus er en god og værdifuld løsning til kunden.

Udviklingsopgaverne bliver løst i samarbejde med vores udviklere, og det bliver dit ansvar at planlægge og estimere opgaverne samt at afklare eventuelle spørgsmål og udfordringer. Samtidig skal du sikre, at opgaven er veldefineret og at slutproduktet er af høj kvalitet. På sigt vil du komme i kontakt med alle grene af udviklingsprocessen fra UX til release - og med fokus på agil projektledelse og udvikling.

Om dig
Vi forestiller os, at du arbejder med softwareudvikling og har en projektleder gemt i maven. Måske du allerede har rollen som Tech Lead i dag - eller måske er du udvikler, som er klar til nye Lead udfordringer.

Du formår at bringe din tekniske baggrund i spil, når du træffer designmæssige beslutnin- ger, hvor du kombinerer teknik med funktionelle krav. Det er desuden vigtigt for dig, at du skaber skalérbare og vedligeholdelsesvenlige løsninger. Du sætter en ære i at finde den bedste løsning til kunden. Der vil også være mulighed for at kode, hvis du stadig har passion for det.

Dit mindset er positivt, humøret er højt, og du søger aktivt ny viden indenfor dit arbejdsområde. Med den indstilling vil du være et godt match med hele udviklingsteamet og det øvrige SERTICA-team.

Vi forventer, at du har:

  • Relevant videregående teknisk uddannelse som datamatiker, ingeniør, datalog eller IT-projektledelse
  • Bred erfaring med IT-projektledelse
  • En positiv indstilling og lyst til at påvirke tingene
  • Et drive og selvstændighed, men evner også at arbejde i teams
  • Ambitioner og formår at have mange bolde i luften
  • Gode sprogkundskaber og kan begå dig på dansk og engelsk
  • Et positivt mindset med godt humør og gå-på-mod

Det er desuden et plus, hvis du har erfaring med:

  • Agil udvikling
  • Continuous integration and delivery
  • Leverance af software projekter
  • Versionsstyring

Vi tilbyder 
En international arbejdsplads med rig mulighed for at gøre karriere. Du får mere end 4000 kollegaer fordelt i mere end 70 lande, og du kan være med til at gøre en forskel og komme med på vores globale rejse. Du kan påvirke din egen udvikling og udfordre dig selv i opga- verne.

Der er høj grad af frihed og vi har introduceret SMART working, så du har mulighed for at sammensætte arbejdsugen med delvis hjemmearbejde. Mange af os kommer dog på kon- toret de fleste dage, fordi vi har et godt sammenhold og fællesskab både i og på tværs af afdelingerne.

Til dagligt kommer du til at sidde på kontor i Aalborg sammen med 50 initiativrige kollegaer. Her vægter vi højt humør og er altid friske på en sjov bemærkning. Det sociale sammenhold er vigtigt for os, og vi nyder at tilbringe tid med hinanden – også i fritiden. Vi håber derfor, at du også vil være en del af det fællesskab.

Frynsegoder:

  • Aktiv personaleforening med flere årlige udflugter og fester
  • Frokostordning
  • Gratis kaffe, sodavand og frugt
  • Interne sprogkurser
  • Attraktiv pensionsordning
  • 6 ugers ferie

Ansøgning 
Send din ansøgning og CV via www.sertica.com/careers/ og dette link til jobbet

https://rina.career.emply.com/da/ad/technical-lead/m892hu

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Aalborg SV
  • Onsdag den 01. december 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Aalborg SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Aalborg SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Aalborg SV over tid

Dato Alle jobs som projektledere
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0