Rekrutteringsfirma

projektleder til kloak og anlæg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Randstad søger projektleder til kendt og velanset anlægsgartner.


For vores kunde Torben Jensen & Søn søger vi netop nu en projektleder til kloakområdet.
Du bliver en nøgleperson i virksomheden og får en unik mulighed for at bidrage til den positive udvikling, firmaet er i, samt præge den retning, man ønsker at tage i fremtiden. Du kommer til at agere en værdifuld sparringspartner i samarbejde med ledelsen og kolleger.
Derudover bliver du en del af en stor, engageret og teamorienteret medarbejderstab, hvor der er højt til loftet samt en munter og uformel omgangstone.

Om Torben Jensen & Søn


Dette er en virksomhed, der har stort fokus på at holde den lokale skrue i gang, og derfor findes kunderne primært i Østjylland, selvom opgaverne til tider godt kan snige sig længere nordpå. Den grundlæggende filosofi er at kunne se kunderne i øjnene, både når arbejdet bliver gennemgået, samt når man møder dem i bybilledet uden for arbejdstiden.
Her er finessen og forståelsen for helheden i højsædet, og det er en prioritet at fungere som en samarbejdspartner for de kunder, der bliver serviceret.
Torben Jensen & Søn har fokus på trivsel og medarbejderpleje og er i en rivende udvikling og ekspansion.

Vi tilbyder


Alsidigt arbejde inden for jord og kloak. Du får et medansvar og mulighed for at præge din egen faglige udvikling. En hverdag hos Torben Jensen & Søn er fyldt med spændende udfordringer, som strækker sig fra små og hurtige beslutninger til større og længerevarende projekter.
I dette arbejde vil du blive ansvarlig for dine egne projekter fra start til slut. Det bliver dig, der sikrer, at kvaliteten lever op til vores standarder, at der er styr på økonomien, og at opgaven bliver færdiggjort til aftalt tid.
Arbejdsopgaverne bliver mange og forskelligartede og vil i høj grad være nogle, du selv kommer til at præge. De vil bl.a. bestå af følgende:

- Ledelse af dit eget sjak
- Planlægning og opfølgning på fremdrift
- Administration
- Kundebesøg
- Projektstyring
- Tilbudsberegning

Vi forestiller os, at du har en baggrund inden for faget eller som minimum faglig indsigt. Din uddannelse kunne f.eks. være anlægsstruktør, konstruktør eller kloakmester. Det er nødvendigt, at du har erfaring med projektstyring, kvalitetssikring, Visio eller AutoCAD.
Som person er du handlekraftig og god til at sætte en retning for både dig selv og dit team. Du er bevidst om dine værdier og tør stå ved dem. Du formår at etablere et loyalt og respektfuldt samarbejde med alle involverede parter.

Vi håber, at dette har vakt din interesse. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Sales Manager Kasper Bie Rode på tlf. 24981031.

Rekrutteringen varetages af Randstad A/S, og alle henvendelser bedes rettes hertil.

Om Randstad


Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.800 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over. I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Århus C

Lignende jobs

  • Projektleder i Århus C

    Bliv en del af et dynamisk og energifyldt team – i en virksomhed med værdier, der tæller.På vegne af Brdr. Møller søger vi en engageret og dygtig projektleder til anlægsprojekter. .
    • Projektleder
    • Århus C
    Få mere info
  • Projektleder/Senior Ingeniør

    <p><strong>Projektleder/Senior Ingeniør</strong></p><p>København, Aarhus eller Esbjerg, Danmark</p><p>Brænder du for den bæredygtige omstilling af energise..
    • Projektleder
    • Århus N
    Få mere info
  • Erfaren projektleder til international teknisk sup...

    Er du interesseret i renovering og fornyelse af rørledninger af enhver størrelse – fra kolossale kloakledninger til de mindste stikledninger? Og nyder du samtidig mødet med forskellige kulturer og .
    • Projektleder
    • Hasselager
    Få mere info
  • Senior Project Manager

    Are you ambitious and passionate about project management, customer projects and customer satisfaction? If so, then we might have the job for you!    [xxxxx] Retail & Wholesale, where we deliver .
    • Projektleder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Århus C over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 6
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 6
12. september 2024 7
11. september 2024 6
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 6
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 5
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 4