Projektleder til NordEPJ programteam

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Ønsker du at gøre en forskel i det nordjyske sundhedsvæsen, har du forståelse for it-drift, og brænder du for projektledelse? Region Nordjylland søger en erfaren projektleder til driftsklargøringssporet i vores NordEPJ program. Læs mere her - .

Vi søger en projektleder med en stærk projektlederprofil, og som brænder for at levere resultater i en stor, kompleks og politisk ledet organisation. Som projektleder på NordEPJ driftsklargøringssporet bliver du en del af et program med syv andre projektlederkollegaer og to programledere. Programmet er tilknyttet kontoret Strategisk Digitalisering som leder alle koncerndækkende it-projekter, og beskæftiger sig med en bred vifte af projekter, fx EU-udbud, fællesregionale/nationale samarbejdsprojekter, digitaliserings- og generelle it-projekter på de nordjyske sygehuse. Her sidder i alt 20 projektlederkollegaer. Strategisk Digitalisering er en del af Digitalisering og IT som er Region Nordjyllands centrale it-organisation.

Om jobbet:
NordEPJ driftsklargøringsprojektet skal sikre, at driftsplatformen til NordEPJ bliver etableret, og bliver klar til at kunne overgå til drift. Projektet skal implementere et omfattende tekniske setup, der kræves for at holde NordEPJ i luften.

Driftsklargøringsprojektet skal etablere over 150 virtuelle servere, levere NordEPJ drift til omkring 13.000 brugere i hele Region Nordjylland og levere stabil drift til bagvedliggende service som for eksempel ledelsesrapportering, diktering, borgervente systemer med videre.

Den kommende projektleder skal styre vores leverance sikkert i mål med involvering fra en række forskellige projektdeltagere i Digitalisering og IT, samt en større gruppe underleverandører.

Lige nu er projektet i fuld gang med at etablere software og klienter til NordEPJ, og når vores nye projektleder starter, skal denne være med til at sikre at platformen er klar til de første prøver, som indledes i januar 2021. Èn af de vigtigste opgaver bliver organisatorisk og procesmæssig forankring af den kommende drift af NordEPJ, samt forberedelsen til idriftsættelsen.

Om dig:
Vi søger en erfaren projektleder med interesse for og gerne erfaring med sundhedsvæsenet, sundheds-it og it-drift.

Faglige kvalifikationer:
Vores kommende projektleder skal have gode kommunikative færdigheder og evner til at agere hurtigt og med ledelsesmæssig vægt, når nye udfordringer dukker op i udførelsen af ét af de største infrastrukturprojekter i Norddanmark. Du kan forhandle og formidle mellem forskellige niveauer af ledelse og tekniske kompetencer. Du har arbejdet med projektledelse i minimum 10 år, og har mindst én certificering med i bagagen. Du er vant til arbejde tæt med andre projektledere, men er også vant til at stå på egne ben, og selvstændigt sørge for at få udførelsen af planen til at hænge sammen. Din baggrund gør, at du forstår det tekniske domæne, og at du kan tale ind i en kontekst af it-drift, og du har gerne været projektleder for etablering af infrastruktur før.

Region Nordjyllands driftsorganisation er baseret på ITIL 3-principper, hvorfor erfaring med ITIL og eventuel certificering er en meget stor fordel. Region Nordjyllands projektmodel bygger på PRINCE2, hvorfor erfaring med og eventuel certificering i PRINCE2 også vil være en fordel. Andre projektmodeller eller certificeringer vil også have interesse.

Personlige kvalifikationer:
Vi forventer at du har gode samarbejdsevner og derigennem kan skabe gode relationer til dit team. Du har fokus på at få specialister til at arbejde tæt sammen, og du formår at lytte og samle alle relevante interessenter for at få de bedste beslutninger igennem. Du har en stærk struktur, og sætter pris på at kunne fremvise og rapportere fremdrift på daglig basis. Du kommer til at være en del af et fælles projektledelsesteam med både erfarne og knapt så erfarne kræfter, hvor alle er klar på at sparre og hjælpe hinanden med det fælles mål.

Du skal kunne kommunikere både skriftligt og mundtligt i et letforståeligt dansk til forskellige målgrupper, og derudover kunne læse, tale og forstå engelsk på et rimeligt niveau.

Samtidig med at være god til at arbejde struktureret og målrettet, evner du at være fleksibel og forandringsparat, særligt når nye udfordringer opstår. Du formår at balancere forholdet mellem projektets styringsparametre, også i pressede perioder, og generelt er du god til at finde balancen mellem detaljer og tid. Du sætter pris på og vil arbejde ind i et godt arbejdsmiljø, og du kan trives i et miljø hvor humør, hastighed og høj faglighed går hånd i hånd.

Vi kan tilbyde:
  • En spændende arbejdsplads med stor diversitet i arbejdsopgaverne
  • Meget engagerede og professionelle kollegaer
  • Stort ansvar og mulighed for at sætte dit eget præg på arbejdet og organisationen generelt
  • Gode arbejdsforhold med fri telefon, flex-tid, betalt hjemmearbejdsplads og kantineordning med mulighed for at tage aftensmad med hjem
  • Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og konkret lønforhandling med den forhandlingsberettigede organisation

Din primære arbejdsadresse vil være Hadsundvej 190, 9000 Aalborg, men der skal forventes møder ud af huset med diverse samarbejdspartnere.

Om Digitalisering og IT i Region Nordjylland
Digitalisering og IT har 200 kompetente medarbejdere, hvis hovedmål er have en ledende rolle i at løfte den digitale transformation i regionen samt levere stabil og sikker drift døgnet rundt til Region Nordjyllands 14.000 brugere. Du kan læse mere om Digitalisering og IT .

Vil du være vores nye projektleder?

Ansøgningsfrist er søndag den 2. august 2020.

Vi forventer at holde samtaler: fredag den 14. august 2020.

Tiltrædelse: pr. 1 oktober eller hurtigst muligt.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte vicekontorchef Dennis Mølkær Jensen på mobil: 41177460 / mail: .

Antal ledige stillinger
1 fuldtidsstilling, som er tidsbegrænset til 2 år.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Aalborg
  • Søndag den 02. august 2020

Lignende jobs

  • Seniorprojektleder til Vand- og afløbsområdet hos ...

    Vi søger en positiv, driftig og ambitiøs afløbsingeniør med flair for projektledelseOm stillingenProjektering og rådgivning inden for afløbsteknik er én af Artelia’s mange kerneydelser. Vor..
    • Projektleder
    • Aalborg Øst
    Få mere info
  • Er du vores nye ERP-projektleder?

    Er du kommet til et sted i livet, hvor du trænger til luftforandring og søger efter en virksomhed, der er økonomisk robust, med en vækst på 100 % over de sidste 3 år og i dag omsætter for +700 mio..
    • Projektleder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Projektleder i Aalborg

    Vil du have faglig udvikling i en af Europas førende producenter af indfrysningsudstyr til fødevareindustrien? Vil du være projektleder i en virksomhed med sund økonomi, hvor der er fokus på optime..
    • Projektleder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Miljø- og Arbejdsmiljøkoordinator

    Brænder du for at være med til at sikre et godt arbejdsmiljø og høj trivsel for hundredvis af kollegaer? Og vil du arbejde med miljø, i en virksomhed hvor den grønne omstilling er med i alt hvad vi..
    • Projektleder
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. september 2024 32
18. september 2024 33
17. september 2024 33
16. september 2024 33
15. september 2024 33
14. september 2024 33
13. september 2024 33
12. september 2024 32
11. september 2024 30
10. september 2024 29
9. september 2024 28
8. september 2024 26
7. september 2024 27
6. september 2024 26
5. september 2024 28
4. september 2024 28
3. september 2024 27
2. september 2024 27
1. september 2024 24
31. august 2024 25
30. august 2024 27
29. august 2024 27
28. august 2024 27
27. august 2024 25
26. august 2024 26
25. august 2024 25
24. august 2024 26
23. august 2024 26
22. august 2024 27
21. august 2024 26
20. august 2024 24

Værd at vide når du søger job som projektleder i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!