Projektleder med ansvar for supplerende behandlingstilbud til Steno Diabetes Center Nordjylland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Projektleder søges til Steno Diabetes Center Nordjylland med fokus på at udvikle, understøtte og implementere nye supplerende behandlingstilbud

Vi søger en projektleder til Steno Diabetes Center Nordjylland, der skal være med til at drive vores indsats omkring supplerende behandlingsinitiativer til borgere med diabetes.

Er du motiveret til at løfte denne indsats? Så bliv projektmedarbejder med tiltrædelse pr. 1. oktober eller efter aftale. Stillingen er på tre år, og er på 37 timer pr. uge.

Om Steno Diabetes Center Nordjylland

Steno Diabetes Center Nordjylland (SDCN) er Region Nordjyllands kraft- og videnscenter på diabetesområdet og blev en realitet i 2018 på baggrund af en donation fra Novo Nordisk Fonden.
Der findes i alt fem Steno Diabetes Centre i Danmark, der i hver deres region arbejder for, at danskere med diabetes får et godt og langt liv med høj livskvalitet uden følgesygdomme.

Det er SDCN’s ambition at bidrage til at løfte kvaliteten i diabetesindsatsen på tværs af hele regionen og udvikle indsatser på et internationalt niveau. Dette kan vi gøre ved at udvikle og afprøve forskellige projekter og initiativer i samarbejde med patienter, hospitaler, kommuner, almen praksis og andre aktører.

Vores mål er at altid skubbe diabetesområdet fremad og gøre en betydelig positiv forskel for alle personer med diabetes i Region Nordjylland og i Danmark.

Din rolle som projektleder

Din primære opgave som projektleder vil være at udvikle, implementere og evaluere arbejdet med supplerende behandlingsinitiativer.
Et supplerende behandlingstilbud bygger oven på eksisterende behandling og skal give et ekstra løft i kvaliteten af behandlingen.
På nuværende tidspunkt har vi otte igangsatte supplerende behandlingstilbud. F.eks. tilbud om sammedagsscreening, hotline samt særlige indsatser for voksne med nyopdaget diabetes, gravide, unge og personer, der udover diabetes også har lidelser i hjertet, nyrer eller mave-tarmene.
Som projektleder vil du få ansvar for en række af disse initiativer, samtidigt med at du vil komme til at sætte nye behandlingstilbud i gang.

Særlige fokusområder

Du skal løfte behandlingstilbud i et tæt samarbejde med kliniske tovholdere og klinisk personale på Aalborg Universitetshospital og Regionshospital Nordjylland.
  • Du skal tænke supplerende behandlingstilbud i sammenhæng med øvrige kerneaktiviteter i SDCN i form af uddannelsesinitiativer, forskning, tværsektorielle samarbejdspartnere samt vores særkende Digital Sundhed og Diabetes.
  • Du skal koordinere på tværs med de fire resterende Steno Diabetes Centre med henblik på sikre fremdrift, samle data, overvåge og evaluere projektet.
  • Du skal ikke mindst sikre, at patienter og pårørende er i centrum af vores forskellige indsatser og bliver inddraget i udviklingen af de konkrete tilbud.


Kvalifikationer & kompetencer:

Du har en sundhedsfaglig professionsbachelor med kandidatoverbygning, en
samfundsvidenskabelig uddannelse på kandidatniveau eller lignende.
  • Du er innovativ og trives i et miljø, hvor nye tanker og perspektiver er en forventning.
  • Erfaring fra sundhedsvæsnet er en fordel
  • Du har erfaring med arbejdet med projekter og projektstyring.
  • Du er dygtig til at netværke og kan samarbejde på tværs af organisatoriske
    grænser og sektorer.
  • Du arbejder metodisk og struktureret og kan formidle dine resultater til en bred målgruppe
  • Du har erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation.


Vi tilbyder dig:
Som projektleder vil du blive en del af vores projektteam, hvor du vil varetage en bred vifte af opgaver og samarbejde på kryds og tværs, både indadtil og udadtil.

Du vil møde en række engagerede og erfarne kolleger samt et fagligt miljø med visioner, sparring, kompetenceudvikling og kollegial omsorg.

Det er vigtigt for os, at SDCN er et godt sted at arbejde, og vi lægger vægt på et uformelt arbejdsmiljø, hvor der både er plads til teamsamarbejde og til selvstændighed. Vi kan tilbyde en spændende og fleksibel hverdag, hvor du selv løbende er med til at udvikle din opgaveportefølje, og hvor vi sammen skaber rammerne for fremtidens diabetesbehandling.

Løn og ansættelsesforhold

Du ansættes i henhold til din overenskomst. Din ansættelse er omfattet lokal løndannelse.
Såfremt du ikke allerede er ansat i Region Nordjylland, vil der være en prøvetid på tre måneder.

Den faglige ledelse varetages af Programchef Hanne Ravn Larsen i SDCN.

Du er velkommen til at tage kontakt på telefonnr. 20472802 eller mail [email protected], hvis du har spørgsmål til stillingen.

Ansøgningsfrist: 15/8-2021
Ansættelsessamtale: 18/8-2021

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 1.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Aalborg
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

  • Projektleder i Aalborg Øst

    Vi søger en positiv, driftig og ambitiøs afløbsingeniør med flair for projektledelseOm stillingenProjektering og rådgivning inden for afløbsteknik er én af Artelia’s mange kerneydelser. Vor..
    • Projektleder
    • Aalborg Øst
    Få mere info
  • Projektleder (studiejob) i Aalborg

    Studentermedhjælper med talent for koordinering og formidling til GAME Streetmekka Aalborg Er du en rollemodel? Brænder du for at motivere andre og skabe fællesskaber? Er du en naturlig formidler..
    • Projektleder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Projektleder i Aalborg

    Jobbet; Du vil i samarbejde med de øvrige projektledere og kalkulationsteamet komme til at stå for styring af el-tekniske entrepriseprojekter i hele Danmark - dog særligt centreret i det nor..
    • Projektleder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Projektleder i Aalborg

    JobbeskrivelseVil du lede rådgivningsprojekter og bidrage til bæredygtige løsninger i en af Danmarks førende virksomheder inden for vand- og spildevandsområdet? Så er du måske den, Krüger leder eft..
    • Projektleder
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som projektledere
5. juli 2024 32
4. juli 2024 35
3. juli 2024 34
2. juli 2024 34
1. juli 2024 32
30. juni 2024 29
29. juni 2024 32
28. juni 2024 33
27. juni 2024 31
26. juni 2024 34
25. juni 2024 32
24. juni 2024 31
23. juni 2024 30
22. juni 2024 30
21. juni 2024 30
20. juni 2024 32
19. juni 2024 33
18. juni 2024 31
17. juni 2024 31
16. juni 2024 32
15. juni 2024 33
14. juni 2024 34
13. juni 2024 29
12. juni 2024 26
11. juni 2024 28
10. juni 2024 29
9. juni 2024 27
8. juni 2024 26
7. juni 2024 27
6. juni 2024 25
5. juni 2024 27

Værd at vide når du søger job som projektleder i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!