To nye sundhedsvidenskabelige konsulenter til Behandlingsrådets sekretariat!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg SV

Vil du være en del af en organisation med høje ambitioner for det danske sundhedsvæsen og har du lyst til at arbejde med evalueringer af sundhedsteknologier?
Så er du måske en af vores to nye sundhedsvidenskabelige konsulenter i Behandlingsrådets sekretariat!

Om Behandlingsrådet
Behandlingsrådet er etableret af de fem regioner og har til formål at bidrage til højere kvalitet i behandlingen i sundhedsvæsenet, mere lighed i sundhed, mere ensartet praksis på tværs af de fem regioner og samtidig dæmpe udgiftspresset. Dette skal ske med udgangspunkt i systematiske evalueringer og analyser af nye og eksisterende sundhedsteknologier, efterfulgt af nationale anbefalinger for anvendelse af teknologierne.

Behandlingsrådet arbejder inden for følgende principper: ”Mest sundhed for pengene”, ”Faglighed og armslængde til det politiske system”, ”Åbenhed” og ”Lighed”.

Behandlingsrådet består af et besluttende råd, et sekretariat og en række faglige udvalg.

Sekretariatet består aktuelt af 20 medarbejdere og udbygges i takt med at Behandlingsrådets opgaver konsolideres. Sekretariatet er sammensat af medarbejdere med kompetencer indenfor de metoder, der benyttes i evalueringer og analyser, herunder erfaring med bl.a. effektstudier, økonomiske studier, systematisk litteratursøgning og statistik samt medarbejdere med kompetencer indenfor planlægning og projektledelse på sundhedsområdet. Sekretariatet forbereder Rådets møder og betjener via projektteams de faglige udvalg i deres arbejde med evalueringer og analyser.

Om jobbet
Dine opgaver vil primært være følgende:
  • Skabe og formidle overblik over et sygdoms-, behandlings- eller teknologiområde og de primære problemstillinger på området
  • Fremsøge, screene, vurdere og sammenfatte videnskabelig litteratur vedr. de sundheds- og teknologiområder, der behandles af Behandlingsrådet
  • Interagere med virksomheder, klinikere, patienter og ”administratorer”
  • Planlægge og bidrage til udarbejdelse af evidensbaserede evalueringer og analyser vedr. forskellige typer sundhedsteknologier og behandlinger (i samarbejde med fagudvalg bestående af bl.a. kliniske eksperter og patienter)
  • Belyse sundhedsteknologier mht. klinisk effekt og sikkerhed, patientperspektiver og organisatoriske perspektiver og bidrage med faglig sparring og rådgivning vedr. disse jf. de faglige standarder og retningslinjer, der er fastlagt af Behandlingsrådet
  • Sikre at Behandlingsrådet træffer beslutninger på et fagligt velfunderet grundlag vedrørende klinisk effekt og sikkerhed, patientperspektiver og organisatoriske perspektiver
  • Bidrage til den faglige udvikling i sekretariatet og deltage i udviklingen af metoder og koncepter for sekretariatets arbejde

En væsentlig del af dit arbejde vil bestå i at indgå i de projektteams, der nedsættes for hver af Behandlingsrådets evalueringer og analyser samt øvrige opgaver. Disse teams består som udgangspunkt af to sundhedsvidenskabelige konsulenter samt en konsulent. Aktuelt er Behandlingsrådet i gang med større analyser inden for bl.a. kunstig intelligens som støtte til koloskopi samt inden for diabetesteknologi, og du kan forvente at få en rolle inden for en af disse analyser.

Vi har stort fokus på at udvikle vores processer og rutiner. Du skal derfor have lyst til at komme ind i en organisation i bevægelse, og hvor opgaver vil blive defineret efterhånden som vi konsolideres.

Om dig
Du skal være klar til en rolle i en organisation, hvor vores fælles indsats sætter et præg på fremtidens sundhedsvæsen. Du bliver en del af en arbejdsplads, der bygger på tillid og hvor der er fokus på høj faglighed, fælles opgaveløsning, tæt samarbejde med mange forskellige aktører i og uden for organisationen, og det skal du kunne trives i. Du vil desuden opleve en arbejdsplads, hvor medarbejderne forventes at tage del i udviklingen af såvel organisationen som opgaveløsningen.

Vi forventer, at du:
  • har en videregående sundhedsvidenskabelig eller sundhedsteknologisk uddannelse (f.eks. medicin, medicin med industriel specialisering, sundhedsteknologi) eller en sundhedsfaglig uddannelse kombineret med relevant akademisk overbygning (f.eks. klinisk videnskab og teknologi)
  • har erfaring med kontakt til klinikere og patienter
  • har erfaring med udarbejdelse af meta-analyser og/eller evidensbaserede evalueringer på sundhedsområdet, herunder fremsøgning, screening, vurdering og syntese af sundhedsvidenskabelig litteratur til belysning af problemstillinger og spørgsmål vedr. sygdoms-, behandlings- og teknologiområder inden for Behandlingsrådets felt
  • kan gennemskue og overskue komplekse problemstillinger og har blik for den sammenhæng, din opgaveløsning indgår i
  • har kendskab til - eller endnu bedre erfaringer med - gængse værktøjer til vurdering af evidenskvalitet, såsom RoB-2, ROBNIS-I og GRADE
  • kommunikerer sikkert både skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk (nogle evalueringer kræver kommunikation og formidling på engelsk)
  • arbejder struktureret og engageret og er god til at planlægge/koordinere opgaver og processer
  • trives med at samarbejde med mange forskellige aktører og faggrupper og bidrager med en konstruktiv, positiv og udviklingsorienteret tilgang til samarbejde og udvikling af samarbejde
  • møder med god energi og er en god kollega – fagligt såvel som socialt

Det er en klar fordel men dog ikke et krav, at du har praktiske erfaringer med et eller flere af følgende områder: sundhedsvidenskabelig forskning, f.eks. som led i en ph.d.-grad, , teknologivurdering, udarbejdelse af nationale anbefalinger på sundhedsområdet/udarbejdelse af nationale kliniske retningslinjer, sekretariatsarbejde og/eller implementering af nye sundhedsteknologier eller behandlinger.

For kandidater med de rette kvalifikationer og erfaringer er der mulighed for ansættelse på special- /chefkonsulentniveau.

Ansøgning
Ansøgningsfrist er søndag den 16. januar. Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 18., 19. og/eller 20. januar.

Tiltrædelse pr. 1. marts eller gerne tidligere.

Vilkår
Der er gode muligheder for fleksible arbejdstider samt for at arbejde hjemme.

Løn og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst via den forhandlingsberettigede organisation.

Den ansættende myndighed er Danske Regioner.

Arbejdsstedet bliver Novi Science Park, Alfred Nobels Vej 27, 9220 Aalborg Ø.

Vil du vide mere?
Du kan læse mere om Behandlingsrådet på vores hjemmeside, hvor du også kan læse vores proceshåndbog og metodevejledning, som er grundlæggende dokumenter for sekretariatets arbejde. Se mere på www.behandlingsraadet.dk

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte enhedsleder Mette Dencker Johansen på mail [email protected] eller på tlf. 61246170 eller direktør Malene Møller på mail [email protected] eller på tlf. 29629823 (begge holder ferie indtil 3. januar).
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Aalborg SV
  • Søndag den 16. januar 2022

Lignende jobs

  • Projektleder i Aalborg Øst

    Vi søger en positiv, driftig og ambitiøs afløbsingeniør med flair for projektledelseOm stillingenProjektering og rådgivning inden for afløbsteknik er én af Artelia’s mange kerneydelser. Vor..
    • Projektleder
    • Aalborg Øst
    Få mere info
  • Projektleder (studiejob) i Aalborg

    Studentermedhjælper med talent for koordinering og formidling til GAME Streetmekka Aalborg Er du en rollemodel? Brænder du for at motivere andre og skabe fællesskaber? Er du en naturlig formidler..
    • Projektleder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Projektleder i Aalborg

    Jobbet; Du vil i samarbejde med de øvrige projektledere og kalkulationsteamet komme til at stå for styring af el-tekniske entrepriseprojekter i hele Danmark - dog særligt centreret i det nor..
    • Projektleder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Projektleder i Aalborg

    JobbeskrivelseVil du lede rådgivningsprojekter og bidrage til bæredygtige løsninger i en af Danmarks førende virksomheder inden for vand- og spildevandsområdet? Så er du måske den, Krüger leder eft..
    • Projektleder
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Aalborg SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Aalborg SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Aalborg SV over tid

Dato Alle jobs som projektledere
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1